Zavrieť

Porady

PIP (picture in picture)

Zdravim, mám SAMSUNG UE40KU6072UXXH píše že má funkciu PIP ale nejde mi ale neskúšal som ešte Pc ani nič iné. Len sa pýtam či máte skúsenosti aj s týmto tv
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Onko je offline (nepripojený) Onko

    Onko
    Na mojom televízore Samsung funguje PIP tak, že dokáže vložiť obraz TV do obrazu z iného zdroja. Ja konkrétne som ho používal ako monitor k počítaču pripojený cez HDMI a pri práci na počítači som mal cez PIP zobrazený aj TV program. Ale nefunguje tam možnosť cez PIP mať pustené dva TV programy. Predpokladám, že u teba to bude rovnaký prípad.
    misoft I to sa dá - nastaví sa ext. zdroj. Väčšinou to používajú jednotunerové telky. Tie dva programy naraz (v PIP) - musia byť dva tunery - každý tuner pre jeden obraz. Ten malý v PIP je totiž plnohodnotný - po prepnutí sa prehodia.
    Damián9 Tak teraz mám na tv pripojenu zatiaľ izbovu anténu ale budú mi montovať satelit a izbovú anténu chcem zrušiť. Tak že zo satelitu pip nespustim? Keď chcem použiť pip tak musím mať napr. Pripojený aj satelit aj izbovú anténu? Keď tomu správne rozumiem.

    misoft je offline (nepripojený) misoft

    misoft
    https://www.andreashop.sk/samsung-ue40ku6072uxxh#spec
    https://www.mall.cz/televizory/samsu...tab=parameters
    PIP - na DO je na to určené ovládacie tlačítko - prečítaj si v návode. Na funkciu potrebuje aspoň dva TV tunery (tento ich má dostatok), ale! Zabudni, že budeš napr. cez kábelovku sledovať jeden program a v PIP z kábelovky druhý program, pretože to má jeden satelitný, jeden káblový a jeden terestriálny tuner. V PIP môžeš pozerať napr. z káblovky a v PIP (ak máš terestriálnu anténu) pozemné vysielanie.
    Na PC pripojenie - rovno zabudni - nemá PC vstup (PC in), zato môže využívať WiFi, LAN, DLNA napr. z routeru, máš tam i prehliadač, Hbbtv.... všetko je to po pripojení na internet.
    Damián9 V tých linkoch o tlacitku nič nepíšu. A ja na DO nemám to tlačítko musím sa dostat do nastavení obrazu a tam je ta funkcia, len je sivým a nejde, lebo som neskúsil to čo mi radíte.
    misoft Tak buď je TV nastavená zle (niekedy má nastavený mód pre obchody - vtedy PIP ani nejde), alebo nemá tú funkciu. Nemám SamaSunga, ale i obyčajný Thompson, keď som ho dotiahol z obchodu, musel som prepnúť mód.

    PIP (picture in picture)

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.