0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Suhlas vlastnika nehnutelnosti

Steenko

Steenko je offline (nepripojený) Steenko

Steenko
Ahojte,

vie mi niekto poskytnut vzor Suhlasu vlastnika nehnutelnosti pre uzivanie priestorov pre ucely sro?

Dakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    Pochváliť
    Economic

Economic je offline (nepripojený) Economic

majiteľka spoločnosti a ekonómka spoločnosti ...viac Economic
    basha_V Pozri príspevok
    mam trvale bydlisko v byte ktory ma obec ale cez EU fond rozvoja, cize az za 30rokov bude majetkom obce, staci suhlas na zriadenie sidla od obce?

Áno stačí súhlas udelený od obce, ktorá je vlastníkom bytu.
    prosím Vás, ako postupovať, manžel chce zapísať do odchodného registra svoju firmu. Len zapísať, nejde založiť s.r.o. Potrebuje k tomu súhlas vlastníka nehnuteĺností, a tam je problém. Na liste vlastníctva je napísana aj manželka prenajímateľa, ktorá už zomrela, dedické konanie ešte neprebehlo. Stačí súhlas iba tohto prenajímateľa? Ďakujem.
    Pochváliť
    Economic

Pokiaľ na LV sú uvedení dvaja vlastníci a súhlas podpíše iba jeden z nich je problém. Mala som takýto prípad v praxi. Bola odmietačka.
    Economic Pozri príspevok
    Pokiaľ na LV sú uvedení dvaja vlastníci a súhlas podpíše iba jeden z nich je problém. Mala som takýto prípad v praxi. Bola odmietačka.
    Ja neviem, niaky doklad, umrtny list, že tá manželka zomrela keby sa pripojil? Neviem, nemám s tým skúsenosti.
    Pochváliť
    Economic

V takomto prípade nie je možné na súd dať také podanie, aby sudca rozhodoval bez dilemy. Bude vidieť, že jeden z vlastníkov zomrel. Niekto jeho podiel zdedí. Bude súhlasiť, nebude súhlasiť ? Nevystavuj sudcu, alebo toho človeka čo bude rozhodovať vo veci aby toto riešil.
    Ja by som to asi skúsila - súhlas žijúceho vlastníka + úmrtný list. My sme raz mali 1 žijúceho vlastníka (vlastnil 1/2) z troch (jeden mŕtvy a jeden s neznámym pobytom) a zapísali to.
    Samozrejme klienta treba upozorniť na riziko odmietnutia s možnosťou zmeny sídla na bezproblémovú adresu. Poteší, ak dáte vedieť, ako to dopadlo. Pekný deň.
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať