Dada
04.10.05,08:51
Aké máte skúsenosti s biolampou? Všetky názor a postrehy prosím píšte sem. Ďakujem.

A ak kúpiť, tak kde kúpiť?
Vlastas
04.10.05,07:41
Práve môj manžel absolvoval 6 sedení pri Biolampe v zdravotnom stredisku, ktoré sa stará o našich športovcov. Zlomil si ruku, operovali ho pred 10 dňami a rana sa mu repídne rýchlo hojí "určite aj vďaka biolampe". Máme skúsenosť aj spred 10 rokov, keď môj manžel bol obhorený /vybuchla mu pec/ a hrozilo mu, že mu zostatnú jazvy od popálenín. Absolvoval asi 20 sedení po 10 min. pri Biolampe a neostala mu žiadna jazvyčka. Spomínaná biolampa je však vysoko profesionálna za niekoľko 10-tis. Sk. Podľa zdravot. sestričky, ktorá ju obsluhuje, biolampa rýchlo až o 50% hojí rany, jazvy /aj staré/ sa zocelujú, vyhladzuje /trochu/ vrásky, tlmí rôzne bolesti pri udreninách, rýchlejšie sa strebávajú modriny atď. Určite si treba dať pozor na rôzne napodobneniny, aby si nevyhodila niekoľko tisíc Sk a bolo to nanič.
:eek:
alternativa
04.10.05,07:50
Biolampu mame doma niekolko rokov. Je to urcite dobry podporny "nastroj" pri rieseni mnohych zdravotnych tazkosti /bolesti hlavy, zubov, urazove poranenia, zapal hrdla, atd/. Zazraky na pockanie vsak necakaj. Je ale potrebne mat ju "na ociach", lebo pri probleme casto na nu zabudneme. Moja kamoska ju takmer denne pouziva ako prostriedok na vyhladzovanie vrasok. Neviem, ci vdaka biolampe, ale vyzera skvele
Vlastas
04.10.05,12:43
Zabudla som, biolampa sa dá kúpiť cez spoločnosť Zepter, prídu k Vám spravia prezentáciu a lampa je Vaša. :)
ondrejvla
04.10.05,13:16
Mám biolampu od Zepteru, má vynikajúce podporné účinky pri hojení rán. Ale nikdy ju nepoužívajte pri liečbe infekcií, ktoré sa pridružia po operácii, podporuje infekciu, rana dlhšie hnisá. Vyskúšala som, ale na vlastných chybách sa človek učí! Je vynikajúca pri nádche, zápaloch hrdla, je vhodné ju požívať i pri ochoreniach pohybového aparátu.
rede
26.05.06,12:56
Má niekto skúsenosti s biolampou pri liečení bolestí s chrbticou - vysunutá platnička, bolesti kĺbov, reuma atď. Môžu to byť skúsenosti ľudí stredného a staršieho veku. Okrem biolampy od Zepteru existuje vraj aj od českého výrobcu, neviete, či je rovnako účinná? Chcem ju kúpiť pre matku. Potrebujem zistiť aké sú s ňou skúsenosti a ako sa používa. Ďakujem.
rede
26.05.06,13:01
Dada, už si ju kúpila? Aké je? Daj vedieť.Koľko stála. Aj ti pomohla, na aké choroby ju využívaš ty a myslím, že aj tvoji blízki? Si s ňou spokojná?
ondrejvla
26.05.06,18:05
Má niekto skúsenosti s biolampou pri liečení bolestí s chrbticou - vysunutá platnička, bolesti kĺbov, reuma atď. Môžu to byť skúsenosti ľudí stredného a staršieho veku. Okrem biolampy od Zepteru existuje vraj aj od českého výrobcu, neviete, či je rovnako účinná? Chcem ju kúpiť pre matku. Potrebujem zistiť aké sú s ňou skúsenosti a ako sa používa. Ďakujem.

Ja som si ňou liečila reumu i artrózu, aj manžel koleno, ale výsledky nie sú až také ohromujúce, ako by si čakala! Dnes by som ju už určite nekupovala, stála nehorázne peniaze, ale nie je to na liečbu, len na podpornú liečbu. Tá od českého výrobcu - to máš ako namiesto živočíšneho mäsa, mäso cvičné - teda sójové. Niekomu chutí, aj ho zasýti, ale náš pes ho nechce!
Denisa
26.05.06,18:43
Na biolampu od Zepteru nedám dopustiť. Mám ju 8 rokov. Ak máte možnosť (finančnú - asi 10tis.) dokúpte si k nej farby ;) Oplatí sa to. Liečim tým, čo sa dá. Veľakrát som sa ja, aj deti, vyhli antibiotikám. Rozbité kolená, popáleniny, natiahnuté svaly...
Tú českú som skúšakla u známych - akútne ma bolelo ucho, no nezabralo. Ale to nie je zodpovedný posudok. Ani oni mi nevedia povedať, lebo to majú len preto, aby to mali. Takže skúsenosť žiadna.:mee:
A cena bola približne rovnaká!
Reny1
26.05.06,20:47
Biolampu som kupila, po skusenostiach, ked manzel mal ranu na nohe,nieco ho ustiplo, medicina uz bola bezmocna, lebo rana sa nechcela zahojit. Lekar oznamil manzelovi, ze este nikomu nedoporucil biolampu,ale jemu odporuca, aby to skusil a na nase prekvapenie sa mu rana skutocne zacelila. Ja si liecim bolesti klbov, bolenie hrdla. Kupila som Zepter aj so stojanom za 14,5 tis. Chcem dokupit este farby.
alternativa
28.05.06,03:49
Mam biolampu od Zepteru. Kupili sme ju cielene prave na problemy s vysunutou platnickou v povedzme strednom veku:) . Prave pri tomto probleme rychly ucinok asi nie je az taky evidentny, kedze ide o dost hlbkove posobenie. Jej pouzivanie vyzaduje velku pravidelnost. Efekt biolampy vidiet rychlejsie pri povrchovych problemoch /rany, vyrazky, dekubity, atd/. Ale zrejme to posobi aj pri artrozach, platnickach, lebo v kupeloch /napr. Piestany/ je biolampa ako jedna liecebna procedura.
kvalitny
30.11.06,14:21
Vstko na temu biolampa najdete na www.biolampa.sk
petra.p
28.09.07,21:28
Objednavali ste si niekto biolampu cez internet? Na www.biolampa.sk maju dobru ponuku ale odradza ma, ze nikde nie su uvedene identifikacne udaje firmy ani jej adresa (nie je na to zakon?) a tiez nezrovnalosti ohladom zaruky na poskodenie tovaru pocas prepravy. Nema niekto skusenost s touto strankou, pripadne s www.biolampa.info?
Ludka K.
25.10.07,06:32
Priamo s biolampou nemám skúsenosti, ale ja sa zaoberám so zdravotníckym prístrojom firmy Biotherapy, ktorý je na vyššej úrovni, pretože preniká 4-6 cm dohĺbky ľudsk.tela, velmi pekne prístroj regeneruje bunky a tkanivo. Dosahujem s ním skvelé výsledky a vysokú liečivosť. Najlepšie je osobný kontakt, v prípade záujmu, volajte na čís.tel. 0903 318 654, 02 45 248 678.
Ančika
26.10.07,11:03
S biolampou od firmy Zepter máme len tie najlepšie skúsenosti, hlavne pri liečbe kožných problémov - dekubity, zápar u bábätka, oparenima, pásový opar a pod. Ale aj nádcha, bolesti v hrdle, boľavé zuby a pod. Máme ju aj doma (kúpili sme ju od obchodného zástupcu firmy Zepter asi pred 6 rokmi za 12000,00 Sk) a dostali sme ju s manželom ako jednu z procedúr aj v kúpeľoch v Piešťanoch. Ale jednoznačne najviditeľnejšie výsledky sú pri liečbe kožných ochorení.
najag
26.10.07,13:31
Ja osobne by som si z danej stranky nekupil ani jednu ich "biolampu".
lienkamodra
03.01.08,16:33
My sme kupili vlani na vianoce biolampu Biostimul svokrovi na jeho nehojace sa bercove vredy. Z odstupom casu mozem povedat, ze mu to asi zachranilo nohu pred amputaciou, pretoze to mal v hroznom stave. Vredy a rany su zhojene a teraz ma s vredmi pokoj. Viem, ze aj svokra si obcas nasvacuje bedrovy klb a aj my si ju pre maleho pozicali, ked mal na ruke ekzem. Myslim, ze sme ju objednavali cez www.biolampa.sk (http://www.biolampa.sk)
Ketrin01
14.02.08,19:46
Skusenosti s biolampou super. Najlepsia je ta od Biostimulu. Ja som tomu najskor neverila, mama to kupila, ale presvedcila ma.
Pru
16.02.08,17:38
Ja by som sa chcela opýtať na infralampu s červeným svetlom, má tiež aj kozmetické účinky, mám ju už dlho ale nikdy som ju nepoužila. Nemáte niekto skúsenosti, koľko mám svietiť napríklad na fliačky po vyrážkach? ďakujem
Ketrin01
17.02.08,16:56
Ja som si objednavala biolampu z www.biolampa.info a mozem odporucat, mila pani, aj po kupe ochotna ked som nieco potrebovala.
MASER
18.02.08,14:26
Ahoj..je vhodne na liecbu chrptice,ale na bodoch na nohach,nie na chrbte Viem z vlastnej skusenosti ake to je.Som po operacii platniciek,veru taky mlady a uz takto no maserstvo zanechava po case svoje stopy.. zepter je dobra,no su vseliake zepterove-naj.švajciarska vyroba priama.. a k tomu su filtre rôznej farby a v navode su aj rady naco je kazda farba,ja to robim sukromne doma a sestre napr.som vyliecil akne,mamka vredy zaludka,ja hojenie jazvy,a zmiernenie bolesti.. mna to zaucal jeden pán ktory aj lieci vsetky tieto stavy,ale nie vsetko iba ked je to vysunute minimalne ptom uz liecba biolampou je neucinna..Body na nohach su velmi dolezite... ked lampu tak s poradou od neurologa,lebo aj biolampa ma svoje neziaduce ucinky.. ako aj lieky..skor by som radil ist na prirodnu liecbu ta nesklame a spojene s biolapou sme odstranili mame vredy zaludka ma to svoje pre a pro,poradim komunikovat s neurologom,alebo rehabilitacnym lekarom..
lubos67
18.12.08,17:46
Biolampu odporučam.
mareko
20.12.08,14:30
Mám biolampu od Zepteru, má vynikajúce podporné účinky pri hojení rán. Ale nikdy ju nepoužívajte pri liečbe infekcií, ktoré sa pridružia po operácii, podporuje infekciu, rana dlhšie hnisá. Vyskúšala som, ale na vlastných chybách sa človek učí! Je vynikajúca pri nádche, zápaloch hrdla, je vhodné ju požívať i pri ochoreniach pohybového aparátu.
Nakoľko niekto otvoril túto starú tému, dovolím si nesúhlasiť s verziou, že biolampa podporuje infekciu. Práve naopak, má antiseptické a analgetické účinky a spolu s oxy sprejom sa má aplikovať priamo do otvorenej rany či už po úrazoch, operáciách, popáleninách a pod. na zamedzenie vzniku zápalu. Ak je už rana infikovaná a je v nej z dákeho dôvodu zápal, tak celý proces liečby urýchli. Prikladám niekoľko vlastných fotografií z priebehu liečby pooperačnej rany (operácia chrbtice - výmena medzistavcových platničiek za titánové). Rana bola nasvecovaná Bioptronom so súčasnou aplikáciou Oxy spreja. Hojenie prebehlo neskutočne rýchlo, žiaden zápal a jazvu takmer vôbec nie je vidno. Kúpa funguje tak, ako tu bolo spomenuté, zavoláte reprezentantovi a on vám všetko vysvetlí a v prípade záujmu prinesie tovar až domov. Ak by niekto potreboval kontakt na spoľahlivú osobu tak viem poskytnúť. Možno to niekomu pomôže. Upravujem: prvé dve fotky sú 4 dni po operácii, druhé dve 6 dní po operácii a posledné dve sú 13 dní po operácii.
najag
21.12.08,10:46
Ja mam cesku biolampu a som s nou naprosto spokojny. Je potrebne si uvedomit, ze pri kupe znackoveho vyrobku sa plati velka cast za znacku predovsetkym. A je uplne jedno, akym sposobom je rieseny vznik polarizovaneho svetla po technickej stranke, podstatne je, ze vyrobok ma svetlo potrebnej vlnovej dlzky a potrebny vykon. U tej ceskej sa da menit frekvencia polarizovaneho ziarenia podla nemoci, co Zepter zial nepozna. Je predsa zname, ze vela vyrobkov vyrobenych v CR a SR maju ovela lepsie parametre, nez zvucne znacky, ktore su nakoniec vyrabane v Cine, Tchajwane, Malajzii a podobne.Kto si vsak potrpi na znacke a ma dost penazi, tak prosim.
DanielaSL
21.12.08,12:46
Mám biolampu od Zepteru aj s farbami , teraz začínam osvetľovať moje operované koleno..nevie niekto akú farbu treba použiť na jazvy a akú na opuch?
VM:D
19.02.09,14:29
chcem sa spytat na toho ceskeho vyrobcu, na nete som nasla toho viacej, vie mi nikto povedat presny nazov produktu alebo firmy, pripadne aj web
dakujem velmi pekne
mareko
19.02.09,15:05
chcem sa spytat na toho ceskeho vyrobcu, na nete som nasla toho viacej, vie mi nikto povedat presny nazov produktu alebo firmy, pripadne aj web
dakujem velmi pekne
Prečo chceš lampu práve od českého výrobcu? Môže sa ti vyskytnúť dáky problém s výrobkom a kde budeš zháňať servis? Taká vec sa kupuje na celý život, naozaj je veľmi dôležitý záručný a pochopiteľne aj pozáručný servis. Ak chceš dáke bližšie informácie o Bioptrone od spoločnosti Zepter, napíš mi cez súkromné správy, rada poradím.
alla66
19.02.09,19:28
:eek:Je predsa zname, ze vela vyrobkov vyrobenych v CR a SR maju ovela lepsie parametre, nez zvucne znacky, ktore su nakoniec vyrabane v Cine, Tchajwane, Malajzii a podobne.Kto si vsak potrpi na znacke a ma dost penazi, tak prosim.mimotemy
Tiež som chcela kupovať len slovenské a české výrobky a sama som sa presvedčila o kvalite,že to nie je" TO ", čo za socializmu. Všetky súčiastky sú dodávané z Číny a obal je náš.Napr.značku Orava nemôžem ani cítiť,žiaden ich výrobok sa mi neosvedčil.
Ešli
20.02.09,06:25
Pridám svojú skúsenosť s biolampou Zepter. Kúpila som ju pre syna, keď bol v puberte a mal na tvári akné. Ani po pravidelnom dennom používaní mu to nepomohlo. Moja osobná skúsenosť- po operácii sa mi pekne zahojila rana, keď som ju nasvecovala.
bianka117
20.02.09,09:14
Ja som po operácii aplikovala lampu na jazvu, ani mi ju nie je vidno. Mala som ju len požičanú, lebo je to dosť veľká investícia, ale som rada ze mi pomohla.
Ketrin01
16.04.09,18:23
Bola som na prezentácii vynovenej biolampe-Biostimule BS 303. Bola som nadčená. Je to vynovený typ, pokračovateľ BS302, mobilný, polarizácia 99%, výkonnosť oproti BS 302 zvýšená o 20%,nerozbitná, nabitá vydrží pracovať 10 hodin a dalšie vymoženosti. Čo ma prekvapilo je, že ju berie česká armáda a dokonca aj armáda NASA.
Ja už mám skúsenosti s Biostimulom, vyliečila som si časté zápaly močového mechúra, bolesti chrbta,chronickú nádchu aj iné.Našla som aj dodávatela z Bratislavy na www.biolampa.info a už som si ju objednala.
pucli77
21.04.09,12:29
Ahoj Ketrin01,

