0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

čerešne na bublaninu

emily

emily je offline (nepripojený) emily

emily
prosím poraďte dobrý recept na čerešne na bublaninu...ako ich odložiť na neskôr...sterilizovať? mraziť?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Pochváliť uctovnicka na dochodku durisovad
    Od Starkla mam doma katalog, ale som si netrufala objednat - my byvame pod horami, ale skusim. Dakujem za radu.
    Pochváliť Milujem život... ondrejvla
    durisovad
    Od Starkla mam doma katalog, ale som si netrufala objednat - my byvame pod horami, ale skusim. Dakujem za radu.
    Nech sa vám vydarí, ale mám pocit, že sa musí na jar. Skúste tam zavolať.
    Ja som si vlani objednala od nejakej záhradníckej firmy červenoplodé kiwi, zatiaľ má na záhrade len asi 20 cm, uvidíme ďalej. Zatiaľ nemôžem toto odporúčať, kým nezistím, že sa tiež oplatilo.
    To zaváranie v plynovej rúre je taka ako som písala, ja mám tiež plynovú rúru. Takže ešte raz:
    Ovocie dáš do pohárov zasypeš cukrom/ 3 pol.lyž. na 7 dcl pohár/ zaleješ vodou a uzavrieš viečkom, poháre dáš do pekáča a do prkáča vleješ studenú vodu asi 4-5 cm do výšky pekáča. Ak voda v zaváracích pohároch začne vrieť- malé bublinky sa pohybujú smerom hore- tak ešte tak 4 minúty to necháš v rúre a potom to vyberieš a poháre otočíš viečkom na deku a necháš vychladiť/možeš ich nechať aj zakryté tou dekou.
    To je všetko
    Zavaram bežne v rúre a to tak, že ovocie zalejem teplým sirupom, dám na plech uzatvorené poháre a nalejem vodu ale teplú,lebo aj sirup bol teplý a potom dám do rúry a zapnem ju na maximum a nechám asi 4-5 min. rozohriať a potom vypnem. Nechám tak a vyberám až na druhý deň. Nikdy sa mi nepokazilo a tiež nie sú rozvarené, ale pekné tvrdé. Robím tak aj uhorky a lečo.
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať