Ja keď mám chuť na kakao, dám si ho do šľahačky. Nevyšla mi síce intolerancia na laktózu, ale sladké mlieko som nepila tak 15 rokov.
Keď otec prišiel na to, že nemôže sladké mlieko, a vtedy sa o intoleranciách ešte ani nehovorilo, nepísalo, tak si ho dával skysnúť a robil si kokteily s ovocím, ktoré v záhrade práve bolo, ríbezle a pod. Vtedy ešte každé mlieko normálne skyslo, a bolo výlučne v skle. Aj jogurty.
Dcéra pije mandľové z prášku (myslím, že toto
http://www.biologika.sk/index/detail...-mlieko-susene, dajú sa vyrobiť veľ rôznych druhov.
.
Pri tejto príležitosti som objavila CZ zn. Nemléko, nedávno som o nich písala, že chcú expandovať na SK, a už sú tu. Robia aj makové a tuším ešte jedno. Rýchlo sa rozbehli.
Toho sa tu na Sk nevie nikto chytiť?
http://www.biologika.sk/index/vyhlad...v%C3%A9+mlieko