tak teraz po obede som si sadla k porade, ze pozriem co je nove?mala som k obedu ryzu,meso,zeleninu, ryzu som urobila v paraku, a povedz tvojej poradk, ze ju lutujem keby toho vedela viac, mala by vecsi obrat, ale dava ti zle inform, .skus sama
,50 ryze, umyjes, das do paraka na trochu oleje, do mikro na 2 min.potom pomiesas, medzi tym ako sa ryza toci 2 min, dam si do kanvice vodu zohriat raz a pol viac, ryzu pomiesam,dochutim vegetou, zalejem ,prikrijem, dam na 5 min.potom pomiesam , zakrijem, a zasa 5 min. viac sa o nu nestaram ,medzi tym si robim mäso, alebo nieco ine.ked dam vrelu vodu ,neprerusim varenie, skor je hotova.Zacnem na 750w, ale potom ako ju zalejem ,prepnem o stupen menej, aby nekypela.dalsia skusenost, ked som ho mala prvy raz, isla som zohrievat parene buchty 3 ks, dala som si to na 3 min. a boli z toho kamene.dobre sme sa rechtali, na dalsie 2 ks so dala asi na pol min, a boli ako pampusiky,jasne ze pod sitkom je trocha vody.tiez som tam robila mraz,miesanu zeleninu, ozaj par min, .skusaj, ak nieco nevijde, poradim ti.