Zavrieť

Porady

Recepty s obrázkami - rôzne

43 ročná účtovníčka
Mám rada keď pri receptoch sú aj obrázky tak niečo tu priložím možno nájdete niečo aj pre seba
Naposledy upravil Monika C. : 24.05.09 at 11:28
Usporiadat
Aňuška Aňuška

Aňuška je offline (nepripojený) Aňuška

Neskúšala som, ale vyzerá to zaujímavo.
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
Pusinkové koláčiky
Naposledy upravil alla66 : 06.12.09 at 20:23
0 0
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Pre alla 66 a Moniku Kováčovú. Obom Vám napíšem v jednom príspevku, ako som robila bábovku ja. Použila som kuracie stehná, lebo iné kuracie nemali. Namiesto papieta som formu jemne vymastila a obložila kožou zo stehien. Ináč sú ľudia, ktorým koža vadí. Mäso namiesto soli a korenia som ochutila vegetou. Vajcia som nedávala celé, ale rozšľahané s pažítkou a polievala som nimi jednotlivé vrstvy - mäso, slanina, plátkový syr, dietna saláma - opakovať a chcela som to mať farebnejšie, tak som to počľupkala kečupom - to tam však nie je vidieť, ale pri pečení to krásne voňalo. Už keď bola v trúbe som objavila zbytok bryndze a dala som ju dodatočne navrch. Takže z toho vznikla bábovka "všehochuť". Bola dobrá šťavnatá. Vďaka za dobrý recept. Už je odoslaný aj synovi.
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
babka - ježibabka, super, teším sa...robíš mi chute
PS : nebola kožka trochu zapečená - chrumkavá?
0 0
Jara Jara

Jara je offline (nepripojený) Jara

babka-ježibabka, škoda, že si to tu neprilepila ako to vyzeralo. Ale aj tak už mám hlad
0 0
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Aňuška Pozri príspevok
Neskúšala som, ale vyzerá to zaujímavo.
Môže to byť obyčajná šnicla, ale keby sa to volalo Ježibabin zadok tak by ma to lákalo urobiť.
0 0
elaurie elaurie

elaurie je offline (nepripojený) elaurie

Neskúšala som, ale pridávam pre inšpiráciu...
bravčové_karé.jpg  
brokolicová_zálievka.jpg  
bylinkárova_kúra.jpg  
desaťminútový_múčnik.jpg  
gambáčova_praženica.jpg  

knedla_v_servítke.jpg  
kuracie_placky.jpg  
marhule_v_rožku.jpg  
mexické_palacinky.jpg  
morčacie_rezne.jpg  

pudingová_štrúdľa.jpg  
sedliacke_fondue.jpg  
starorímsky_nákyp.jpg  
šampinony_s_orechmi.jpg  
tigadede.jpg  

večera_monackej_princeznej.jpg  
vybehlík.jpg  
zapečená_zemiaková_kaša.jpg  
zaviate_broskyne.jpg  
zemiaková_pizza.jpg  

1/1
0 0
elaurie elaurie

elaurie je offline (nepripojený) elaurie

A ešte toto:
zemiakové_pampúšiky.jpg  
zemiaky_na_cesneku.jpg  
1/1
0 0
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

alla66 Pozri príspevok
babka - ježibabka, super, teším sa...robíš mi chute
PS : nebola kožka trochu zapečená - chrumkavá?
Je to škoda, ale kožka nebola pripečená, aj ja by som mala radšej takú.
0 0
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Jara Pozri príspevok
babka-ježibabka, škoda, že si to tu neprilepila ako to vyzeralo. Ale aj tak už mám hlad
Je prilepená, pozri príspevok č. 39.
0 0
Maruška54 Maruška54

Maruška54 je offline (nepripojený) Maruška54

10 minútový koláč


mám oskúšaný akurát že 10 minút piecť je málo, ja ho pečiem 40 minút pri 170 stupňoch
0 0
Olice Olice

Olice je offline (nepripojený) Olice

Ja som dnes bola takáto šikovná. Ríbezlová bublaninka.
Môžem priložiť aj recept ak by bol záujem, ale recept na bublaninu hádam každý pozná.
P10003461.jpg  
P10003531.jpg  
1/1
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
Mňam...Olice, papier na pečenie kde máš? Budeš mať menej práce s umývaním...
0 0
Olice Olice

Olice je offline (nepripojený) Olice

alla66 Pozri príspevok
Mňam...Olice, papier na pečenie kde máš? Budeš mať menej práce s umývaním...
Papier na pečenie pri bublanine nepoužívam, vieš ten stúhaný kokos, ktorým vysypem plech dodá tomu koláčiku takú fajn chuť, takže preto. Ale inak bola dobrá osviežujúca, ešte aj kolegynky budú mať ráno ku káve.
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
máš pravdu, ja používam tento nápad s kokosom pri bábovke...
0 0
jana007 jana007

jana007 je offline (nepripojený) jana007

Pre tých, čo majú radi kuracinku.
0 0
elaurie elaurie

elaurie je offline (nepripojený) elaurie

Olice Pozri príspevok
Papier na pečenie pri bublanine nepoužívam, vieš ten stúhaný kokos, ktorým vysypem plech dodá tomu koláčiku takú fajn chuť, takže preto. Ale inak bola dobrá osviežujúca, ešte aj kolegynky budú mať ráno ku káve.
Ten stúhaný kokos sa použije namiesto hrubej múky, alebo treba použiť aj tú múku? Ďakujem za dobrý tip.
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
ja si vytriem bábovkovú formu olejom a potom použijem kokos... múka sa nedáva, bábovka má lepšiu chuť a vôňu
0 0
invest invest

invest je offline (nepripojený) invest

alla66 Pozri príspevok
Pusinkové koláčiky
včera som ich vyskúšala, a naozaj, zachvíľu ich nebolo.
0 0
Olice Olice

Olice je offline (nepripojený) Olice

elaurie Pozri príspevok
Ten stúhaný kokos sa použije namiesto hrubej múky, alebo treba použiť aj tú múku? Ďakujem za dobrý tip.
Tak ako už vysvetlila alla66 len kokos, bez múky. A zvyknem posypať aj povrch koláčika, ovocie sa potom drží v hornej časti a neklesne úplne dolu.
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať