Len nedávno sme na týchto stránkach obdivovali kvitnúcu krásu z minulej sezóny.
Hoci je väčšina krajiny ešte pod snehom,niektoré kvietky sa už ukazujú v plnej kráse.
Pochváľ sa aj Ty , čo Ti práve kvitne a pridaj fotografiu, nech sa potešíme všetci .
mne budú znova kvitnúť moje sviatočné kaktusy...tak totiž pomenovala moje vianočné kaktusy susedina maminka lebo mi pravidelne kvitnú aj na Vianoce aj na Velkú noc
mne budú znova kvitnúť moje sviatočné kaktusy...tak totiž pomenovala moje vianočné kaktusy susedina maminka lebo mi pravidelne kvitnú aj na Vianoce aj na Velkú noc
aj mne ide znovu kvitnut kaktus.. ..ktovie ci je vianocny alebo velkonocny..
Aj môj vianočný kaktus kvitne ešte stále,od vianoc.
Ja už mám ukvitnutú celú skalku. Kvitnú mi snežienky, bledule a krokusky. Ani ten včerajší sneh im neuškodil. Všetko bolo zasypané snehom, ani na vianoce taký pekný sneh nebol, museka som odhrňať chodníky. Na obed už bolo po ňom. Tá zima nie a nie odísť, Už by som chcela sadiť do sklenníka priesady, ale sa bojím, že by mi zamrzli.
Na chodbe v paneláku (tam sa jej z neznámych príčin darí oveľa lepšie, ako predtým v byte) čínska ruža a na chalupe v záhrade zatiaľ iba snežienky...krókusy mali v nedeľu zo zeme len nefotogenické vrcholce pukov, snáď v piatok, keď tam prídem, ma prívítajú v lepšej kondícii.