2
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Zmluva o prenájme nebytových priestorov

skreb

skreb je offline (nepripojený) skreb

skreb
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či by ste mi niekto nevedeli poradiť, kde by som mohol nájsť vzor zmluvy o prenájme nebytových priestorov(pozemkov)?
Ďakujem Vám pekne
spozdravom
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    skreb
    Dobrý deň, chcem sa spýtať, či by ste mi niekto nevedeli poradiť, kde by som mohol nájsť vzor zmluvy o prenájme nebytových priestorov(pozemkov)?
    Ďakujem Vám pekne
    spozdravom
    Mám len vzor na prenájom garáže, ale možno pomôže.
    ĎAKUJEM Vám aj ja, veľmi Ste mi pomohli. Kiež by bolo takých ľudí ako Vy na Slovesnku viac. Ešte raz vďaka.
    skreb
    ďakujem pekne za priloženie zmluvy, myslím že je to to, čo som potreboval.
    :-)
    Keď pekne poprosím dá sa zmluva poslať aj na moju adresu?Budem veľmi vďačný.Ďakujem.

IgorUlbrik@azet.sk
    Junák
    Keď pekne poprosím dá sa zmluva poslať aj na moju adresu?Budem veľmi vďačný.Ďakujem.
    Veď ju máš v príspevku č. 2 - stiahni si ju do svojho PC.
    Junák

IgorUlbrik@azet.sk

uz som ti ju poslala,
    ak by ti prisla este od niekoho ineho, mas duplu

vsak ak si si to nevedel stiahnut, neva, na porade sa naucis
    Dobry den, moze mi niekto poradit,kde by som nasiel zmluvu o prenájme nebytových-skladovych priestorov...?

Vopred dakujem.

Erik.
    Dobry den, moze mi niekto poradit,kde by som nasiel zmluvu o prenájme nebytových-skladovych priestorov...?

Vopred dakujem.

Erik. erik.dlhy@gmail.com
    Dobrý deň, pozrela som si priloženú zmluvu o prenájme nebytových priestorov - garáže, táto je však ak som dobre pozerala z roku 1995. Ak by niekto mal možnosť mi poslať aktuálny vzor, bola by som veľmi rada. Ďakujem.
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať