Zavrieť

Porady

Otvorenie pizzérie

Zdravím, chceme si s priateľkou otvoriť pizzériu, no neviem aké konktrétne povolenia na to potrebujeme (obec, hygiena a pod.) ako majú vyzerať priestory aby to prešlo cez hygienu a všetky veci s tým súvisiace. Vie mi niekto poradiť?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času
    4 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    kopretinka pre mínuskovača-to som čakala,tú mínusku,nesklamal/a si!-aj si si rozklikol ten link?tak daj lepšiu odpoveď!
    dmc minuskovac asi ma google..ale nema GUL€
    misoft Asi preto si to dostala, lebo si mu to nedala ako na striebornom podnose - najlepšie asi by pre neho bolo, keby si to aj všetko vybavila a zariadila.
    kopretinka aj zaplatila asi
      zbaliť

    ivka70 je offline (nepripojený) ivka70

    ivka70
    Na zaciatok odporucam vypracovat podnikatelsky plan.
    https://dspace.vutbr.cz/handle/11012/26339

    Dalsia vec je, ci mate niektory vzdelania ci prax na otvorenie zivnosti na prevadzku restauracie.
    Naposledy upravil ivka70 : 08.12.17 at 05:48
    4 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    akal pizzeriu sme uz mali ale cez ineho cloveka, mne netreba teoriu mne treba konktretne tlačivá, rozpis zariadenia hygienické normy.
    ivka70 Ono to nie je cista teoria, mat dobry podnikatelsky plan je zaklad uspesneho podnikania.
    Ak ste ju uz mali, tak predsa vsetko, co ste vybavovali, uz mate raz za sebou a len to zopakujete ....
    kopretinka hygienické normy ti asi dajú na hygiene,či mi ti ich máme zháňať?
    misomiso Trufam si tvdrit ze na Pizzeriu netreba absolutne ziaden plan, staci vediet dobre robit pizzu a mat chut v tom vytrvat (nie iba prvy mesiac, ako vacsina restauracii). Na Slovensku je gastronomia vacsinou este stale v plienkach, ludi, ktori si vedia vyhrnut rukavy je coraz menej, takze konkurencie by som sa nebal. Nema kto konkurovat.
      zbaliť

    profesional je offline (nepripojený) profesional

    Ak chcem robit veci lepsie, musim ich robit uplne inak. Ten kto ma pozna vie, ze ja a konvencne myslenie nejdeme prilis dohromady. ...viac profesional
    To ti akože fakt máme spracovať základ celej agendy? Toto je porada.sk a nie tvoja bezplatná pracovná sila.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.