0
  • Paci sa mi to
  • Paci sa mi to Paci sa mi to Paci sa mi to
  • Poslať e-mailom
  • Verzia pre tlač

Ake LPG tankovat?

robin78

robin78 je offline (nepripojený) robin78

robin78
Dobry den,

viete odporucit dobru znacku LPG na tankovanie? Vacsinou su pri LPG problemy s cistotou a dostavam z okolia dost protichodne informacie na jednotlive znacky. S akou znackou mate dlhodobo dobre skusenosti? Pripadne aj s ktorou mate zle skusenosti, aby som sa jej vyhol. Problemy sa vacsinou prejavia az po dlhej dobe a radsej by som im predchadzal

Dakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Teraz odpovedáte na otázku. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť napíšte komentár namiesto odpovede. Nepýtajte si radu, ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    Usporiadať podľa času
    kyblik Pozri príspevok
    Chlapi klud... napisal som iba ako je. Mam Mitsubishi Galant 2,0 4x4 a fakt ho nesetrim.
    Ale ved vsetci sme kludni Ved uvidis ako to bude vyzerat pri nejakej prehliadke, potom daj vediet
    Ja mám LPG už v druhom aute a som spokojný... za ten čas som vyskúšal každý plyn na trhu, takže moje skúsenosti... Mám sekvenčné vstrekovanie, takže ho počítač namieša koľko je potrebné z údajov lamda sond.
    ECO+ od slovnaftu je asi tepelne najvýkonnejší, takže motor ide bez problémov a spotreba s ním je oproti ostatným je asi o 10% nižšia, takže rozhoduje cena za ktorú je na tej-ktorej čerpačke
    Flaga - motor jazdí bez problémov, je dostatočne živý akurát oproti slovnaftovému spotreba je mierne vyššia.
    Probugas - záleží od dodávky, a zrejme aj čerpačky... jeho kvalita dosť kolíše ale vcelku použiteľný s miernym navýšením spotreby oproti slovnaftu
    Progas - väčšinou na OMV, v celku bez problémov, akurát tá spotreba
    Viff - tankoval som iba raz a druhý raz nebude... slabý výkon
    Flavia - slabý výkon

Jurki neviem akú značku distribuuje, ale v Blave na prístavnej bol totál bordel, nešlo to, vo vajnoroch zas išiel vynikajúco... ale vzhľadom na to, že nikdy neviem čo natankujem, tak radšej Jurki nie.

90% mojej spotreby pokrýval (do posledného zdraženia) ECO+. Po najazdení 40tis km som menil filter plynnej bázy a div sa svete... čistý... aj to je argument.
    Flinstone Pozri príspevok
    Ja mám LPG už v druhom aute a som spokojný... za ten čas som vyskúšal každý plyn na trhu, takže moje skúsenosti... Mám sekvenčné vstrekovanie, takže ho počítač namieša koľko je potrebné z údajov lamda sond.
    ECO+ od slovnaftu je asi tepelne najvýkonnejší, takže motor ide bez problémov a spotreba s ním je oproti ostatným je asi o 10% nižšia, takže rozhoduje cena za ktorú je na tej-ktorej čerpačke
    Flaga - motor jazdí bez problémov, je dostatočne živý akurát oproti slovnaftovému spotreba je mierne vyššia.
    Probugas - záleží od dodávky, a zrejme aj čerpačky... jeho kvalita dosť kolíše ale vcelku použiteľný s miernym navýšením spotreby oproti slovnaftu
    Progas - väčšinou na OMV, v celku bez problémov, akurát tá spotreba
    Viff - tankoval som iba raz a druhý raz nebude... slabý výkon
    Flavia - slabý výkon

Jurki neviem akú značku distribuuje, ale v Blave na prístavnej bol totál bordel, nešlo to, vo vajnoroch zas išiel vynikajúco... ale vzhľadom na to, že nikdy neviem čo natankujem, tak radšej Jurki nie.

90% mojej spotreby pokrýval (do posledného zdraženia) ECO+. Po najazdení 40tis km som menil filter plynnej bázy a div sa svete... čistý... aj to je argument.
    vdaka za zaujimave informacie
    vsimli ste si ze na vsetkych cerpackach v KE, je jednotna cena 0,520 € za liter ???

Nie je to kartelova dohoda ?
    Otázky k novej Porade
    http://www.porada.sk/nova-porada
    Zavrieť

Rubriky

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať