vlado 33
Peggynka
vlado 33
Nechcem to do mäsových výrobkov ale ako príchuť do jedál (guláš). Valcake pôjdem pozrieť ku vedeckej knižnici. Ďakujem za odpovede.
Ja dávam údenú mletú papriku.
Dnes som vyskúšal guláš z tej tvojej údenej mletej papriky. Tá zmenená chuť papriky v guláši je vynikajúca. Ďakujem, za toto nové korenie, ktoré som doteraz nepoznal.
Chvíľu mi trvalo,kým som si spomenula,čo si to pôvodne zháňal...spomenula som si
údenú soľ.Tak je všetko v porádku,keď si spokojný
Ja to používam už zo 5 rokov (doniesla mi ju dcéra z Prahy),ale je pravdou,že ju musíš dávkovať opatrnejšie ako obyč. ml. papriku.Dávam do gulášov,ražniči,cigánskej pečienky,živánska v rúre,kapustnica,kurča a hlavne jedlá,kde ide slanina a cesnak.