tiez mam problemy so zapalmi mocoveho mechura. Kupila som si Biostimul, zacala som si svietit na brucho kazdy vecer, ale zatial neviem posudit vysledok, pretoze som len pred par dnami dobra antibiotika na dalsi zapal. Teraz sa citim OK, len sa bojim, ze dokedy....
Ako si sa vyliecila Ty? Ako casto a ako dlho si sa nasvecovala lampou az si sa vyliecila? Porad prosim, lebo mat 4x zapal v priebehu pol roka je hotova katastrofa, hlavne ked o bolesti lezies po stene. Ved to urcite poznas.
Dakujem Ti vopred za info.
maryann
29.06.09,19:32
Ahojte,
už som si tu prečítala nejaké príspevky ohľadom biolampy. Chcela by som sa s Vami poradiť. Môj otec je diabetik a má problémy s prstami na nohách (hnisajúce nehojace sa rany, zápaly kostí a pod.). Hrozí mu amputácia. Ktorý typ biolampy by ste nám odporučili? A aká farba svetla by to mala byť? Chcela by som, aby tá lampa bola viacúčelná a hlavne aby liečila diabetické rany a gynekologické problémy (to kvôli mne). Ak máte niečo overené-odskúšané, prosím dajte vedieť.

Vďaka vopred ;)
Denisa
30.06.09,03:46
Ahojte,
už som si tu prečítala nejaké príspevky ohľadom biolampy. Chcela by som sa s Vami poradiť. Môj otec je diabetik a má problémy s prstami na nohách (hnisajúce nehojace sa rany, zápaly kostí a pod.). Hrozí mu amputácia. Ktorý typ biolampy by ste nám odporučili? A aká farba svetla by to mala byť? Chcela by som, aby tá lampa bola viacúčelná a hlavne aby liečila diabetické rany a gynekologické problémy (to kvôli mne). Ak máte niečo overené-odskúšané, prosím dajte vedieť.

Vďaka vopred ;)

Ja môžem doporučiť lampu od Zepteru. Na zápaly je modrá farba, na ukľudnenie zelená, na zacelenie rán červená. Určite je viacúčelová. Už sme s tým liečili všeličo: hrdlo, uši, oči, popáleniny, porezané, alergiu, svaly, exém... Mám ju asi 11 rokov.
Heni
04.07.09,18:53
Zakupit si ju mozes aj u mna.Kazdy, kto ju ma doma, je s nou spokojný.Je domacim lekarom.Aj farebna terapia je vynikajuca, pretoze liečenie je ucinnejsie a rychlejsie,nakolko ide o bioinformacie a liecbu aj cez energeticke zony.Zaujemci, ohlaste sa,viem ponuknut za zvyhodnene ceny.
prosím, koľko je tá "zvýhodnená cena"?
Viem pomôcť
14.07.09,12:11
Ja by som len chcela upozornit tych, ktori si biolampu chcu kupit, alebo uvazuju, zvazuju a nevedia sa rozhodnut, ktora je najlepsia.Nekupujte si biolampy-chapem, ze je to aj o peniazoch-ale jednoznacne je certifikovany zdravotnicky pristroj spickovej kvality BIOPTRON od svajciarskej firmy ZEPTER.
Je to ako ked sa veziete v Mercedese alebo v Trabante-taky je rozdiel medzi biolampou a bioptronom.Kupite ju raz a mate ju na cely zivot./Do vojenskej nemocnice v Ruzomberku kupovali tieto bioptrony ,jednoducho kvalita pristroja,servis a pod. svedcia o vsetkom!
mareko
10.08.09,15:15
[QUOTE=Viem pomôcť;1120515]Uz som raz pisala, ze bioptron nie je biolampa.Biolampa je monochromaticke svetlo, bioptron polychromaticke.Aj ucinky su ine.Zepter je drahsi, ale stoji zato.je to super investicia do nasho zdravia.Je to vyrobok spickovej kvality a ma zdravotnicky certifikat.Viac informacii aj zvyhodnene ceny ...


Chcem reprezentantku upozorniť, že porada neslúži na PRIAMY PREDAJ!!!! a súkromnú reklamu reprezentantov firiem :mad::mad::mad:
profik12345
14.09.09,23:01
neviem ci uz mal niekto taku lampu rozobranu, ale nie je to ziadna veda, ako to na prvy pohlad vyzera.
je v nej obycajna 12V halogenova ziarovka ktoru som znamemu objednaval asi za 5 EUR, kedze mu povodna v biolampe zhorela. podotykam ze som objednaval presne ten isty typ ako povodna.

je tam este polarizacne zrkadlo a to tiez nemoze byt extra drahe. a to je vsetko co sa vnutri lampy skryva. aby som nezabudol, je tam este smiesna elektronika ktoru vyrobia v cine za par eur.....

preto neviem preco za to tolko pytaju. ze im nie je hanba.

