10

Vy sa pýtajte a my Vám budeme odpovedať

Zakladám novú tému pre menej skúsené, ale za to snaživé gazdinky, kde im my, viacej skúsené, odrastenejšie gazdinky poradíme. Pretože stihla som si tu všimnúť, že sa tu nájdu aj takí - také, ktoré nemajú pochopenie pre ne. Veď nie všetci spadli z neba múdri, že jóóó
Usporiadat
Slayer666 Slayer666

Slayer666 je offline (nepripojený) Slayer666

Pochváliť
Kosicania: Neviete, ci funguje aj v nedelu trh, resp. kolko stankov je asi otvorenych?
0 0
Marína Marína

Marína je offline (nepripojený) Marína

Pochváliť
V nedeľu skôr výnimočne, aj to len zvyknú byť na tom stole, ktorý je najbližšie k vchodu do kostola a tí predávajú zeleninu z veľkoskladu. Babky a tí z juhu nedeľu svätia.
Neviem, či sa časom niečo zmenilo.
0 0
Slayer666 Slayer666

Pochváliť
Marína Pozri príspevok
V nedeľu skôr výnimočne, aj to len zvyknú byť na tom stole, ktorý je najbližšie k vchodu do kostola a tí predávajú zeleninu z veľkoskladu. Babky a tí z juhu nedeľu svätia.
Neviem, či sa časom niečo zmenilo.
Lebo som blbec. Kupil som uhorky, ale na kopor som zabudol.
0 0
Darina1234 Darina1234

Darina1234 je offline (nepripojený) Darina1234

Pochváliť
prid do nasej zahrady, trhaj kolko potrebujes, kopor je uzasna bylinka
0 0
Slayer666 Slayer666

Pochváliť
Neviete niekto, kde sa da v KE zohnat razna muka svetla hladka? Kedysi som si objednal nejake muky z TN, a tato sa ukazala ako uzitocna, ale v KE je sama celozrnna.
0 0
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Pochváliť
Slayer666 Pozri príspevok
Neviete niekto, kde sa da v KE zohnat razna muka svetla hladka? Kedysi som si objednal nejake muky z TN, a tato sa ukazala ako uzitocna, ale v KE je sama celozrnna.
Objednať si ju môžeš tu

http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&...TQ8v7YY1FjwLxQ
0 0
Slayer666 Slayer666

Pochváliť
Vdaka, ale objednat viem, ze sa da, ma ju aj Grznar v TN, ale nechce sa mi platit postovne kvoli jednej muke a potreboval by som nieco priamo v KE.
0 0
Marína Marína

Marína je offline (nepripojený) Marína

Pochváliť
Slayer666 Pozri príspevok
Kupujem na Hlavnej v Bille, majú však len ražnú hladkú tmavú chlebovú, tiež aj žitnú a pšeničnú hladkú tmavú chlebovú. S kvalitou som veľmi spokojná, sú z tohto mlyna. Stojí okolo 80 €c.
0 0
Slayer666 Slayer666

Pochváliť
Maju to aj u nas v Bille, ale zial, biela tam nie je. Niekedy mozno budem robit aj cesky pernik ci francuzsky pain d'epices, a tam tmava by nepasovala velmi. Aj v chlebe je ta svetla dobra. Naposledy som robil taky, ze 210g kvasku (ten som robil z tej bio raznej celozrnnej z Billy), 210g raznej svetlej a 280g T650 psenicnej, sol som nechal pod 2% a trochu rasce som dal. Velmi mi chutil, ta razna chut tam bola, ale ina nez z celozrnnej.
0 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Pochváliť
ela77 Pozri príspevok
poraďáci, potrebujem radu, ako spracovať plody josty. Zvykla som robiť kompot, ale jedla som ho iba ja , podobne to bolo aj s džemom. Ona je troška viac kyslá, cukor nechcem veľa používať a džem alebo lekvár z josty nie je taký jemný ako napr. jahody alebo maliny. Už som aj kombinovala s malinami, ale zostával. On je troška hrubší. Tak už neviem čo s nimi. Ešte mi zostáva dať ich do mrazáku a potom po častiach pridávať, keď sa nakopí viac rôznych ovocí dať ich spolu s ním a urobiť pečený čaj. Ale možno máte nejaké svoje recepty. Neviem ako dlho by sa sušili v sušičke. Alebo ich ozaj nechať zmrznúť a potom dávať do bublaniny??? Poraďte kto máte toto ovocie.
Presladim,nechám nech pustí šťavu a potom do mištičiek do mrazničky,používam na vanilkovú zmrzlinu alebo puding.
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať