Zavrieť

Porady

Otváram si reštauráciu, čo a ako? Zakonne povinnosti, BOZP, hygiena?

Dobrý deň,

Je tu niekto kto si otváral reštauráciu a vie mi poradiť čo všetko zo zakonnych povinnosti mi treba vybaviť čo sa týka priestorov a zamestnancov? Konkretne ide o rodinnú reštauraciu s kuchynkou, kuchar manžel a čašnička budem ja + jedna posila. Priestory už mám dojednané, prenajímateľ mi povedal že si však mám veci a obhliadky ako aj BOZP ako aj požiarne riešiť sama. Viete mi poradiť nejakého technika za dostupnú cenu? A s hygienou ako to je?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Sarlotka je offline (nepripojený) Sarlotka

    Sarlotka
    Ahoj,

    pripájam ti nejaké linky kde bola problematika už rozoberané, verím že pomôžu...
    http://www.porada.sk/archive/index.php/t-136456.html

    kontakt na konkrétneho požiarneho technika alebo technika na BOZP ti tu nikto nedá, nakoľko by porušil pravidlá tejto stránky, reklama nie je povolená, nájdeš na porada.sk aj príspevky od osôb zaoberajúcich sa danou problematikou, tak ich skús požiadať a osloviť na spoluprácu...
    willma a že ich tu je viac než dosť

    frzanony je offline (nepripojený) frzanony

    Odpracoval som 40 rokov ako inšpektor v oblasti BOZP ...viac frzanony
    Doporučujem otvoriť nip, kliknúť na vydané osvedčenia/oprávnenia, otvorí sa bezpečnostná-technická služba, kliknúť na ňu, otvoria sa možnosti a podľa potreby, regiónu, informácii a pod. si niekoho podľa zamerania vybrať.

    Otváram si reštauráciu, čo a ako? Zakonne povinnosti, BOZP, hygiena?

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.