********

takze vsade vas len odrbu o peniaze a ci to naozaj pomaha neviem posudit, kedze som to este neskusal.
Viem pomôcť
27.10.09,19:34
Chcem reagovat na akne,o ktorom pisete.Bioptron pomoze aj na akne,ale je potrebne mat farebnu terapiu a urobit si program na posilnenie imunitneho systemu,pretoze akne a kozne choroby su z oslabenej imunity.
Viem pomôcť
27.10.09,19:37
Tak skor vyskusaj,a potom sud, ci pomoze.Biolampa nie je bioptron, to po prve,keby to bolo take jednoduche,tak by mal bioptron kazdy, zhotovil by si ju.Ty si bioptron kupil na to, aby si ho rozobral,ked to tvrdis????Taky drahy vyrobok????
Viem pomôcť
27.10.09,19:40
Dakujem za upozornenie,budem sa tomu vyhybat,ale je to len v zmysle zdravia,aby si ludia nemylili bioptron s biolampami a boistimulom!!!
Jana Motyčková
13.11.09,09:45
Ja by som len chcela upozornit tych, ktori si biolampu chcu kupit, alebo uvazuju, zvazuju a nevedia sa rozhodnut, ktora je najlepsia.Nekupujte si biolampy-chapem, ze je to aj o peniazoch-ale jednoznacne je certifikovany zdravotnicky pristroj spickovej kvality BIOPTRON od svajciarskej firmy ZEPTER.
Je to ako ked sa veziete v Mercedese alebo v Trabante-taky je rozdiel medzi biolampou a bioptronom.Kupite ju raz a mate ju na cely zivot./Do vojenskej nemocnice v Ruzomberku kupovali tieto bioptrony ,jednoducho kvalita pristroja,servis a pod. svedcia o vsetkom!
V čom konkrétne je ten rozdiel?
holubička1
03.12.09,10:40
Zaujímalo by ma aká je teda najleošia biolampa súrne, moja mamina má už vyše roka bercov vred na nohe je veľký ako flaň strašné bolesti, vyskúšali sme rôzne masti aloe nepomáha nič, poradte mi s tou biolampou pre ktorú sa máme rozhodnúť a či je to účinné,ďakujem.:mee:
Jana Motyčková
03.12.09,13:07
Zaujímalo by ma aká je teda najleošia biolampa súrne, moja mamina má už vyše roka bercov vred na nohe je veľký ako flaň strašné bolesti, vyskúšali sme rôzne masti aloe nepomáha nič, poradte mi s tou biolampou pre ktorú sa máme rozhodnúť a či je to účinné,ďakujem.:mee:
My sme sa nakoniec rozhodli pre Biostimul. Presvedčilo ma toto porovnanie :
http://www.bio-quant.eu/clinical-reports/bioquant-versus-biolampa-a-ine-svetla.html
Biostimul je biolampa s LED diódami.
Kupovali sme to ako dar pre niekoho, ale asi týždeň som to skúšala na moje dlhodobé problémy (ekzém, kĺb), oboje sa zlepšilo. V priloženej príručke bola aj zobrazená liečba bercoveho vredu.
holubička1
03.12.09,16:39
Janka ďakujem za odpoveď a kúpili ste biostimul103? Objednali ste to cez net?
Jana Motyčková
03.12.09,20:22
Áno, došlo to hneď na druhý deň po objednaní.
Ale videla som to predávať aj v zdravotníckych potrebách.
Vlastas
09.12.09,11:11
Má niekto skúsenosti s používaním Biolampy od Zepteru pre tehotné?? Je to vôbec možné?? Čo všetko sa môže nahrievať a čo nie. :confused::confused:
najag
05.03.10,16:08
Porovnajte vzajomne parametre biolamp a potom aj ceny. Holt, za znacku si treba poriadne priplatit, aj ked robi to iste. Nazor si urobi kazdy sam. A inak nazov Bioptron je iba nazov registrovanej ochrannej znamky, takze nie je ziadny rozdiel medzi biolampou a bioptronovou lampou, obe pracuju na rovnakom principe.
Laco-monter
05.03.10,16:11
Porovnajte vzajomne parametre biolamp a potom aj ceny. Holt, za znacku si treba poriadne priplatit, aj ked robi to iste. Nazor si urobi kazdy sam. A inak nazov Bioptron je iba nazov registrovanej ochrannej znamky, takze nie je ziadny rozdiel medzi biolampou a bioptronovou lampou, obe pracuju na rovnakom principe.

Súhlasim s najaq !

Naozaj nie je DOVOD aby moderátor pridával k tejto diskusii žltý výstražný trojuholníček !!!
arizona
05.03.10,16:36
Naozaj nie je DOVOD aby moderátor pridával k tejto diskusii žltý výstražný trojuholníček !!!
Ako si na to prišiel, že nejaký moderátor má dôvod pridávať k príspevkom nejaké trojuholníky, či iné "blikačky" ? :eek:;):rolleyes:
...Moderátorom je UKRADNUTÉ !!!, čo si kto pridá k svojmu príspevku...:---
mimotemy
holubička1
06.03.10,09:21
Porovnajte vzajomne parametre biolamp a potom aj ceny. Holt, za znacku si treba poriadne priplatit, aj ked robi to iste. Nazor si urobi kazdy sam. A inak nazov Bioptron je iba nazov registrovanej ochrannej znamky, takze nie je ziadny rozdiel medzi biolampou a bioptronovou lampou, obe pracuju na rovnakom principe.
MNo biolampa nie je ako biolampa dokonca niekto hovoril, ze je to to iste ako infra lampa cervena , no niekedy to nie je len o cene za značku ale snad aj o kvalite priklad mali sme mikr. ruru značkvu pana....c 14 rokov bez poruchy digitalnu, vela funkcii rozmrazovala, ohrievala, bola bez grilu super. no uz dozila za 14 rokov v 6 clennej domacnosti, tak sme kupili novu neznackovu s porovnatelnymi funkciami navyse s grilom - poviem len to ze o nicom, sice :rolleyes:o polovicu nizsou cenou ako v tom case stala znackova - vysledok 2 krat za 5 mesiacov v oprave natahovanie raz nehreje, raz piska atd... takze nie vzdy je to o tom... Mame doma spominanu lampu a tazko choreho pacienta ktoremu sa 3 mesiace denne venujem s tou lampou cca 2 hodiny, kedze rana je velmi velka ako dlan muža je to naozaj mravencia praca, ale musim len verit ze to pomoze , pretoze uz sme vyskusali neskutocne vela veci...
riveri
17.05.10,09:14
Ja by som sa rada informovala o rozdiele medzi lampou PHILIPS HP 3616 infralampa a lampou od zepteru. Je naozaj nutné kupovať tak drahú lampu keď je možné dostať od philipsu lacnejšiu verziu??Ďakujem vopred za odpovede
mareko
17.05.10,17:18
rozdiel je zásadný, Bioptron lieči na báze polarizovaného svetla PHILIPS HP 3616 je infračervené svetlo (ako vyplýva aj z názvu). Je to niečo úplne rozdielne. Ak máš záujem o bližšie informácie, napíš mi súkromnú správu,vysvetlím.
anka_p
14.07.10,19:07
Dobrý večer, je bioptron lampa vhodná aj pre maličké deti? - mám 2 ročnú dcérku ktorá má ekzém.
riveri
27.09.10,06:38
Dobrý deň,

rada by som sa informovala. Súrne potrebujem zakúpiť biolampu pre našu rodinu, lebo ak už toto nepomôže tak neviem čo. Ale potrebujem vedieť rozdiel. Našla som dve spoločnosti a to lampy Bioptron a Biostimul. Vie mi niekto povedať, ktorá z nich je lepšia a prečo?

Ďakujem krásne.
Katka
ivantt
28.09.10,04:58
tak v tom tazko proadit, kazdemu vyhovuje nieco ine. Ale pozeral som bioptron aj biostimul a nejako sa mi to nezda. Viem ze to nie je lacna zhalezitost a biolampa so stojanom stoji viac ako 1.000 €. Su tam vlastne dve lampy, jedna do stojanu a jedna rucna, mala a prenosna. Ale 200€ sa mi velmi nezda. Najlepsie by bolo ist do nejakeho zariadenie, kde sa to pouziva ( byvaju to masažne salony alebo nieco podobne ) a spytat sa o radu. Ale opatrne na nich, lebo oni zh toho zhiju a budu prehovarat ze tam moze chodit clovek ktory potrebuje pomoc a to tiez nie je lacna zalezitost. Treba si prehodnotit priority.
Dada
05.10.10,10:48
Ahojte, nemáte niekto nejaký popis, ktorou farbou sa čo lieči?
gardenia
13.10.10,20:26
My sme kúpili biolampu asi pred 10 rokmi od Zepteru asi za 15 tis. kvôli dekubitom /preležaninám/, vôbec to nepomohlo, skôr sa to zhoršovalo, až nakoniec pacient skončil na plastickej chirurgii - trápili sme sa s tým dekubitom asi 9 mesiacov! Podľa mňa sú to vyhodené peniaze, keď niekto píše, že mu to pomáha, tak to môže byť od celkom iného, nie od lampy.
Majda Milan
27.11.10,03:33
Kupil som si jednu biolampu xxx a som velmi spokojny. To viete, som po operacii a osvecujem si s biolampou jazvy. Osobne som sa tiez velmi bal dat take peniaze za taku vec. Predsa len neveril som na to. No ked som videl ze to pouzivaju aj v nemocniciach, nakoniec som sa rozhodol si to kupit. A nelutujem. Rany sa mi hoja pekne a rychlo. Skoda ze som o tom nevedel uz skor. Odporucam kazdemu kto ma nejake jazvy.
M4rtin
12.09.11,08:34
Dobrý deň,
chcel by som sa popýtať na váš názor ktorá biolampa je z týchto druhov najlepšia.

Profesionální biolampa Solaris

Biolampa Biostimul BS 103

Biolampa BIOSTIMUL BS 303 (accu)


A ešte by som rad info ktoré farebné spektrum je na aké choroby...


Ďakujem
daria29
12.09.11,20:02
dobry vecer, ja som po prestudovani kupila lampu od zepteru! rozhodla som sa tak , ma certifikat, ale to nebudem dalej rozoberat, je to kazdeho vec ako sa rozhodne. su rozne fir.....
rana po operacii sa mi pekne zahojila,mala som nezh nador.dalej si ozarujem kolena, pomohlo mi to, jasne ze sa to musi robit pravidelne.
kupila som aj svetla 7 ks, k tomu je kniha na co je ktore svetlo. jedno svetlo nieje na jednu vec, to je na viacej mozností, toho je vela.napr imunita, odolnost, zapali, bolesti , migreny, nadcha, vyrazky, uši, exem, krasa, nalada, no proste rozne moznosti, to ma iba teraz napadlo.zatial som spokojna...
Ľubomír
13.09.11,06:15
My sme kúpili biolampu asi pred 10 rokmi od Zepteru asi za 15 tis. kvôli dekubitom /preležaninám/, vôbec to nepomohlo, skôr sa to zhoršovalo, až nakoniec pacient skončil na plastickej chirurgii - trápili sme sa s tým dekubitom asi 9 mesiacov! Podľa mňa sú to vyhodené peniaze, keď niekto píše, že mu to pomáha, tak to môže byť od celkom iného, nie od lampy.

Osobne nemám skúsennosti s biolampou, ale po získavaní informácii som si kúpu rozmyslel. Dočítal som sa o nie veľmi dobrých výsledkoch tohto "zázraku". Vraj sú to vyhodené peniaze za nič. Niektorí majitelia ľútovali túto kúpu a tvrdili, že lacnejšie by ich vyšla obyčajná červená žiarovka. Takže, každý sa musí rohodnúť sám či chce do biolampy investovať.
rudopp
13.09.11,07:36
Osobne nemám skúsennosti s biolampou, ale po získavaní informácii som si kúpu rozmyslel. Dočítal som sa o nie veľmi dobrých výsledkoch tohto "zázraku". Vraj sú to vyhodené peniaze za nič. Niektorí majitelia ľútovali túto kúpu a tvrdili, že lacnejšie by ich vyšla obyčajná červená žiarovka. Takže, každý sa musí rohodnúť sám či chce do biolampy investovať.

Ak si myslel obyčajná infralampa - súhlasím.
Prenikne / prehreje / trochu aktivuje / to je celé.
anabela8
30.09.11,20:35
Prosím Vás,

akú farbu používať na akné?
arizona
01.10.11,05:57
Prosím Vás,

akú farbu používať na akné?

ČERVENÁ farba svetla biolampuy - preniká najhlbšie do pokožky a tkaniva - až za hranicu 4,5 cm /ochorenia a problémy svalov, kĺbov, šliach, väzov,.../
MODRÁ farba svetla biolampy - preniká plytšie /pomáha aktivovať imunitný systém, akné, bercový vred, diabetické gangrény, hojenie rán, jaziev, preležaniny, spáleniny,.../
ŽLTÁ farba svetla biolampy - preniká najplytšie do pokožky - /kožné choroby, ekzémy, psoriáza, popáleniny, kútiky, čistenie pokožkových pigmentov, .../
http://www.bonavita.tym.sk/Biolampa.html
anabela8
01.10.11,07:37
Ďakujem za odpoveď. Takže z toho vyplýva, že modrá je tá správna. Tú aj používam, no žiadne výsledky, dokonca je to ešte horšie :(( Alebo je to reakcia na lampu akési vyčisťovanie pleti. Nemám rozsiahle akné, len miestami vyrážky, na ktoré si svietim no nič moc. Ani rýchlejšie zahojenie.
ivantt
01.10.11,17:57
Pisete tu ze su to vyhodene peniaze, nepomaha to, zhorsuje sa co co ja viem co. Teraz mi nejde do hlavy preco sa to poiziva aj v ambulanciach u lekarov. Moje skusenosti s lampou su kladne ale zistil som ze na jednu vec nie vzdy kazdemu pomozu. je to ako s liekmi, kazdemu zaberu ine. ked boli laket a covek si ho nahriea nemusi to fungovat. Vtedy treba skusit podla prilozeneho navodu prehrievat plôšky žlčníku. Takze ked nieco nepoznam, neovladam tak nebudem od toho nikoho odhovarat. Treba si trosku nastudovat nieco okolo ludskeho tela, čo s cim suvisí...
Mackovka
07.10.11,12:54
Ja by som biolampu nezavrhla. Vyskúšala som ju a pomohla mi pri chronickej nádche aj pri hojení poranení.
mareko
08.10.11,11:34
Ak si niekto pomýli infračervenú lampu s Bioptronom, tak je jasné že účinok je nulový. Prikladám na ilustráciu zopár svojich vlastných fotiek. Úspešnosť liečby, resp. hojenia je na snímkach dosť jasná :-). Nie je to žiadna fotomontáž, sú to moje fotky, ktoré som sama fotila v zrkadle. Okrem hojenia rán, dekubitov akné je ešte množstvo ďalších diagnóz na ktoré sa polarizované svetlo aplikuje. To by bolo ale na dlho. Netreba zatracovať, treba vyskúšať a pochopiteľne v liečbe zotrvať, lebo zázraky na počkanie sa nedejú. Všetko chce svoj čas. Ak niečo vzniká roky či mesiace, nemôžeme si myslieť, že za dni či minúty to vyliečime :cool:. Takže trpezlivosť, pravidelnosť a dobrú vôlu. Ak by niekto potreboval o tých indikáciách viac info, môžem napísať.
peek
11.10.11,08:23
Osobne nemám skúsennosti s biolampou, ale po získavaní informácii som si kúpu rozmyslel. Dočítal som sa o nie veľmi dobrých výsledkoch tohto "zázraku". Vraj sú to vyhodené peniaze za nič. Niektorí majitelia ľútovali túto kúpu a tvrdili, že lacnejšie by ich vyšla obyčajná červená žiarovka. Takže, každý sa musí rohodnúť sám či chce do biolampy investovať.

Ja som mal biolampu (Zepter) iba požičanú, veľmi mi síce nepomohla (išlo o udreté koleno), ale tých pár týždňov čo som ju používal, som sa zaoberal zbieraním informácií a vlastnými úvahami či je to len humbug a zarábanie na hlúposti iných, alebo to ozaj má poznateľný terapeutický účinok. Treba si uvedomiť, že liečebný účinok už má aj samotný placebo efekt, kto hlboko verí liečebnej metóde, tomu to môže ozaj pomôcť. Ako človek, ktorý sa profesionálne zaoberá vedecko-technickou problematikou som sa však na biolampu pokúsil pozrieť viac objektívne. Biolampa je založená na pozitívnom účinku polarizovaného svetla na živé ľudské tkanivá. A keďže som sa neuspokojil s informáciami typu bla-bla a chválami predajcov, išiel som cestou vedy a hľadal seriózne medicínske publikácia, založené na testovaní biolampy v serióznych podmienkach s primeranou štatistikou a kontrolnou skupinou. A našiel som odborné články, ktoré ozaj potvrdzovali zrýchlené hojenie rán a jaziev, teda najmä tých povrchových, kde svetlo biolampy priamo pôsobilo na poškodené tkanivo. Pôsobením biolampy sa urýchlila epitelizácie a granulácie tkanív, čo sú atribúty hojenia rany. Tuším to skúmali u krýs - išlo o hojenie rán po vytrhnutých zdravých zuboch. Takže by som biolampu apriori nezavrhoval. Technicky - biolampa je veľmi jednoduché zariadenie, ktoré obsahuje halogénovú žiarovku a polarizačné zrkadlo (Brewsterove zrkadlo). Nejaký ten časovač a pipátko navyše. Z tohto hľadiska je biolampa značne predražená. Ale to už je princíp predajcov typu Zepter. Predávajú síce kvalitný výrobok, avšak za cenu mnohonásobne prevyšujúcu výrobné náklady. No aj tu tak trochu funguje placebo efekt - keď už raz za nejaký liečebný prostriedok vycálujem veľa peňazí, bol by v tom čert aby to nepomáhalo - no nie?
peek
11.10.11,09:37
Ak si niekto pomýli infračervenú lampu s Bioptronom, tak je jasné že účinok je nulový. Prikladám na ilustráciu zopár svojich vlastných fotiek. Úspešnosť liečby, resp. hojenia je na snímkach dosť jasná :-). Nie je to žiadna fotomontáž, sú to moje fotky, ktoré som sama fotila v zrkadle. Okrem hojenia rán, dekubitov akné je ešte množstvo ďalších diagnóz na ktoré sa polarizované svetlo aplikuje. To by bolo ale na dlho. Netreba zatracovať, treba vyskúšať a pochopiteľne v liečbe zotrvať, lebo zázraky na počkanie sa nedejú. Všetko chce svoj čas. Ak niečo vzniká roky či mesiace, nemôžeme si myslieť, že za dni či minúty to vyliečime :cool:. Takže trpezlivosť, pravidelnosť a dobrú vôlu. Ak by niekto potreboval o tých indikáciách viac info, môžem napísať.

No, fotky sú fajn a ja úprimne gratulujem k úspešnej liečbe. Z hľadiska objektívnosti je tu však jeden faktor - ono by sa to asi zahojilo aj bez biolampy, takže samotné fotky nie sú flagrantným dôkazom, že k zhojeniu, resp. k rýchlejšiemu zahojeniu prispela práve biolampa. Preto sa v medicínskom výskume vedci snažia o objektívne posudzovanie liečiv, prostriedkov, procedúr. To sa na jednom človeku nedá - kvôli štatistike treba veľkú skupinu ľudí, ktorí liečbu berú a veľkú kontrolnú skupinu ľudí, ktorí ju neberú a na ďalšiu objektivizáciu treba potlačiť placebo efekt a to sa robí tzv. slepým testom (pacient nevie, či užíva liek alebo iba placebo, lekár to vie) alebo ešte lepšie dvojitým slepým testom - ani pacient ani lekár nevie, či poskytnuté liečivo je liek alebo placebo, je to len číslované a dodatočne to vyhodnocuje ktosi tretí... No, ale ako som spomínal v inom príspevku, u biolampy bol pozitívny účinok na hojenie rán preukázaný aj vedeckými metódami. No nie je to všeliek na hocičo...
ivantt
11.10.11,19:16
To som sa zas docital... vie niekto definovat pacebo efekt ? vie sa niekto zarucit, ze placebo efekt nie je zrovna vyvolanie choroby ? Staci ze pocujeme ze sa blizi chripkova epidemia a uz mame chripku ( ja osobne nie, moj placeboefekt je ze chripku nikdy neodstanem )... takze choroba a jej vyliecenie je v podstate placebo efekt. Ked si clovek nevie rady t ak sa vyhovorí, ked nevie argumentovat, nepovie ze nevie ale pouzije vyhovorku.. alebo placebo efekt. ked uz lekar nevie co povedat tak povie treba zhodit, vsetko je v nadmernej vahe. chudemu povie ze treba pribrat... a slepa diskusia vedie k placbo efektu. U niekoho zabera to, u niekoho ine.. vzdy zalezi na tom, ci clovek vie pouzit trebars tu biolampu alebo to nevie ci nechce vediet. neprecita si instrukie a ked nepomoze tak napise ze je to na prd... nemusi kazdemu pomoct, nie je to nikde napisane ale este raz sa pytam.. preco sa to pouziva aj v ambulanciach ???
Viete nieco o viere ? nemyslim teraz nabozenstvo.. o viere a sile viery.. ked clovek veri ze sa vylieci tak sa vyliec alebo ma aspon nadej na vyliecenie ale ked neveri tak sa nevylieci... takmer kazda choroba vznika v podvedomi cloveka, v tom ako sa sprava, ako na neho posobi okolie, stres.... ale tak ako si clovek dokaze chorobu privolat dokaze sa aj vyliecit. zase je to len hlboko v nasom podvedomi. takze co je vlasne placeboefekt ? ako vplyva placeboefekt pri biolampe ?
peek
12.10.11,05:13
To som sa zas docital... vie niekto definovat pacebo efekt ? vie sa niekto zarucit, ze placebo efekt nie je zrovna vyvolanie choroby ? Staci ze pocujeme ze sa blizi chripkova epidemia a uz mame chripku ( ja osobne nie, moj placeboefekt je ze chripku nikdy neodstanem )... takze choroba a jej vyliecenie je v podstate placebo efekt. Ked si clovek nevie rady t ak sa vyhovorí, ked nevie argumentovat, nepovie ze nevie ale pouzije vyhovorku.. alebo placebo efekt. ked uz lekar nevie co povedat tak povie treba zhodit, vsetko je v nadmernej vahe. chudemu povie ze treba pribrat... a slepa diskusia vedie k placbo efektu. U niekoho zabera to, u niekoho ine.. vzdy zalezi na tom, ci clovek vie pouzit trebars tu biolampu alebo to nevie ci nechce vediet. neprecita si instrukie a ked nepomoze tak napise ze je to na prd... nemusi kazdemu pomoct, nie je to nikde napisane ale este raz sa pytam.. preco sa to pouziva aj v ambulanciach ???
Viete nieco o viere ? nemyslim teraz nabozenstvo.. o viere a sile viery.. ked clovek veri ze sa vylieci tak sa vyliec alebo ma aspon nadej na vyliecenie ale ked neveri tak sa nevylieci... takmer kazda choroba vznika v podvedomi cloveka, v tom ako sa sprava, ako na neho posobi okolie, stres.... ale tak ako si clovek dokaze chorobu privolat dokaze sa aj vyliecit. zase je to len hlboko v nasom podvedomi. takze co je vlasne placeboefekt ? ako vplyva placeboefekt pri biolampe ?

V medicíne absolútne bežná vec: http://sk.wikipedia.org/wiki/Placebo_(medicína) Väčšinou sa vzťahuje na nejaké lieky, tabletky, ale jeho pôsobenie je univerzálnejšie. A vlastne je to presne to, o čom hovoríš inými slovami - je to o viere. Ak lekár alebo iný liečiteľ naordinuje pacientovi nejaký liek, ten lekár je presvedčivý a ten pacient mu dôveruje, tak ten liek vôbec nemusí obsahovať liečivú látku a predsa pacientovi pomôže. Sugescia je silný nástroj v boji s chorobami, odporúčam prečítať napr. "Stefan Zweig: Léčení duchem". V prípade biolampy - ak tej lampe ozaj dôverujem, že mi pomôže, tak je oveľa väčšia šanca že ozaj pomôže, ako keby som bol skeptický. No a pri testoch účinnosti skutočných farmako-liečiv treba testy robiť tak, aby výsledky boli čo najmenej ovplyvnené placebo efektom. O tom som už písal (slepý test, dvojitý slepý test).
Leena
13.10.11,19:50
Dobrý deň, a ktorá biolampa to bola? Máme vyhliadnutú Biolampu Biostimul BS 103, dcéra sa popálila a chceli by sme to biolampou liečiť. Pozerala som na www.biolampa (http://biolampa-biostimul.net/)-biostimul.net a na www.biolampa.org (http://www.biolampa.org/)
Ľubomír
14.10.11,04:40
Ja som mal biolampu (Zepter) iba požičanú, veľmi mi síce nepomohla (išlo o udreté koleno), ale tých pár týždňov čo som ju používal, som sa zaoberal zbieraním informácií a vlastnými úvahami či je to len humbug a zarábanie na hlúposti iných, alebo to ozaj má poznateľný terapeutický účinok. Treba si uvedomiť, že liečebný účinok už má aj samotný placebo efekt, kto hlboko verí liečebnej metóde, tomu to môže ozaj pomôcť. Ako človek, ktorý sa profesionálne zaoberá vedecko-technickou problematikou som sa však na biolampu pokúsil pozrieť viac objektívne. Biolampa je založená na pozitívnom účinku polarizovaného svetla na živé ľudské tkanivá. A keďže som sa neuspokojil s informáciami typu bla-bla a chválami predajcov, išiel som cestou vedy a hľadal seriózne medicínske publikácia, založené na testovaní biolampy v serióznych podmienkach s primeranou štatistikou a kontrolnou skupinou. A našiel som odborné články, ktoré ozaj potvrdzovali zrýchlené hojenie rán a jaziev, teda najmä tých povrchových, kde svetlo biolampy priamo pôsobilo na poškodené tkanivo. Pôsobením biolampy sa urýchlila epitelizácie a granulácie tkanív, čo sú atribúty hojenia rany. Tuším to skúmali u krýs - išlo o hojenie rán po vytrhnutých zdravých zuboch. Takže by som biolampu apriori nezavrhoval. Technicky - biolampa je veľmi jednoduché zariadenie, ktoré obsahuje halogénovú žiarovku a polarizačné zrkadlo (Brewsterove zrkadlo). Nejaký ten časovač a pipátko navyše. Z tohto hľadiska je biolampa značne predražená. Ale to už je princíp predajcov typu Zepter. Predávajú síce kvalitný výrobok, avšak za cenu mnohonásobne prevyšujúcu výrobné náklady. No aj tu tak trochu funguje placebo efekt - keď už raz za nejaký liečebný prostriedok vycálujem veľa peňazí, bol by v tom čert aby to nepomáhalo - no nie?


Napísal si to veľmi pekne a na úrovni. Moje poznatky boli čerpané iba z bežných článkov a skúsennosti ľudí. Určite sa nedajú porovnávať s tvojimi. Ja dávam prednosť klasikému ošetrovaniu rán a na zázračne hojenie biolampou veľmi neverím. No keby mi ju chceli aplikovať v rámci rehabilitácie, určite by som ju neodmietol. Veď keď neškodí, tak prečo nie? Čo sa týka cien plne s tebou súhlasím.
buchač
14.10.11,05:11
Ja som mal biolampu (Zepter) iba požičanú, veľmi mi síce nepomohla (išlo o udreté koleno), ale tých pár týždňov čo som ju používal, som sa zaoberal zbieraním informácií a vlastnými úvahami či je to len humbug a zarábanie na hlúposti iných, alebo to ozaj má poznateľný terapeutický účinok. Treba si uvedomiť, že liečebný účinok už má aj samotný placebo efekt, kto hlboko verí liečebnej metóde, tomu to môže ozaj pomôcť. Ako človek, ktorý sa profesionálne zaoberá vedecko-technickou problematikou som sa však na biolampu pokúsil pozrieť viac objektívne. Biolampa je založená na pozitívnom účinku polarizovaného svetla na živé ľudské tkanivá. A keďže som sa neuspokojil s informáciami typu bla-bla a chválami predajcov, išiel som cestou vedy a hľadal seriózne medicínske publikácia, založené na testovaní biolampy v serióznych podmienkach s primeranou štatistikou a kontrolnou skupinou. A našiel som odborné články, ktoré ozaj potvrdzovali zrýchlené hojenie rán a jaziev, teda najmä tých povrchových, kde svetlo biolampy priamo pôsobilo na poškodené tkanivo. Pôsobením biolampy sa urýchlila epitelizácie a granulácie tkanív, čo sú atribúty hojenia rany. Tuším to skúmali u krýs - išlo o hojenie rán po vytrhnutých zdravých zuboch. Takže by som biolampu apriori nezavrhoval. Technicky - biolampa je veľmi jednoduché zariadenie, ktoré obsahuje halogénovú žiarovku a polarizačné zrkadlo (Brewsterove zrkadlo). Nejaký ten časovač a pipátko navyše. Z tohto hľadiska je biolampa značne predražená. Ale to už je princíp predajcov typu Zepter. Predávajú síce kvalitný výrobok, avšak za cenu mnohonásobne prevyšujúcu výrobné náklady. No aj tu tak trochu funguje placebo efekt - keď už raz za nejaký liečebný prostriedok vycálujem veľa peňazí, bol by v tom čert aby to nepomáhalo - no nie?
...ale veď nič nové pod slnkom .......v podstate ...akurát vývoj ( a ceny samozrejme tiež ) pokročil - predsa jasné , no nie ......či ....????

Pred tými cca 45 rokmi som podstúpil dve operácie v jednom roku na.....nešpecifikujem , ale hlava to nebola ...;):---..
Po každej som chodil na na to " ožarovanie " horským slnkom a infralampou ...
Kto nevedel , že som bol podrezaný , tak tie jazvy na krku ani nezbadal/á...
Lenka...23
18.10.11,15:55
Lenka...23
18.10.11,15:56
Lebo je to až moc nízka cena a bude to nekvalitné ? Ďakujem.
Lenka...23
18.10.11,15:57
Alebo
ondriku
18.10.11,21:07
Energie Lampe je lacná Čína !!! neodporúčam kupovať, ja som to videl tiež .. Činá všetko robí lacné, ako oblečenie. Z odpadu, lebo ten je najlacnejší !
Kupil som pre dcérku čo býva často chorá biolampu Bioptron, aj keď je taká drahá, ale vypadá veľmi kvalitne. Odporucam stranku zdravotnickepomocky.sk (http://www.zdravotnickepomocky.sk) , majú tam o tom aj nejaké články. Uvažoval som medzi biolampu Medilight a Bioptron, obe majú certifikát zdravotníckej pomôcky ako som na obrázku videl. S biolampu sme spokojný, naozaj to pomôže, herpes, chrípka, kašel prejde rýchlejšie keď si to nahrievam. Čo ušetríte na tabletkách, doktoroch a PN dní v posteli, za tú cenu stojí... Ak máte niečo lepšie, alebo nejaké skúsenosti s alternatívnou liečbou a má to aspom nejaký ten papier o tom, že to funguje rada si to pozriem !
Danka202
11.04.13,11:58
My sme si kúpili lampu bioptron III pred pár mesiacmi, a sme s ňou maximálne spokojní, síce sme ju kúpili ako darček pre rodičov, ale využívame ju všetci. Naši si ju veľmi chvália ako starší ľudia majú problémami s kĺbmi no odkedy sa nahrievajú pocitujú značné uvoľnenie. Práve rozmýšľame a sa rozhodujeme im dokúpiť aj kolorterapiu no neviem...rozhodujeme sa, škoda že nám nenapadlo kúpiť set s lampou, lebo ako tak pozeram na nejaké stránky bolo by to vyhodnejšie http://www.zdravotnickepotreby.org/sk/catalogue/detail/1388-biolampa-bioptron-compact-iii-kolorterapia-a-stojan/
martin 99
24.04.15,12:54
dobrý deń chcem sa spýtať aké máte skúsenosti liečby tortikolis u dojčaťa s biolampou ďakujem
joed
29.02.16,12:23
Moja manzelka lezala v nemocnici /milosr.BA, rakovina/ a kedze mala tiez uz dekubity tak sme chceli pouzit bio lampu ,ako doplnkovu liecbu k roznym sprejom a mastickam.Ked sa to dozvedel primar tak povedal ,aby sme to okamzite odniesli.Vysvetlil,ze to nema taky ucinok ,ako sa o tom pise .Tak teraz neviem,ze co je pravda.!!Pri tom setricky tvrdili ,ze s tym /doma / maju len tie dobre skusenosti!!!?
buchač
29.02.16,14:21
Moja manzelka lezala v nemocnici /milosr.BA, rakovina/ a kedze mala tiez uz dekubity tak sme chceli pouzit bio lampu ,ako doplnkovu liecbu k roznym sprejom a mastickam.Ked sa to dozvedel primar tak povedal ,aby sme to okamzite odniesli.Vysvetlil,ze to nema taky ucinok ,ako sa o tom pise .Tak teraz neviem,ze co je pravda.!!Pri tom setricky tvrdili ,ze s tym /doma / maju len tie dobre skusenosti!!!?

Tvoj príspevok považujem za neetický...to v zátvorke si domysli.
Takže (................................................. ................) ......
buchač
29.02.16,18:56
Moja manzelka lezala v nemocnici /milosr.BA, rakovina/ a kedze mala tiez uz dekubity tak sme chceli pouzit bio lampu ,ako doplnkovu liecbu k roznym sprejom a mastickam.Ked sa to dozvedel primar tak povedal ,aby sme to okamzite odniesli.Vysvetlil,ze to nema taky ucinok ,ako sa o tom pise .Tak teraz neviem,ze co je pravda.!!Pri tom setricky tvrdili ,ze s tym /doma / maju len tie dobre skusenosti!!!?

Tvoj príspevok považujem za neetický...to v zátvorke si domysli.
Takže (................................................. ................) ......

Hehe...nesúhlasné ?
Zasa niekto číta tie bodky v zátvorke úplne inak, ako sú myslené.

Takže vysvetlím nechápavcom.


Členom od 14.04.10
Odpovede 1
http://www.porada.sk/member.php?u=176016
V súvislosti s týmto ide o niečo iné...možno aj reklamu.
---------------------------
Sestričky tvrdili, že doma mali dobré skúsenosti ...
Hm...a to tie sestričky mali toho príbuzného s dekubitmi doma ???
---------------------------
...a ozaj, stačí si len do vyhľadávača dať patričné výrazy.
"biolampa rakovina"
https://www.google.sk/search?client=opera&q=biolampa+rakovina&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest&gws_rd=ssl
---------------------------
Pár krát som si už sám sebe povedal, že nebudem reagovať na poniektoré príspevky. Ale niekedy sa proste nejak nedá...

Takže teraz zamením tie dobre mienené bodky v zátvorke za iný pohľad na danú skutočnosť a opýtam sa :

" Ľudia...to ste už fakt tak sprostí, že dôverujete netu, že dôverujete viac nejakej (česť ich povolaniu) sestričke ako primárovi na onkológii ? "

Kuwa...a takíto jedinci pôjdu v sobotu voliť ?
Kuwa...svatá ty sprostoto...
Kuwa...ja by som im vzal občianske preukazy...!!!


P.S.:
Aby bolo jasné, bio lampu poznám, aj horské slnko...a poznám aj onkológiu.
Čiže všeliaké hodnotenia typu "neužitočné alebo nesúhlasné" je pre mňa ako nejaké fúkanie múky do riti...môžte sa realizovať kľudne aj naďalej.
...a detto aj s tými sprostosťami.
fenco007
27.01.18,11:27
Zasnem nad rozumom niektorych “biomamiciek”. Preboha ved sa opytajte akehokolvek znameho vo vasom okoli ktory studoval elektrotechniku nech sa pozrie do tej zazracnej lampy a kazdy jeden vam povie to iste - “biolampa” je obycajny odrb na ludoch rovnako ako predavaju v lekarniach sprej do nosa s ucinnou latkou “morska voda” za 6 eur. Detailnejsie - biolampa nie je nic ine len obycajna halogenova ziarovka (ta ista ktoru mate napr v aute a stoji 4 eur) s farebnymi sklickami ktore si viete menit podla nalady. Moze to niekomu pomoct? Aj ano - svetlo samo o sebe vysusuje a hreje a tym lieci, ale nechat sa odrbat a zaplatit za obycajnu baterku 300 eur to je sialene!!! Preboba ved si kupte solux za 15 eur (infralampa) a budete mat to iste len ucinnejsie! Zial kazdy predajca biolamp plati svojich ludi aby rozsirovali svoje bohate “pozitivne “skusenosti na forach ako je toto a preto este na trhu su.. hyenizmus :/