Zavrieť

Porady

Značka BEKO

Dobrý deň všetkým. Čo hovoríte na značku BEKO? Máte niekto s touto značkou skúsenosť? Prípadne máte nejaký spotrebič doma? Ako ste spokojný?
Ďakujem za všetky názory a skúsenosti.
Usporiadat
koky76 koky76

koky76 je offline (nepripojený) koky76

CAute
my mame doma umyvacku beko priblizne 3 mesiace a zatial spokojnost a co sa tyka vyroby a servisu co tu pisete napr.pre umyvacku Whirlpool vyraba suciastky a vnutra Beko len sa to inde montuje.Takze v dnesne dobe je to uplne jedno.Ale su aj vynimky napr.Miele atd ale tych je malo a cena vysoka.
0 0
martinsiska martinsiska

martinsiska je offline (nepripojený) martinsiska

Mali sme vyse roka umyvacku riadu BEKO - predali sme ju aj s bytom a teraz si ideme, kvoli max. spokojnosti, tiez kupit BEKO.
Martin
0 0
1andu1 1andu1

1andu1 je offline (nepripojený) 1andu1

Musim zmenit nazor. Vybavila som sice kuchynu za 46 tis. vyrobkami znacky Beko, ale teraz lutujem. Prasklo mi sklo na sklokeramickej varnej doske, nic mi na nu nespadlo, nebucham hrncami,.... a reklamacia? Nemozem ani reklamaciu spisat, nikto nechce ani predajca, ani servis a ani Beko. Od spolocnosti Beko Slovakia s.r.o. som dostala odpoved "Na danom výrobku reklamujete prasknuté sklo varidlovej dosky. V autorizovanom servisnom stredisku postupovali správne, keď Vám predmetnú reklamáciu nevyriešili ako záručnú. Varidlové sklo použité v našich výrobkoch je odolné a nedochádza k jeho poškodeniu pri bežnom používaní výrobku." Pekna vyhovorka, ktora sa da pouzit na kazdu zavadu. Takze neviem na co davaju 5 rocnu zaruku? Navrhli ze si sklo mozem u nich kupit za zlavnenu cenu 120 Eur, ale to zadsej investujem do novej varnej dosky ale inej znacky.
0 0
Wotan Wotan

Wotan je offline (nepripojený) Wotan

my mame pracku BEKO, ale pokazila sa hned po kupe... pracie programy trvali dvojnasobok casu a spotreba vody taktiez dvakrat tolko...

Ale reklamacia prebehla bez problemov, bol vymeneny programovy system a odvtedy funguje.
0 0
studm studm

studm je offline (nepripojený) studm

ja mám umývačku a digestor, s obidvoma som spokojná. Keď sa vyskytol problém s myčkou, zavolala som na servisné číslo a pán ma po telefóne nanavigoval ako drobnú závadu odstrániť.
0 0
martinsiska martinsiska

martinsiska je offline (nepripojený) martinsiska

Od maja pouzivame vstavanu ruru BEKO 300008. Vela funkcii za malo penazi. Primerana kvalita a plna spokojnost.Martin
0 0
sfinks sfinks

sfinks je offline (nepripojený) sfinks

osobne by som si nekupoval ... ale az chcete lacny smejd .. tak mozete kupit aj to ..
0 1
rony rony

rony je offline (nepripojený) rony

Ahoj, práve som si kúpila varnú dosku, rúru, mikrovlnku aj digestor od BEKO.
Tých, čo poznám sú spokojní, servis je bezproblémový, priamo v meste, ale nie sú kazivé aspoň podľa tých, ćo ich majú.
Napíšem po používaní svoje postrehy. Ešte plánujem kúpiť chladničku, len neviem, či je dvojmotorová.
0 0
varovanie varovanie

varovanie je offline (nepripojený) varovanie

Zasadne neodporucam !
Uplne nova chladnica s mraznickou, od vyroby pokazena - zle namontovaný a hlvne nespravny dverovy kontakt, vyrobok neda sa pouzivat, oprava uz trva tri tyzdne, chcel som ako kompenzaciu dlhsiu zaruku, slusne postupovali v sulade so zakonom a nevyhoveli. Uznajte, bez chladnicky sa v 21. storoci ťažko žije.
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať