tomoloco
05.01.13,16:35
Dobrý deň prajem,
mám problémy s BAZOS.SK.

Predávam veci cez ich portál. Jedná sa o ženské šperky. Posledný čas, cca mesiac vymazávajú moje inzeráty, uplne bezdovodne!

ani emailovú notifikáciu od nich nedostanem, proste nič. Na moj email ani neodpovedajú.

každý svoj inzerát TOPUJEM cez mobil, čo mi stojí 1,60eu. za jeden deň míňam na to min. 4,80 eu. podstate ich inzertny server z toho žije.

mám podozrenie že niekto z ich admin predáva tie isté veci podstate drahšie, lebo podobné inzeráty tam je kopa, ale ja som bol lacnejší....

čo by som mohol spraviť ? už som za to zaplatil vela...
proste oni možu všetko, aj keď som zaplatil ??

ďakujem za odpoveď...
tifesa
05.01.13,15:55
Mne sa s bazosom pracuje veľmi dobre, možno to bude v tom, že inzeráty netopujem, neinvestujem do tejto inzercie ani cent, a sama vyhľadávam hľavne netopované inzeráty, keďže inzerciu potrebnú pre moju prácu prezerám denne a tie topované inzeráty som poväčšine videla, takže odporúčam skúsiť netopovať, a možno práve vtedy vám tam inzercia vydrží, a možno sa vám ozve aj viac ľudí ako pri topovaní. Poznám viac ľudí, ktorí využívajú bazos, a väčšina z nich má podobný názor, kto hľadá, ten si pozrie všetko čo daný minimálne deň ponúka a porovnáva ceny bez ohľadu na to, či je vás inzerát prvý alebo posledný, ale možno vy máte inú skúsenosť, nemôžem porovnávať ani moju oblasť s vašou.
tomoloco
05.01.13,16:11
skúsil som bez topovaní inzertovať a bohužial 3x menej sledovanosťi som zaznamenal. podla mňa preto, lebo inzertuje v tejto sekcií asi najviac ludí... takže topovanie je tu nevyhnutné... ďakujem za odpoveď
marleau
05.01.13,16:16
Nedávate ten istý inzerát viackrát? Vtedy ho vymaže.
tifesa
05.01.13,16:17
Tak potom asi fakt záleží na oblasti, v ktorej inzerciu využívate. Je to ale zrejme najnavštevovanejšia inzertná stránka, ešte sa mi ako-tak osvedčila občas tetaberta.sk, ale najlepšie sa asi pracuje s tým bazosom, a toto je fakt nepríjemné :(
freddy87
05.01.13,16:20
Ja som mal podobné problémy v mesiaci september, keď mi zrušili topy za takmer 20 €. Našťastie som platil cez PayPal a po reklamácii u PayPal mi boli peniaze vrátené. Čo je smutné je, že spoločnosť, ktorá prevádzkuje Bazos.sk i Bazos.cz, teda pán Radim Smička, nijako nekomunikuje. Na maily vôbec neodpovedajú. Skúsil som tiež komunikovať ho SOI a ČOI, žiaľ bezvýsledne, ako vždy našli si zámienku, pre ktorú je to pre nich bezpredmetné a uzavreté. Odvtedy neinzerujem.
tomoloco
05.01.13,16:24
nie, ten istý mám vždy raz. pred dvoma mesiacmi som mal tam inzeráty aj 3 týždne hore, so sledovanosťou 1500x pozretý. potom sa všetko zmenilo. denne my vymazávaju, a pritom podobné sú hore, topované a nič....
skúšal som zmeniť email, nepomohol, podla tel. čísla a ip. adresy vedia, a do kolónky lokalita proste nebudem dávať falošné údaje..

tam asi z nich niekto robí to isté a robím mu konkurenciu... trožka nefér.. a pritom za to aj platím..
freddy87
05.01.13,16:56
Lenže treba brať na ohľad aj to, že naozaj porušujete pravidlá, keďže zárobková činnosť je zakázaná a pravidelný predaj podobných tovarov, obzvlášť ak sú nové, je naozaj zárobková činnosť, môžete sa brániť čím len chcete.
Pravda je, že keď mažú, tak by mali spravodlivo a všade kde je niekoľko tovarov, lebo sú tam predajcovia, ktorí nemajú žiadnu živnosť a nonstop majú 50 pridaných nových tovarov.
Patron
12.01.13,04:59
Hod nam sem znelku svojho inzeratu nech sa ti na kuknem :) Takto len hadam, mozno predavas napodobeninu nejajeho originalu/ inzerat ala predam penazenku od gucci-ho za 50€ tak tam by to mohli zmazat a dovodne :)
arizona
12.01.13,05:28
Treba si pozriet aj pravidla danej stranky. Mozno spadate do kategorie tych, ktori porusuju podmienky Bazos.sk, preto su vase inzeraty vymazavane

Na inzertnom serveri Bazoš.sk je zakázaná inzercia:
(Tento zákaz platí bez ohľadu na Topovanie.)

webovej stránky a loga firmy, nadmerné množstvo hviezdičiek, výkričníkov a podobných znakov (a to ako v texte inzerátu, tak na mieste obrázku alebo cez obrázok), orámovanie obrázkov;
chudnutia;
Multilevel a províznych systémov;
Emailingu a iných bezprácnych zárobkov;
práce s poplatkom vopred;
kopírovania diskiet, CD, DVD;
firemnej činnosti a tovaru na objednávku (neplatí pre sekciu Služby);
opakované inzercie stále rovnakého nového tovaru;
neobmedzené množstvo zboží;
tovar kúpený iba za účelom ďalšieho predaja (zárobku);
kópií, napodobenín, padelkov;
chip tuningu, powerboxov, diagnostických sád, a pod.;
dokladov a technických preukazov;
pohonných hmôt;
výkupu;
erotických inzerátov;
livechatu, práca spoločnice, tanečnice, konzumentky a hostesky v zahraničí;
eKníh;
pôžičiek, úverov a hypoték, exekúcie, oddlženie;
liekov a potravinových doplnkov;
cigaret, e-cigaret.
http://www.bazos.sk/podmienky.php
dragoboarder
24.01.13,05:54
ja mam podobne skusenosti, zial peniaze za topovanie mi nikto nevratil, predaval som drevo na parkety, ktore mi ostalo a nechcem ho pouzit. neporusil som ziadne pravidla, prisiel o peniaze za topovanie.
kom0dus
24.01.13,06:14
tiež som mal ten problém.
mazali inzeráty keď som pridal pracovné ponuky, inzeráty ohľadom služieb atď.

preto už bazos nepoužívam.

čo však môžem potvrdiť je to, že bazos je miesto plné podvodníkov , falošných inzerátov a falošných ponúk. Poznám veľmi veľa ľudí, ktorí nakúpili, zaplatili ale tovar neprišiel.. aj mne sa to raz stalo :mee:
arizona
24.01.13,06:45
Neviem, ake inzeraty podavate, ked vam ich vymazavaju.
Ja som na Bazosi inzerovala viackrat, aj topovane,aj netopovane inzeraty, nikdy mi ziaden nevymazali.:eek:
Raz som mala problem s fotiekami /bola to moja chyba, nie Bazosu/,napisala som adminovi, ten mi zakratko odpisal a problem vyriesil.

A to ze na stranke inzeruju aj podvodnici,ktory tovar neodoslu? Ved za to predsa stranka nemoze! Pri tolkych tisicoch inzeratov sa vzdy najdu aj podvodnici,ale je na ludoch,aby pouzivali rozum a nenaleteli na velakrat do oci bijuce nezmysli.Ale to sa netyka len Bazosu...:mee:
xtriadax
24.01.13,08:38
mne raz zmazali inzerát po topovaní že porušujem pravidlá. Pred topovaním som ho tam mal asi tri dni. Napísal som im že prečo mi ho teda nezmazali skôr ale až keď som ho topoval. Odpovedali mi hneď v tej deň, čím som porušil pravidlá a poslali mi nový kód na topovanie.
Bazoska
19.02.13,19:30
Toto mazání nemusí být nutně bezdůvodné. Může být i naprosto záměrné, ale odjinud, než byste si mysleli. ,,Odstřelit" někomu inzerát a to i ten TOPovaný je poměrně jednoduché: Stačí jej z několika IP adres naklikat jako špatný a systém inzerát smaže. Admin to má naprosto na háku, vám nepřijde na mail žádné upozornění a tak často ani nemusíte vědět, že byl inzerát smazán. A i to má důvod: Inzerent který takto přijde o peníze si nestěžuje, neprudí a nepožaduje peníze zpět. Osobně vyzkoušeno. Vložili jsme dva ,,velmi porušující" inzeráty. Jeden na jediný kus dětského oblečení a druhý na mobil na součástky. A i jsme obětovali jeden TOP kód, ať se má Bazoš dobře. Potom jsme přes FB poprosili několik kamarádů z různých konců republiky o to, aby inzerát označili jako špatný. Nebylo zapotřebí ani deseti kliknutí a oba byly pryč. A podle zavedeného scénáře na maily nikdo nereaguje. A protože jsme si dovolili prudit a otravovat, bylo zablokováno telefonní číslo, mail a nakonec i IP adresa. Peníze z TOP kódu jsme ,,obrečeli". :D
Nemorální - ale ne nezákonné. Podmínky inzerce (se kterými musíte souhlasit) umožňují, aby vám provozovatel upravil nebo smazal cokoliv i při pouhém ,,podezření", že inzerát by mohl porušovat podmínky. Pod heslem: Ve městě je nový šerif a já jsem zákon!
Tak tedy - pokud máte konkurenta v lásce či podnikání, nebo vám třeba soused chodí za manželkou a inzeruje na BAZOŠi, tady máte v ruce nástroj na dělání naschválů. :D Pár ochotných kamarádů vám jistě pomůže, když jim pošlete link na jeho inzerát. A přitom je BAZOŠ plný inzerátů, které tam nemají co dělat - a to platí pro český i slovenský. Snadno najdete inzeráty na semena marihuany, technické průkazy k motorovým vozidlům, e-cigarety, hostesky, půjčky, inzeráty s odkazy na www stránky. Je to sice paradoxní, ale i tyto inzeráty přitom BAZOŠ potřebuje. Protože kdyby tam nebyla taková záplava inzerátů, tak by třeba právě ten váš v ní nezmizel a tak byste si ho nemuseli TOPovat.
A právě na tomto zřejmě stojí podstata tohoto podnikání. Podobných diskuzí je plný internet, jedna skupina na FB má prozaický název BAZOŠ-to se mi nelíbí. Proč samotný BAZOŠ nemá na FB oficiální stránku, to jeho majitel jistě ví moc dobře.
nokia007
20.02.13,17:53
aj ne sa to stalo.mala som tam asi 5 inzerátov a v pohode ,potom som pridala tri na nove mobily,a všetky inzeráty sú fuč!! maju nejake nové pravidlá,ktoré brzdia v konečnom dôsledku velmi vela ponúk...škoda..:-/
tinuss0
20.02.13,21:31
Zdravim,mne sa stalo to iste,uz viackrat. Pridam napr 20 a zmazu uplne vsetky inzeraty. Vacsinou neposlu mailom ziadny dovod,niekedy napisu,ze porusujem pravidla,v jednom inzerate moze byt iba 1 konkretny produkt - co dodrziavam ! Takze si len vymyslia nejaku vyhovorku. Napisala som im dorazny email,ze si nevazia zakaznikov,ktori im topuju inzeraty a kedze to zrusili v druhy den,ziadala som vratenie penazi,avsak uz ziadna odpoved.
Problem je,ze su najvacsi bazar na SR,takze sa tam oplati davat inzeraty. No uz nikdy viac nebudem topovat,aby si ti darmozraci nezarobili nic. Radsej vytvorim vlastny portal .
Co doporucujem vsetkym,co mali takyto problem je,aby dali staznost na SOI,pripadne COI , na prisluzny danovy urad. Ked tam bude vela staznosti.budu nuteni to riesit.
Bazoska
21.02.13,17:44
Neztrácejte čas s podáváním hromadných trestních oznámení (jak už jsem viděl několik takových iniciativ) nebo se stížnostmi na SOI / ČOI. Protože NEMÁTE ŠANCI uspět. Podmínky inzerce jsou nastaveny tak, že vám můžou smazat kdykoliv a cokoliv. Vložením inzerátu souhlasíte s podmínkami. A kromě toho, jak už jsem psal výše: Toto vám nemaže BAZOŠ, ale konkurence nebo někdo, kdo vás prostě jen nemá rád. Topnutím inzerátu si jen řeknete o jeho ,,odstřel". Stačí s tabletem nebo laptopem oběhnout několik veřejných ,,wifin", váš inzerát naklikat jako závadný, nebo se domluit s několika kamarády. A opět neuhádáte nic. Jeden z bodů podmínek je i to, že portál neodpovídá za škody způsobené třetími osobami. My jsme nic nemazali, nemůžeme za to, že si inzerenti dělají naschvály - bude se bránit BAZOŠ, pokud by došlo na nějaké trestní oznámení po linii podvod, nebo bezdůvodné obohacení.
Takže jedinou možností jak se bránit je NETOPOVAT inzeráty. A dát ve známost co nejvíce lidem, na jakém základě BAZOŠ funguje. A nebo inzerovat jinde. V Česku se říká: Pánové, měním lokál. A vy byste měli také.
freddy87
23.02.13,23:57
Jedna drobnosť, pokiaľ si topujete inzeráty cez PayPal, tak môžete prípadné zmazanie Topu reklamovať priamo cez PayPal a oni Vám vrátia peniaze. Aspoň u mňa to platilo. Čo sa týka tých podaní na SOI a iné úrady, tak vyskúšané, avšak beznádejné NIE ako odpoveď.
lubeno4
20.03.13,20:25
Zdravim aj vas tiez ma problemy z vymazavanim mojich inzeratov stale trva to uz cca 2 mesiace.Inzerujem na bazoši asi 3 roky a nebol ziadny problem ani som nevedel otych podmienkach.Mal som cca 50- 70 inzeratov na 2 rozne cisla a nebol ziadny problem.Teraz pridam napr:10 inzeratov na druhy den su fuč.samozrejme cislo zablokovane,a druhy krat sa už neda pouzit.menil som cisla,maily aj som topoval, aj od kamarata z druhej IP ADRESY podal inzeraty,Nove fotky.Jednoducho neviem co mam ako mozu o mne vediet z BAZOSA.Uz si myslim ze vedia aj s ktoreho fotaku su fotene fotky.Poradte ako to mam vyriešit.Dakujem pekne vopred.
arizona
20.03.13,20:50
Zdravim aj vas tiez ma problemy z vymazavanim mojich inzeratov stale trva to uz cca 2 mesiace.Inzerujem na bazoši asi 3 roky a nebol ziadny problem ani som nevedel otych podmienkach.Mal som cca 50- 70 inzeratov na 2 rozne cisla a nebol ziadny problem.Teraz pridam napr:10 inzeratov na druhy den su fuč.samozrejme cislo zablokovane,a druhy krat sa už neda pouzit.menil som cisla,maily aj som topoval, aj od kamarata z druhej IP ADRESY podal inzeraty,Nove fotky.Jednoducho neviem co mam ako mozu o mne vediet z BAZOSA.Uz si myslim ze vedia aj s ktoreho fotaku su fotene fotky.Poradte ako to mam vyriešit.Dakujem pekne vopred.
Bazos je stranka, kde sa predavaju skor veci z druhej ruky,nie na komerncu inzerciu.
Ked ma niekto 50 inzeratov, tak asi nepredava tricko,ci knihu ,ktore boli kupene ako nevhodny darcek...to uz je predaj,ktory porusuje pravidla, tak sa nediv, ze ti ich zmazavaju.

V prisp. c.10/pozri vyssie/ su skopirovane pravidla Bazos.sk , ked si ich pozries, tak snad pochopis,preco ti inzeraty vymazavaju...;)
slovakdragon
08.04.13,11:27
Pozdravujem, mam ten isty problem. Pridal som asi 15 inzeratov - botasky a kopacky bez topovania boli vsetky vymazane v priebehu 2-3 dni. Na ani jeden z mojich emailov nereagovali. Takyto pristup neuznavam tak s Bazosom koncim.
sklipo
17.04.13,13:49
Zdravim aj vas tiez ma problemy z vymazavanim mojich inzeratov stale trva to uz cca 2 mesiace.Inzerujem na bazoši asi 3 roky a nebol ziadny problem ani som nevedel otych podmienkach.Mal som cca 50- 70 inzeratov na 2 rozne cisla a nebol ziadny problem.Teraz pridam napr:10 inzeratov na druhy den su fuč.samozrejme cislo zablokovane,a druhy krat sa už neda pouzit.menil som cisla,maily aj som topoval, aj od kamarata z druhej IP ADRESY podal inzeraty,Nove fotky.Jednoducho neviem co mam ako mozu o mne vediet z BAZOSA.Uz si myslim ze vedia aj s ktoreho fotaku su fotene fotky.Poradte ako to mam vyriešit.Dakujem pekne vopred.

toto by ma tiez zaujimalo. kamarat daval nove cisla, nove maily, ine fotky, pridaval inzeraty z inej IP adresy a vsetko bolo bloknute. ako to ten bazos vie ze je to on? ako sa to da obist?
LukyKs
17.04.13,14:22
toto by ma tiez zaujimalo. kamarat daval nove cisla, nove maily, ine fotky, pridaval inzeraty z inej IP adresy a vsetko bolo bloknute. ako to ten bazos vie ze je to on? ako sa to da obist?

Cokies ??? :D
Technoslav
18.04.13,05:12
Problémom býva aj skomolený text v inzeráte, aj tu o tom píšu: http://bazos-sk.blogspot.sk/2013/04/ako-rozpoznat-nedoveryhodny-inzerat-na.html
Vtedy si možno bazos.sk myslí, že ide o nejakého robota?
Janko654345
04.09.13,20:26
no, podla mna ten "pan" Radim Smička - teda zrejme majitel citiaci sa za vodou, absolutne zneuziva to, ze bazos je jednotka na trhu SR, co sa tyka inzercie. Zrejme ma z toho radost, alebo ho do toho tlacia nejake ine organy, ci "organy".

Aj mne sa to stalo. Neslo mi mieco predat, inzeroval som danu vec viac krat. Islo o vec zo zbierky - nepouzitu, no sudruh ITckar, citiaci sa za vodou a citiaci sa, ze ovlada planetu zem, nikdy neodpovedal na moje dotazy. A zrejme si jeho neoficialny SW pamata aj data PC. Je to nechutny skujveny portal. Skoda, ze slovaci maju "vztah" len k tomuto portalu. Asi preto, ze je jednoduchy. Ale ten pan radim je nechutny. Ak by som ho stretol tak by som bol zvedavy, ako mi to vysvetli, ze onanuje nad IP adresami, udajmi, mozno ich aj predava 3-tim stranam, ako je SIS, STB a inym postkomunistickym vypalnickym zlozkam.
prepacte, je to moj nazor. Tem ITckar - kral sveta nekomunikuje. Co vyvpolava vela otazok.

Treba inzerovat na slusnejsom portaly. Dufam, ze sem coskoro pride nejaky ebay a pod.
LukyKs
22.09.13,16:08
no, podla mna ten "pan" Radim Smička - teda zrejme majitel citiaci sa za vodou, absolutne zneuziva to, ze bazos je jednotka na trhu SR, co sa tyka inzercie. Zrejme ma z toho radost, alebo ho do toho tlacia nejake ine organy, ci "organy".

Aj mne sa to stalo. Neslo mi mieco predat, inzeroval som danu vec viac krat. Islo o vec zo zbierky - nepouzitu, no sudruh ITckar, citiaci sa za vodou a citiaci sa, ze ovlada planetu zem, nikdy neodpovedal na moje dotazy. A zrejme si jeho neoficialny SW pamata aj data PC. Je to nechutny skujveny portal. Skoda, ze slovaci maju "vztah" len k tomuto portalu. Asi preto, ze je jednoduchy. Ale ten pan radim je nechutny. Ak by som ho stretol tak by som bol zvedavy, ako mi to vysvetli, ze onanuje nad IP adresami, udajmi, mozno ich aj predava 3-tim stranam, ako je SIS, STB a inym postkomunistickym vypalnickym zlozkam.
prepacte, je to moj nazor. Tem ITckar - kral sveta nekomunikuje. Co vyvpolava vela otazok.

Treba inzerovat na slusnejsom portaly. Dufam, ze sem coskoro pride nejaky ebay a pod.
Daj si plávajúcu IP a máš pokoj = môže si robiť zbierku.
Marcela91
07.11.13,18:00
tak teda ja roky inzerujem na bazosi, vacsinou pouzite veci, pred rokom som predavala tovar a v pohode, pred tyzdnom som nahodila inzeraty asi 30 s novym tovarom, vsetko vymazali, najprv prisiel mail od admina, ze jeden inzerat mi vymazali topovany, ze to mam zaradit do sekcie platenej Sluzby, urobila som , zmazali aj tak, bez spravy uz ale, a dalsich 30 inzeratov s podobnym tovarom, ktore neboli topovane mi zmazali taktiez bez vysvetlenia, spravy, tak som pisala znova, ze teda odkazuju ma na sekciu sluzby, zaplatim a zmazu, riadne ma nastvali, myslite, ze to robi konkurencia?
Marcela91
08.11.13,18:56
Ten pan Smycka je obycajny arogantny hajzel, dnes ma zablokoval uplne, samozrejme mi nevysvelil, ze som na jeho jediny odkaz pri zablokovani topovaneho inzeratu pouzila sekciu Sluzby a tam si zaplatila 1,60 eur za inzerat, zmazal aj ten a bez vysvetlenia, pisala som mu asi 3 maily, no je to velky pan curak, ked sa neraci ani odpovedat, asi uz nestiha na tolko staznosti, tak som rovno napisala na SOI, nech o nom vedia, cim viac ludi sa bude stazovat, tym lepsie. Rovnaky tovar predavaju aj ini predajcovia na bazosi a pod viacero inzeratmi od jedneho predajcu, dokonca aj topuju a nie su v sekcii sluzby, ale zmazani nie su....
jslancik
09.11.13,06:23
Rovnaky tovar predavaju aj ini predajcovia na bazosi a pod viacero inzeratmi od jedneho predajcu, dokonca aj topuju a nie su v sekcii sluzby, ale zmazani nie su....

To bude asi kľúčový bod tvojho problému. Skúsenosť mám podobnú. Tiež som sa čudoval, prečo mne vymazávajú inzeráty, prečo mňa zablokovali. Pritom bolo x iných predajcov rovnakého tovaru, očividne porušujúcich pravidlá, a tí si veselo predávali. Potom som si ale prečítal dôvod, možno práve v tejto diskusii. Niekto ťa skrádka "odstrelil". Využil nastavenie systému, že keď tvoj inzerát niekto nahlási niekoľkokrát (cca 5x-10x) ako nevhodný inzerát, tak ho systém automaticky vymaže a zablokuje ťa. Stačí pár ľudí z pár IP adries a na bazoš môžeš oficiálne zabudnúť. Alebo prísť tiež na to, ako obísť zablokovanie.
duves
09.11.13,15:07
Dobrý deň prajem,
mám problémy s BAZOS.SK.

Predávam veci cez ich portál. Jedná sa o ženské šperky. Posledný čas, cca mesiac vymazávajú moje inzeráty, uplne bezdovodne!

ani emailovú notifikáciu od nich nedostanem, proste nič. Na moj email ani neodpovedajú.

každý svoj inzerát TOPUJEM cez mobil, čo mi stojí 1,60eu. za jeden deň míňam na to min. 4,80 eu. podstate ich inzertny server z toho žije.

mám podozrenie že niekto z ich admin predáva tie isté veci podstate drahšie, lebo podobné inzeráty tam je kopa, ale ja som bol lacnejší....

čo by som mohol spraviť ? už som za to zaplatil vela...
proste oni možu všetko, aj keď som zaplatil ??

ďakujem za odpoveď...
Mne raz vymazali inzerat, lebo ponukam služby a kamošovi detto. Vraj to nie je predaj tovaru. Zrejme idu tvrdo na komerciu. Ale tebe poradím, lebo tvoj biznis musi vidiet vela ludi. Na FB si urob registraciu (ak ju ešte nemáš) a vytvor si stranku na tie šperky. Nasledne možeš bud stranku, alebo nejaky prispevok v šperkoch zvyrazniť - čiže bude zaradena do reklamy a cez tvojich priatelov bude šíriť dalej. Uvidiš to množstvo lajkov ako ti bude pribudat. Reklama je platena služba, takže spoločnost bude od teba požadovať udaje o platobnej karte. Nasledne čakaj spravy o objednavkach.
Martin McDulak
15.11.13,08:28
ja mám tento istý problém, netopujem pohoda, akonahle natopujem 150 inzeratov hned su prec. za posledny rok som prispel panovi smickovi na jeho firmu bazos.sk 1516,3 eura dal som si tu namahu a zratal to.. uplne bezdovodne vymazavanie a ziadna odpoved na mail.. bohuzial su najnavstevovanejsi a mysli si ze si moze robit co chce..
jslancik
18.11.13,06:42
ja mám tento istý problém, netopujem pohoda, akonahle natopujem 150 inzeratov hned su prec. za posledny rok som prispel panovi smickovi na jeho firmu bazos.sk 1516,3 eura dal som si tu namahu a zratal to.. uplne bezdovodne vymazavanie a ziadna odpoved na mail.. bohuzial su najnavstevovanejsi a mysli si ze si moze robit co chce..

píšeš150 inzerátov??? to určite nie je komerčného charakteru...
hi-tech
10.01.14,13:47
s bazosom som skončil nadobro...inštalujem stropné systémy, tým pádom mám doma aj viac žiaroviek do stropov, ktoré nevyhovovali zákazníkom teda stáli mi doma...inzeroval som použité aj nové žiarovky... Tri čísla aj tri maily bloknuté. Úplne že nechápem, keďže som to ani raz neTOPoval. Niektorí tam dokonca majú vyvesenú aj reklamu firmy na led žiarovky a je to v poriadku. Na iných portáloch s tým nie je problém, bohužiaľ Smičkova odfláknutá firma ja na slovensku TOP... Stačí si dole preklikať v k ktorých krajinách bazos pôsobí a výsledok: Slovensko vedie v pomere počtu obyvateľov k počtu pridaných inzerátov... Bazoska máš pravdu, treba zmeniť lokál :)
jslancik
10.01.14,13:58
s bazosom som skončil nadobro...inštalujem stropné systémy, tým pádom mám doma aj viac žiaroviek do stropov, ktoré nevyhovovali zákazníkom teda stáli mi doma...inzeroval som použité aj nové žiarovky... Tri čísla aj tri maily bloknuté. Úplne že nechápem, keďže som to ani raz neTOPoval. Niektorí tam dokonca majú vyvesenú aj reklamu firmy na led žiarovky a je to v poriadku. Na iných portáloch s tým nie je problém, bohužiaľ Smičkova odfláknutá firma ja na slovensku TOP... Stačí si dole preklikať v k ktorých krajinách bazos pôsobí a výsledok: Slovensko vedie v pomere počtu obyvateľov k počtu pridaných inzerátov... Bazoska máš pravdu, treba zmeniť lokál :)

"odstreľujú" ťa, to sa stáva... konkurencia je svinstvo...
Marek Jusko
04.03.14,12:24
Na bazos som dal staznost na SOI. Ak sa chcete pridat kontaktujte ma. Prosim seriozne. Ak sa nas nazbera viac podame trestne oznamenie.... Ak ta bez dovodne vymazu a este ste mali natopovoni inzerat .....
arizona
04.03.14,12:26
Na bazos som dal staznost na SOI. Ak sa chcete pridat kontaktujte ma. Prosim seriozne. Ak sa nas nazbera viac podame trestne oznamenie.... Ak ta bez dovodne vymazu a este ste mali natopovoni inzerat .....
Potom daj vediet,ako sa vyjadrila SOI
andyvanblava
10.04.14,18:00
Mozno je cas najst si iny inzerentny portal.
tiez som zacal mat problemy s bazosom, nedavno som nasiel xxx
- su sice novi, no neriesia ziadne potvrdzovanie SMSkou, co ma irituje u inych weboch, inzerat som zadal priamo z hlavnej stranky bez zadavania hesla (to mi prislo pekne po zadani inzeratu), je to nove, ciste, neriesia ziadne vymazavanie inzeratov skrz hocijakych dovodov. konecne prisiel niekto s niecim rozumnym!
arizona
10.04.14,19:35
Mozno je cas najst si iny inzerentny portal.
tiez som zacal mat problemy s bazosom, nedavno som nasiel xxx
- su sice novi, no neriesia ziadne potvrdzovanie SMSkou, co ma irituje u inych weboch, inzerat som zadal priamo z hlavnej stranky bez zadavania hesla (to mi prislo pekne po zadani inzeratu), je to nove, ciste, neriesia ziadne vymazavanie inzeratov skrz hocijakych dovodov. konecne prisiel niekto s niecim rozumnym!
To overovania cez tel.cislo je na nieco dobre.Podvodnikov je dnes vela, takze ich je lahsie vypatrat, nemyslis? Takze aj stranka je doveryhodnejsia,ako ta, kde je nemozne podvodnikov dohladat...
Samael77
27.04.14,13:08
Tak podobne sa stalo prave teraz mne ! Pridal som inzerat, topoval som ho, okamzite zmazane, vytvoril som znova, topoval a do pol hodiny zmazane vsetky 4 inzeraty, co som tam mal ... Pisal som na ich mail 2x krat a ziadna odpoved ! Je to obohacovanie ... Nie je to prvy krat, co sa stalo, ak je tu este niekto taky dlasi, dajte vediet ! Vsetko si odkladajte, hlavne historiu pridavanych inzeratov a sms za topovanie. Prave som zaregistroval domenu, kde sa budu zbierat tieto podvody zo strany bazosu, nie predavajucich, ale prevadzkovatela ...
Samael77
27.04.14,13:12
Dostal som odpoved a trulko poslal-vratil spat kod na topovanie, dal som znova inzerat, natopoval a za pol hodinu zas zmazal ... Tu je znenie inzeratu :
*Kupim mobil BLACKBERRY - Dopyt
Mam zaujem o kupu nejakeho BlackBerry 9350, 9360, 9370, 9790, 9220, 9320.
Mam zaujem len o nezniceny, neposkodeny telefon. O iny nemam zaujem. Musi byt neblokovany alebo na Telekom (T-Mobile), prislusenstvo nepotrebujem. Len osobne v Ba.*
Nechapem, kde je porusenie pravidiel, to nemozem dat inzerat, ze chcem kupit telefon z uvedenych modelov ??? Pozeram rozne fora a je toho viacej, co sa deju taketo ...
Chobot
27.04.14,13:37
Dostal som odpoved a trulko poslal-vratil spat kod na topovanie, dal som znova inzerat, natopoval a za pol hodinu zas zmazal ... Tu je znenie inzeratu :
*Kupim mobil BLACKBERRY - Dopyt
Mam zaujem o kupu nejakeho BlackBerry 9350, 9360, 9370, 9790, 9220, 9320.
Mam zaujem len o nezniceny, neposkodeny telefon. O iny nemam zaujem. Musi byt neblokovany alebo na Telekom (T-Mobile), prislusenstvo nepotrebujem. Len osobne v Ba.*
Nechapem, kde je porusenie pravidiel, to nemozem dat inzerat, ze chcem kupit telefon z uvedenych modelov ??? Pozeram rozne fora a je toho viacej, co sa deju taketo ...

Ten inzerát vyzerá, ako keby ho dával obchodník s mobilmi. Asi to bol dôvod, že ti ho zmazali - mysleli si, že ide o komerčný inzerát.

A ešte píšeš, že si tam mal 4 inzeráty - ak všetky boli na mobily, tak čo sa čuduješ?
mcvlado
22.06.14,12:04
Zdravim vsetkych. Takze moja skusenost s bazosom je velmi podobna a zial musim povedat, ze bazoska ma pravdu. A nielenze ak vas niekto nahlasi, ale ak date na ich portal nieco s cim podnikaju oni (a nemusite to dat komercne, len sukromne ak vam nieco zostalo). A toho je vela:

http://najisto.centrum.cz/internetove-obchody-a-sluzby/region/olomoucky/prostejov/vrbatky/

Ako tu niekto pisal, likviduju konkurenciu a zial z nejakeho dovodu tam aj tak chodia vsetci a stale.

Len pre zaujimavost, odpovede, ktore som dostal ja (vzdy ten isty mail, ten isty clovek - David Kubjat - a rozne odpovede):

1. inzeráty jste vkládal do špatné sekce a to neustále
2. z důvodu porušovaní podmínek, několikrát jsme vám poslali email
3. protože jste nikdy nezadal email do inzerátu

na dalsiu perlu ako odpoved cakam....SOI a COI su statne firmy, ktore nikdy nic nespravia, ved ludia tam chodia do prace a nie pracovat...Cloveku je z toho az zle...
inhell445
17.08.14,19:08
zdravim...
neviem jak vy, ale ja uz pomali zacnem mat olne zuby s bazos.sk
cez icb portal predavam veci uz X rokov... este jak som zil v cechach som predaval roky bezproblemov na bazos.cz... a jak som sa vratil na slovensku som pohode predaval asi dalsych par rokov... vzdy bezproblemov prebehlo vsetko...
ale teraz uz znicoho nic mk neustale vymazu moje inzeraty s vseliamymi p.....ni ze firmene inzercie, chybna kategoroa.. atd atd... alebo len tak bez udania dovodu...
minule mi dali tel.c. do blacklistu, a uz ani nemozem podavat inzeraty zo starym tel c. pricom s nicim som neporusil ziadnu podmienku...
a jak som ich spital ze kde zmyzli moje inzeraty... som dostal nejaku obrovsku P.....vinu za odpoved.... ze NIEKTO CEZ MOJE UDAJE DAL INZERAT NA NEVIEM.AKE AUTO.. A MNA BLOKKOVALI ZATO...
DNESKA CELY DEN SOM SEDEL pred pc a podaval inzeraty... asi 47ks som tam dal... podla p9dmienkach 50ks moze dat 1 uzivatel... potom jak som skocnil podavala aj priatelka svoje veci co chcela predat....
jak domoncila pozrel som moje inzeraty a z 47 mi ostalo tam 19... a ze preco???? to asi sami nevedia... ja pouzivam svoje udaje a priatelka tiez svoje... iny mail aj ine cislo... len na jednom pocitaci sme ich vlozili...
Uz som im pisal 100x ze co to ma byt... ci uz ich omrzelo ze predavam cez nich, ci mam ist radsej na inu stranku predavat svoje veci alebo co... bo toto uz neni normalne co oni robia...
Ale zaujimave je ze doteraz nikdy som snimi nemal problem... mam po sebe minimalne 6-700 uspesnych obchodoch a asi 100 co som kupil ja cez ich portal...
asi som z maloktorych ktory napise svoje tel.c do inzeratu.. ( co by mal byt v podmienkach) same vymyslene cisla.. same cinske smejdy tam predavaju e cigarety a vsetko mozne wcim porusia pravidla... a to NIKOMU NEVADI... ale tie moje inzeraty den co den musia zmazat.....
alycol
31.01.17,14:51
Dobry den.
Som taktiez "obet" inzertneho portalu www.bazos.sk. Kedze pokladam po komunikacii s adminom bazos za podvod a nastroj ako bez namahy ma prijst pan Smicka k peniazom. Vyhlasujem tymto antikampan BAZOSU a hladam vsetkych ludi ktory boli oklamany ich zaplateny inzerat bol vymazany bez udania dovodu alebo ako v mojom pripade "zle zaradeny". Hromadna zaloba bude liekom na nezakonne obohacovanie inzertneho portalu. Viem ze jednotlivo ludia neprisli o vela penazi avsak z principu sa mi nepaci a nesuhlasim s aroganciou jedneho z najvacsich inzertnych portalov. Admin vas zablokuje a ci uz chcete podat inzerat ktory je v sulade ci v rozpore s pravidlami nejde to. Kto ma taku moc ze moze rozhodovat co zverejni co nie ci vymaze ci necha a koho necha? Na zaklade coho robi selekciu? To su otazky ktore ma zujimaju. Tak tiez otazka vratenia penazi ktore su uhradene ale sluzba za ne nebola poskytnuta. Toto su veci ktore uz maju mat pravnu dohru. A nie je pravdou ze ked suhalsis s pravidlami (suhlas podmieneny uverejnenim) musis suhlasit aj s metodykou selekcie. Zbieram zoznam ludi ktory boli financne poskodeny a zaroven prosim ignorujte bazos, navrhnite kde inzerovat a bazos dostat z prvych priecok dole!!! kontakt : alycoltermo@gmail.com
Dakujem
reddwarf
16.07.17,08:08
Môžem potvrdiť to isté. Mal som niekoľko inzerátov, niektoré topované a zmazali mi ich bez jediného slova všetky. V minulosti som podobný problém s nimi už mal a nepredával som tam cca rok, minule som si dal tu námahu a inzeráty pridal, už tam nie je ani jeden. S bazošom týmto končím, viac odomňa neuvidia ani cent. Navyše bazar.sk ma ďaleko lepšiu mobilnú aplikáciu, správu inzerátov na webe (ktoré sa dajú aktivovať/deaktivovať podľa potreby a nie mazať a pridávať nanovo ako v stredoveku) a hlavne za celú dobu mi nezmazali ani jeden inzerát. Ide o čiste obohacovanie majiteľa ktorý ma pocit že je boh. NIKDY VIAC...
jozeforavsky
24.07.17,19:05
Neinzerujte na Bazoši - začnite ho ignorovat ako ja.
Majitel Smička sa na vás nabaluje - a pritom to je drzý človek.
Mne mazal inzeraty a to iste inzeroval Čech a neho nemazal.
Inzerujte na Bazar.sk a vžiadnom prípade netopujte inzeráry.
webik
31.07.17,07:18
Bazoš je najväčší portál na inzeráty. Žiadny iný inzertný portál nemá taký dosah ako Bazoš. Takže ak niečo chcete predať, najlepšie a voľba je Bazoš. Ak niečo chcete predať, inzerujte na bazoši.

jozeforavsky - určite ste porušil niektoré z pravidiel.

Preto odporúčam pred pridaním inzerátu prejsť na stránku bazos.sk/podmienky.php, kde si pozorne prečítajte ich podmienky. Na ich stránke je napísané (Tento zákaz platí bez ohľadu na Topovanie.) Takže, to že niekto topuje inzerát, neznamená, že pre neho podmienky neplatia.

Zakázané je napríklad predávať tovar, ktorý kúpite za účelom ďalšieho predaja. Často krát tam vidím inzeráty na šperky alebo handry. Opakované inzeráty a firemnú inzerciu po celom portáli. Je pritom jasné, že ak chcem inzerovať firemné veci, má to isť do služieb. Tam sa platí, za každé pridanie inzerátu. Ale málokedy Vám z tade zmažú inzeráty.

Nemyslím si, že majiteľ je podvodník, drzí alebo čokoľvek podobné. Za pár rokov mi zmazali len jeden inzerát, napísal som im, pekne požiadal o dôvod, aby sa viac neopakoval, odpovedali mi a dali rovnaký počet kupónov, akými som inzerát topoval. Je to vždy o tom, ako sa človek správa, ako vystupuje. Zo skúsenosti viem, že Slováci majú problém do e-mailu napísať, Dobrý deň, Ďakujem, Dovidenia alebo akékoľvek podobné slušné veci. Našou špecialitou je písať o tom, aký je kto pokrytec, zlodej, drzý človek alebo niečo podobné.

btw: nie som žiadnym spôsobom spojený s bazošom, okrem toho, že tam sem tam inzerujem.
CCCCC
09.09.17,16:42
Tiez si myslim po skusenostiach s pouzivanim bazos.sk ze tento inzertny portal velmi upadol,je zastaraly, ma primitivne chyby pri pridavani inzeratov, robia si z inzerentov srandu neustalym mazanim inzeratov ktore neporusuju pravidla asi je admin psychicky naruseny inac si to neviem vysvetlit.
Na Slovensku mame ovela lepsi modernejsi / vymazana reklama/, ked porovnam kv
alitu komunikacie a starostlivost o klienta tak bazos je na obrovskom upadku a som si vsimol ze vela ludi ma podobne poznatky ako ja a preto viac neinzerujem na tomto primitivnom inzertnom portali.