Zavrieť

Porady

Dobrý kožný lekár TN, PD, TO

Dobrý deň, prosím o radu, priateľ bol pred časom u kožného lekára, ktorý diagnostikoval seboroickú dermatitídu(hlavne na hlave) pravdepodobne následkom čoho mu mastnejú a vypadávajú vlasy. Neboli sme vôbec spokojný s lekárom(nebudem ho menovať) ani s jeho liečbou, ani s prístupom tak by som rada získala kontakt na špecialistu/tku v TN, PD, TO kraji, ktorý by mu vedel pomôcť. Vraj v Topoľčanoch je veľmi dobrá kožná lekárka, ale je ich tam viacero, nevieme ktorá to je... V prípade že by ste mali tip na dobrého odborníka, prejdeme kľudne aj ďalej, napr. TT, NR, NM, atď...
Ďakujem velmi pekne!!
Usporiadat
misomiso misomiso

misomiso je offline (nepripojený) misomiso

Mozes zatial skusit tu cibulu (3 x dene) a daj vediet.

Inak - ta morska voda ve 3 v jednom . Lieci, funguje ako tuzidlo aj ako suchy sampon. Tym, ze po vyschnuti sol na vlasoch krystalizuje (nesmie sa oplachnut, iba utriet uterakom) tak tie krystaliky nasavaju tu mastnotu. Preto sa potom hlava nemasti tak rychlo.

Dokonca, ak sa kupes denne v mori, (bez oplachu sladkou vodou) tak ti netreba ani sampon. Ta sol vsaje tu mastnotu a nasledne sa vo vode zmyje, (z vlasov, ktore by neboli vopred nasolene sa ale morskou vodou mastnota nezmyje).

Mam to vyskusane, zamerne som robil toto leto vedecky experiment . Normalne sa mi mastia vlasy tak, ze si ich musim umyvat denne, maximalne vsak kazdy druhy den. V mori som sa kupal denne, zamerne som sa nesprchoval sladkou vodou, hlavu som si neumyval samponom 10 dni. Ziadna stopa po masteni. Samozrejme, posledny den este kupacka, ale po prijazde domov sprcha umytie hlavy, a potom som musel pokracovat uz v starom rezime... Mam ale zasobu morskej vody, takze obcas si po umyti (samponom) a oplachnuti prelejem ak morskou. Ked ju zabudnem dat vopred na radiator, tak je to pekny budicek...

Samozrejme, decka mali svoj rozum, vraj sol skodi pokozke, tak sa 2 x denne sprchovali sladkou, natierali sa opalovacimi kremami, telovymi mlliekami a pod, museli si stale umyvat hlavu. Ja som ako orangutan, mne nejake kremy na telo nehrozia, takze som spoliehal pri opalovani na zdravy rozum. Bol som nakoniec minimalne tak opaleny ako oni, na rozdiel od nich som sa nesupal, a zbavil som sa lupin.
Naposledy upravil misomiso : 04.01.13 at 18:12
0 0
miley miley

miley je offline (nepripojený) miley

Hmm, škoda, v lete sme boli pri mori Nešo by to dočasne nahradiť napr. nejakou kvalitnou morskou soľou rozpustenou napr. v prevarenej vode?
diki
0 0
1chuckyna 1chuckyna

1chuckyna je offline (nepripojený) 1chuckyna

dobry je v Bojniciach. Vola sa Mohamed Hemza. ma vela pacientov ale stoji to za to
0 0
Niccoll Niccoll

Niccoll je offline (nepripojený) Niccoll

Ja som navštívila novootvorenú súkromnú kliniku v Prievidzi Ryant Clinic a som nadmieru spokojná, môžem Vám ju len odporučiť. Ordinuje tam doktor Ryant. Prístup je tam na profesionálnej úrovni ako aj starostlivosť o pacienta.
0 0
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

Niccoll
Ja som navštívila novootvorenú súkromnú kliniku v Prievidzi Ryant Clinic a som nadmieru spokojná, môžem Vám ju len odporučiť. Ordinuje tam doktor Ryant. Prístup je tam na profesionálnej úrovni ako aj starostlivosť o pacienta.
nevadí?, že odpovedáš na 4 roky starý príspevok.....
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať