|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | #1 |
| Member Členom od: 21-08-08
Súhlasil: 0x Získal 1 súhlas v 1 príspevku | SZCO fakturujuci S.R.O Vie mi niekto poradit ci je mozne takyto sposob uctovania medzi s.r.o a zivnostou s.r.o. bez zamestnancov zalozena 1 konatelom, ktory zaroven vykonava podnikatelsku cinnost pre svoju s.r.o a pritom ten isty konatel ma zivnost a fakturuje sluzby len danej s.r.o kde je jej konatelom? Jedna sa mi hlavne o to ze ako zivnostnik rucim celym svojim majetkom a to nechcem – chcem to bremeno previest na svoju s.r.o , ale zaroven sa mi vyplati byt zivnostnikom na pausalnych vydavkoch. pripadne ak by hrozilo § 65 a § 136 Obchodného zákonníka - zákaz konkurencie - dalo by sa to riesit ak by sme boli v s.r.o spolu s manzelkou ako konatelia? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #2 |
| Junior Member Členom od: 11-03-10
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: SZCO fakturujuci S.R.O Vie niekto na toto odpovedať? Presne nad týmto istým práve uvažujem, a rád by som zistil či je to v poriadku. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |