[QUOTE=hnedoočka;1370735]píšem vám recept, aký sa zrejme používa len na východe, lebo návšteva zo západného Slovenska to nepoznala.
nakrájam na veľmi drobné kocky cibuľku. na drobno nakrájané kuracie pečienky a zmiešam to s trochou masla. Posolím, trochu okorením a pridám trošilinku sódy bicarbony.Potom pridám tri vajíčka, tri polievkové lyžice strúhanky a tri polievkové lyžice polohrubej múky.Všetko zmiešam, konzistencia by mala byť poloriedka, pokiaľ s tým plním kurča alebo plním pod kožu kuracie stehná.
Táto plnka sa dá variť i osobitne zabalením do celofánu pomasteného maslom, ktorý skrútim a zaviažem niťou na obidvoch koncoch i zľahka v prostriedku, aby sa neroztváral pri varení a varím to v polievke, prípadne sa dá i v osolenej vode.
minule som varila osobitne horeuvedenú plnku, tak vám priložím foto kvôli vizuálnej predstave....