|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | #11 |
| Junior Member Členom od: 14-02-09
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: kazetovy strop Dobry vecer v akom meste sa nachadzate????treba vam to robit v celom byte alebo sa jedna len o jednu izbu? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #12 |
| Senior Member Členom od: 25-01-09 Miesto: Topolčany
Súhlasil: 7x Získal 10 súhlasov v 9 príspevkoch | Re: kazetovy strop 6666 nauc sa citat |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #13 |
| Senior Member Členom od: 14-09-07 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 17x Získal 35 súhlasov v 26 príspevkoch | Re: kazetovy strop |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #14 |
| Senior Member Členom od: 14-09-07 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 17x Získal 35 súhlasov v 26 príspevkoch | Re: kazetovy strop tak ani v hornbachu som nenasiel ziadne zavesne profily pre kazetove stropy , tak uz mi zostava len prespor, ale tam doprava chodi uplne najhorsie ![]() |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #15 |
| Junior Member Členom od: 11-02-10
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: kazetovy strop Chcel som tu dat odkazy na vsetko, co pre kazetove stropy potrebujete, ale kedze nemam 20 prispevkov, tak smola... ![]() Takze len takto: - postup je na stranke UROBSISAM-bodka-TOPKY-bodka-SK - jeden z vyrobcov ma stranku OWA-bodka-DE - SK predajca je napr. WOODCOTE, kde je v sekcii MINERALNE PODHLADY aj cennik. Takze asi tolko. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #16 |
| Junior Member Členom od: 23-01-09 Miesto: Košice
Súhlasil: 3x Získal 1 súhlas v 1 príspevku | Re: kazetovy strop Ďakujem všetkym už som si to spravil sam je to ľahké. |
| | užitočné
(0)Užitočné: pepsikova , zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |