PORADA.sk
PORADA.sk

Klikne pre zoradenie od najlepšej odpovede: : Skenovanie - presmerovanie na inú tlačiareň



tomas67
26.03.10, 17:46
Zdravím, chcel by som vedieť viac info o tomto, a či sa to vôbec dá.
Mam multifunkčnú tlačiareň HP 1215 all-in-one...plne funkčná, akurát tam nie sú náplne, a chcem sa spýtať, či by sa jej skener dal presmerovať na inú tlačiareň presnejšie KONICA MINOLTA PagePro 1350EN.
Jednoducho by som chcel toto:
že na tej multifunkčnej tlačiarni dám skenovať, a vytlačí mi to na inej tlačiarni.
lebo nebaví ma najprv skenovať do pc a zasa z pc do druhej tlačiarne. dakujem.
nechcem si kupovat novy skener, lebo tá multifunkčna ma celkom kvalitny skener.

Tú KONICU MINOLTU mam napojenú sieťovo do switcha a do pc. jednoducho cez RJ 45 kabel, a ide všetko v pohode, a to hp mam napojene cez usb.

salvosko
26.03.10, 17:51
Bohuzial sa to neda. Predpokladam ze chces nieco ako kopirku kde das original do HP a kopia ti vylezie z Minolty.
Jedine ak by existoval nejaky soft co by to vedel cez seba prebublat, mozno cez TWAIN ale netusim ci take nieco existuje.

Vlado40
26.03.10, 17:53
Ak sa to nepôjde priamo , tak zoskenuj - ulož do súboru , otvor a potom daj tlačiť na Minoltu.

tomas67
26.03.10, 17:55
Bohuzial sa to neda. Predpokladam ze chces nieco ako kopirku kde das original do HP a kopia ti vylezie z Minolty.
Jedine ak by existoval nejaky soft co by to vedel cez seba prebublat, mozno cez TWAIN ale netusim ci take nieco existuje.


Ano, presne chcem aby to viliezlo z minolty :D

tomas67
26.03.10, 17:59
na nete som našiel, že konica podporuje tvain, dalo by sa to nejak nastavit cez prehliadač?, lebo cez prehliadač konfigurujem tlačiaren.

domenico.office
26.03.10, 19:12
Nemám odskúšané, ale Irfanview má funkciu Copy shop, kde sa vyberie Twain zdroj, skener a nasmeruje sa na tlačiareň. Prikladám obrázok dialógu, kde sa to dá nastaviť.

Vlado40
26.03.10, 19:42
Zrejme to pôjde , zatiaľ iba teória u mňa nemám teraz zdieľanú tlačiareň.
Skúsil som skener HP a tlačiareň stačí vybrať zdieľanú :

tomas67
27.03.10, 06:19
O.K, skúsim to, potom napíšem ako to dopadlo.

sfinks
27.03.10, 07:59
najlepsie ked snenujes cez siet do priecinka na tej tlaciarnia a na tej tlaciarnui uz len nastavis ze nech tlaci dokumenty z priecinka ;)

Satyrius
01.04.10, 09:41
Zdravím, chcel by som vedieť viac info o tomto, a či sa to vôbec dá.
Mam multifunkčnú tlačiareň HP 1215 all-in-one...plne funkčná, akurát tam nie sú náplne, a chcem sa spýtať, či by sa jej skener dal presmerovať na inú tlačiareň presnejšie KONICA MINOLTA PagePro 1350EN.
Jednoducho by som chcel toto:
že na tej multifunkčnej tlačiarni dám skenovať, a vytlačí mi to na inej tlačiarni.
lebo nebaví ma najprv skenovať do pc a zasa z pc do druhej tlačiarne. dakujem.
nechcem si kupovat novy skener, lebo tá multifunkčna ma celkom kvalitny skener.

Tú KONICU MINOLTU mam napojenú sieťovo do switcha a do pc. jednoducho cez RJ 45 kabel, a ide všetko v pohode, a to hp mam napojene cez usb.

Ak to chces priamo tacidlo skener - vylezie na tlaciarni asi nie...

cez komp neni problem ved relativne kazdy skenovaci soft umoznuje priamu tlac. Vyberies kam to chces tlacit a mozes mat 100 tlaciarni...bez suboru ...priama tlac

pepsikova
21.09.12, 11:35
..opýtam sa tu...mám HP Photosmart -skener+tlačiareň a k nej inštalačné cd...potrebovala by som nejaký program, v ktorom by tá HP len skenovala, lebo tlačiť na nej nemienim a inštalačné cd mi natiahne do pc kopu zbytočností,takže po použití skeneru musím celé cd odinštalovať....skúšala som niečo z toho vyhodiť-ale dáko sa mi nezadarilo..neviete o nejakom spôsobe, či programe?..
ďakujem...

Vlado40
21.09.12, 15:18
Skús na skúšku Zoner Photo Studio.
http://www.zoner.sk/