Pre alla 66 a Moniku Kováčovú. Obom Vám napíšem v jednom príspevku, ako som robila bábovku ja. Použila som kuracie stehná, lebo iné kuracie nemali. Namiesto papieta som formu jemne vymastila a obložila kožou zo stehien. Ináč sú ľudia, ktorým koža vadí. Mäso namiesto soli a korenia som ochutila vegetou. Vajcia som nedávala celé, ale rozšľahané s pažítkou a polievala som nimi jednotlivé vrstvy - mäso, slanina, plátkový syr, dietna saláma - opakovať a chcela som to mať farebnejšie, tak som to počľupkala kečupom - to tam však nie je vidieť, ale pri pečení to krásne voňalo. Už keď bola v trúbe som objavila zbytok bryndze a dala som ju dodatočne navrch. Takže z toho vznikla bábovka "všehochuť". Bola dobrá šťavnatá. Vďaka za dobrý recept. Už je odoslaný aj synovi.