Nemala som doteraz cas, ale mam jeden uzasny recept na listkove cesto, mozme ho pouzit na trubicky, satocky, tycinky, je fakt luxusne a vyborne:
1.cesto: 300g hladkej muky special
4 zltky
2 polievkove lyzice octu
10 lyzic teplej vody
2.cesto: 300g hladkej muky special
250g masla
Cesto spracujeme, ako listkove, vcetne odlezania. Pecieme, ako ine listkove.
Do trubiciek davam tento sneh:
4 bieka vyslahame na mixeri, ked je tak stredne tuhy sneh zaslahame 200g krystaloveho jemneho cukru a slahame az do tuha. Medzitym si zvarime 4 lyzice krystaloveho cukru so 4 lyzicami vody /niekedy treba aj 5-6/, ked sa cukor cely rozpusti, taky vriaci ho tenkym prudom zaslahame do snehu. Bude nadherne tuhy a vydrzi dlho, teda ani nie, lebo tieto trubicky su velmi chutne
.