Zavrieť

Porady

Koláče a zákusky

cholerický drak s váhavým srdcom alebo váhavý drak s cholerickým srdcom.... ?????? ...viac
Pridajte recepty na dobré koláče
Naposledy upravil arizona : 22.08.10 at 16:42
Usporiadat
Anežob Anežob

Anežob je offline (nepripojený) Anežob

Peggynka
Anika61
Vyzeraju vyborne...vyskusam..
Tiež som pozerala,ale miesto obyč. pudingu dávam do tvarohu creme olé a dám asi aj ovocie (broskyne alebo višne).
Tento koláčik sa aj mne pozdáva, ale v postupe nie je jasne napísané čo s pudingovým práškom. Puding uvariť, alebo len prášok zapracovať do tvarohovej plnky ? Ak uvariť, potom v surovinách chýba mlieko, ak zamiešať len suchý prášok, tak aký význam by mal creme olé ...
0 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
Anežob
Peggynka
Anika61
Vyzeraju vyborne...vyskusam..
Tiež som pozerala,ale miesto obyč. pudingu dávam do tvarohu creme olé a dám asi aj ovocie (broskyne alebo višne).
Tento koláčik sa aj mne pozdáva, ale v postupe nie je jasne napísané čo s pudingovým práškom. Puding uvariť, alebo len prášok zapracovať do tvarohovej plnky ? Ak uvariť, potom v surovinách chýba mlieko, ak zamiešať len suchý prášok, tak aký význam by mal creme olé ...
Podla mna zamiesat puding.prasok do tvarohu a tak upiect-to aby sa ta tv.plnka neroztiekla...a ochutila tvaroh...ten creme ole,neviem ci sa ,,,sprava rovnako''keby sa puzil v praskovej forme...su tam emulgatory,aby zhustol bez varenia...a do toho receptu treba ,,skrobovy puding.prasok....
0 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
Anika61
Anežob
Peggynka
Anika61
Vyzeraju vyborne...vyskusam..
Tiež som pozerala,ale miesto obyč. pudingu dávam do tvarohu creme olé a dám asi aj ovocie (broskyne alebo višne).
Tento koláčik sa aj mne pozdáva, ale v postupe nie je jasne napísané čo s pudingovým práškom. Puding uvariť, alebo len prášok zapracovať do tvarohovej plnky ? Ak uvariť, potom v surovinách chýba mlieko, ak zamiešať len suchý prášok, tak aký význam by mal creme olé ...
Podla mna zamiesat puding.prasok do tvarohu a tak upiect-to aby sa ta tv.plnka neroztiekla...a ochutila tvaroh...ten creme ole,neviem ci sa ,,,sprava rovnako''keby sa puzil v praskovej forme...su tam emulgatory,aby zhustol bez varenia...a do toho receptu treba ,,skrobovy puding.prasok....
Ten creme ole by sa dal pouzit,keby sa plnil hotovy upeceny korpus,ale v tom pripade vymiesany s maslom,pripadne so zelatinou aby drzal tvar...
0 0
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
Anika61
Anika61
Anežob
Peggynka
Anika61
Vyzeraju vyborne...vyskusam..
Tiež som pozerala,ale miesto obyč. pudingu dávam do tvarohu creme olé a dám asi aj ovocie (broskyne alebo višne).
Tento koláčik sa aj mne pozdáva, ale v postupe nie je jasne napísané čo s pudingovým práškom. Puding uvariť, alebo len prášok zapracovať do tvarohovej plnky ? Ak uvariť, potom v surovinách chýba mlieko, ak zamiešať len suchý prášok, tak aký význam by mal creme olé ...
Podla mna zamiesat puding.prasok do tvarohu a tak upiect-to aby sa ta tv.plnka neroztiekla...a ochutila tvaroh...ten creme ole,neviem ci sa ,,,sprava rovnako''keby sa puzil v praskovej forme...su tam emulgatory,aby zhustol bez varenia...a do toho receptu treba ,,skrobovy puding.prasok....
Ten creme ole by sa dal pouzit,keby sa plnil hotovy upeceny korpus,ale v tom pripade vymiesany s maslom,pripadne so zelatinou aby drzal tvar...
Mám odskúšané normálne do tvarohu,ktorý sa ešte pečie (záviny,buchty).
1 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
Peggynka
Anika61
Anika61
Anežob
Peggynka
Anika61
Vyzeraju vyborne...vyskusam..
Tiež som pozerala,ale miesto obyč. pudingu dávam do tvarohu creme olé a dám asi aj ovocie (broskyne alebo višne).
Tento koláčik sa aj mne pozdáva, ale v postupe nie je jasne napísané čo s pudingovým práškom. Puding uvariť, alebo len prášok zapracovať do tvarohovej plnky ? Ak uvariť, potom v surovinách chýba mlieko, ak zamiešať len suchý prášok, tak aký význam by mal creme olé ...
Podla mna zamiesat puding.prasok do tvarohu a tak upiect-to aby sa ta tv.plnka neroztiekla...a ochutila tvaroh...ten creme ole,neviem ci sa ,,,sprava rovnako''keby sa puzil v praskovej forme...su tam emulgatory,aby zhustol bez varenia...a do toho receptu treba ,,skrobovy puding.prasok....
Ten creme ole by sa dal pouzit,keby sa plnil hotovy upeceny korpus,ale v tom pripade vymiesany s maslom,pripadne so zelatinou aby drzal tvar...
Mám odskúšané normálne do tvarohu,ktorý sa ešte pečie (záviny,buchty).
Ale davas ho v praskovej forme-nie hotovy...ci??
0 0
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
Anika61
Peggynka
Anika61
Anika61
Anežob
Peggynka
Anika61
Vyzeraju vyborne...vyskusam..
Tiež som pozerala,ale miesto obyč. pudingu dávam do tvarohu creme olé a dám asi aj ovocie (broskyne alebo višne).
Tento koláčik sa aj mne pozdáva, ale v postupe nie je jasne napísané čo s pudingovým práškom. Puding uvariť, alebo len prášok zapracovať do tvarohovej plnky ? Ak uvariť, potom v surovinách chýba mlieko, ak zamiešať len suchý prášok, tak aký význam by mal creme olé ...
Podla mna zamiesat puding.prasok do tvarohu a tak upiect-to aby sa ta tv.plnka neroztiekla...a ochutila tvaroh...ten creme ole,neviem ci sa ,,,sprava rovnako''keby sa puzil v praskovej forme...su tam emulgatory,aby zhustol bez varenia...a do toho receptu treba ,,skrobovy puding.prasok....
Ten creme ole by sa dal pouzit,keby sa plnil hotovy upeceny korpus,ale v tom pripade vymiesany s maslom,pripadne so zelatinou aby drzal tvar...
Mám odskúšané normálne do tvarohu,ktorý sa ešte pečie (záviny,buchty).
Ale davas ho v praskovej forme-nie hotovy...ci??
Hej,len prášok;stiahne vlhkosť z tvarohu.
0 0
Anežob Anežob

Anežob je offline (nepripojený) Anežob

Peggynka
Anika61
Peggynka
Anika61
Anika61
Anežob
Peggynka
Anika61
Vyzeraju vyborne...vyskusam..
Tiež som pozerala,ale miesto obyč. pudingu dávam do tvarohu creme olé a dám asi aj ovocie (broskyne alebo višne).
Tento koláčik sa aj mne pozdáva, ale v postupe nie je jasne napísané čo s pudingovým práškom. Puding uvariť, alebo len prášok zapracovať do tvarohovej plnky ? Ak uvariť, potom v surovinách chýba mlieko, ak zamiešať len suchý prášok, tak aký význam by mal creme olé ...
Podla mna zamiesat puding.prasok do tvarohu a tak upiect-to aby sa ta tv.plnka neroztiekla...a ochutila tvaroh...ten creme ole,neviem ci sa ,,,sprava rovnako''keby sa puzil v praskovej forme...su tam emulgatory,aby zhustol bez varenia...a do toho receptu treba ,,skrobovy puding.prasok....
Ten creme ole by sa dal pouzit,keby sa plnil hotovy upeceny korpus,ale v tom pripade vymiesany s maslom,pripadne so zelatinou aby drzal tvar...
Mám odskúšané normálne do tvarohu,ktorý sa ešte pečie (záviny,buchty).
Ale davas ho v praskovej forme-nie hotovy...ci??
Hej,len prášok;stiahne vlhkosť z tvarohu.
Aj som si myslela, že obyčajný pudingový prášok treba zamiešať do plnky. Poplietol ma ten creme olé, ja ho používam so šľahačkovou smotanou do plnky na trepanú tortu.
0 0
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

dobrú chuť!
1 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
Terezia13
dobrú chuť!
No mnaaam....Ty vies co mas dat....a ja nevladzem piect...
0 0
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

terezka za tie zakusky by sa nemusela hanbit ani jedna vychyrena viedenska cukraren....len tie Kalorie- a zlcnik... :-D
0 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
osky
terezka za tie zakusky by sa nemusela hanbit ani jedna vychyrena viedenska cukraren....len tie Kalorie- a zlcnik... :-D
Osky....zlcnik vydrzi a aj tie kalorie obcas treba
0 0
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

osky
terezka za tie zakusky by sa nemusela hanbit ani jedna vychyrena viedenska cukraren....len tie Kalorie- a zlcnik... :-D
však ich aj piekla nejaká vychýrená super cukrárka.......................no len ja som to nebolapochválila som sa cudzím perím
0 0
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

Anika61
osky
terezka za tie zakusky by sa nemusela hanbit ani jedna vychyrena viedenska cukraren....len tie Kalorie- a zlcnik... :-D
Osky....zlcnik vydrzi a aj tie kalorie obcas treba
.....no veru ani môj žlčník takéto nerád ale oči áno, tie by jedli
0 0
Aanika Aanika

Aanika je offline (nepripojený) Aanika

V lete sme mali navstevu-svagrinu a ta upiekla vyborny maslovy kolac.Je bez plnky ,ale je velmi lahodny a kto ma rad maslove kolace,tak tomu iste zachuti.Dovolim si napisat recept.

SUROVINY
200 ml mlieko
50 gr maslo
75 gr muka
1 susene drozdie
50 gr cukor
1 vanil.cukor
stipka soli
1 vajicko
zo surovin urobime cesto,nechame vykysnut,rozvalkame,dame na plech a este raz nechame podkysnut.

100 gr masla-studene
75 gr cukor
1 vanil.cukor
100 gr mandle-platkove
posypat na surove cesto a maslo nakrajane poukladame na cesto

Pecieme pri 200 stupnov cca 20 minut.

Dobru chut
3 0
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

klasický krémeš tento
http://varecha.pravda.sk/recepty/kre...77-recept.html
+ šľahačka a do krému asi dl vaječného koňaku

krém sa natiera teplý
P1290108.JPG  
P1290088 (2).JPG  
P1290119.JPG  
P1290114.JPG  
1/1
8 0
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

pmajap
klasický krémeš tento
http://varecha.pravda.sk/recepty/kre...77-recept.html
+ šľahačka a do krému asi dl vaječného koňaku

krém sa natiera teplý
vzdy som rozmyslala ako je mozne tak pekne nakrajat kremes-teraz na tychto obrazkoch som to zu konecne pochopila .vdaka....
0 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
osky
pmajap
klasický krémeš tento
http://varecha.pravda.sk/recepty/kre...77-recept.html
+ šľahačka a do krému asi dl vaječného koňaku

krém sa natiera teplý
vzdy som rozmyslala ako je mozne tak pekne nakrajat kremes-teraz na tychto obrazkoch som to zu konecne pochopila .vdaka....
Osky niekto pecie aj uz pokrajane ,,štvorceky:-) :-)
1 0
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

idem skúsiť, tá podložka ma parádne dráždi
1 0
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

mňa jeho cena
1 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

mňa dráždi šecko.....revem....
2 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať