Ja mám LPG už v druhom aute a som spokojný... za ten čas som vyskúšal každý plyn na trhu, takže moje skúsenosti... Mám sekvenčné vstrekovanie, takže ho počítač namieša koľko je potrebné z údajov lamda sond.
ECO+ od slovnaftu je asi tepelne najvýkonnejší, takže motor ide bez problémov a spotreba s ním je oproti ostatným je asi o 10% nižšia, takže rozhoduje cena za ktorú je na tej-ktorej čerpačke
Flaga - motor jazdí bez problémov, je dostatočne živý akurát oproti slovnaftovému spotreba je mierne vyššia.
Probugas - záleží od dodávky, a zrejme aj čerpačky... jeho kvalita dosť kolíše ale vcelku použiteľný s miernym navýšením spotreby oproti slovnaftu
Progas - väčšinou na OMV, v celku bez problémov, akurát tá spotreba
Viff - tankoval som iba raz a druhý raz nebude... slabý výkon
Flavia - slabý výkon
Jurki neviem akú značku distribuuje, ale v Blave na prístavnej bol totál bordel, nešlo to, vo vajnoroch zas išiel vynikajúco... ale vzhľadom na to, že nikdy neviem čo natankujem, tak radšej Jurki nie.
90% mojej spotreby pokrýval (do posledného zdraženia) ECO+. Po najazdení 40tis km som menil filter plynnej bázy a div sa svete... čistý... aj to je argument.