Zavrieť

Porady

Letisko Krakow

Ľudia aké sú možnosti parkovania na letisku v Krakowe? Mal by som tam vyzdvihnúť rodinného príslušníka, nebol som tam ešte a nemám ani tušenie ako to tam prebieha.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času
    5 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    Taserda A osobná skúsenosť by nebola? Google nie je osoba, o to viac že nepriazeň počasia môže karty riadne zamiešať či s príletom alebo parkovaním. Určite však poraďákom dám vedieť čo a ako.
    avalik toto nie je google, to je olficialna stranka letiska ... ak tam bol niekto pred napr. pred troma rokmi, tak podane info nemusi byt aktualne - letiska maju dobre znacenie
    arizona Ale aj v urcitej vzdialenosti od letiska zvykne zostat obrazovka navigacii cierna...Mne sa to tiez stalo,spoliehala som sa na navi a zrazu buuuum :-/ Bolo mi vysvetlene,ze to je z bezpecnostnych dovodov
    Taserda https://www.traxelektronik.pl/pogoda/drogi/index.php Dobrá pomôcka na cestu, po kloknutí na Krakov je možnosť pozrieť kamery.
    Taserda Tak podám skúsenosť a radu. K terminálu sa vchádza cez elektronického vrátnika. 10 minút je zadarmo, čo som aj v pohode stihol si prejsť keď nepristálo žiadne lietadlo. Čakal som asi hodinu taký kilometer a pol od letiska pri reštaurácii . Keď priletelo lietadlo tak pred terminálom bolo natesno. Vošiel som cez bránu k terminálu, pošťastilo sa mi zaparkovať a zájsť dnu k príletom, lietadlo však meškalo a tak som sadol do auta že výjdem do 10 minút a vrátim sa neskôr. Na bráne sa však "Výberca daní" s vodičom predo mnou porozprávali, vodičovi ešte pri rozjazde zdochol motor a tak som prechádzal cez bránu par sekúnd po desiatej minúte. Poplatok bol 6 ZL, samozrejme že som nemenil € na ZL a € tam neberú. Platil som štedrou kartou a tam bude asi poplatok drahší ako parkovanie. Som presvedčený o tom že zamestnávateľ privíta ak sa jeho "Vyberači daní" porozprávajú s klientmi veď sa z toho sypú peniažky. Domáci to robia tak že keď stoja v rade pred bránou do terminálu tak už k ním nasadajú príletiaci a terminálom autá iba prejdú.Blízke okolie je všade spoplatnené a strážené.
      zbaliť

    Chobot je offline (nepripojený) Chobot

    Chobot
    Á.. máme tu nového spamera a trola. Nejaký čaj sa nám tu zobudil po roku a pol a teraz pridáva príspevky hlava - nehlava do starých tém. Za 7 minút stihol pridať 10 príspevkov. Asi naháňa príspevky. Alebo že by to bola nová hlava nášho starého známeho?

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.