PORADA.sk
Téma: Dovolenkovy sek
+Pridat tému | Dnešné príspevky |

Dovolenkovy sek
Go Back   PORADA.sk > PORADY > Rôzne Porady > Cestovanie
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme Zobrazenie

Dovolenkovy sek
22-07-09
02:00 PM
bonita
Senior Member
Členom od: 27-01-06
Miesto: okr. Dunajska Streda
holiday plus unlimited, na 30 noci vo vybranych hoteloch v 16 stich statoch. Noci su nim preplatene, ale podmienka je zakupit si polpenziu. Vztahuje sa na drzitela + 1 spolucestujucu osobu. Poznate to niekto?
Old 11-03-10, 12:28 PM   #11
Junior Member

Členom od: 11-03-10
Súhlasil: 3x
Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
Re: OMV cestovne poukazky
Pôvodne som chcel odpovedať súkromnou správou, avšak žiaľ kvôli pravidlám porady (som nový člen: som tu menej ako 3 dni a nemám aspoň 3 príspevky) sa to nedá. Takže aj preto popíšem nejaké info navyše, ktoré možu zaujímať aj dalších ľudí, ktorí majú tieto poukazy. (Čo môže byť nakoniec pre niekoho užitočné. )
Hotelové poukazy OMV Holiday Plus z minuloročnej akcie OMV ma zaujali a sám som si 6 ks kúpil. Venoval som už vcelku dosť času študovaniu ponuky mnohých hotelov vo viacerých krajinách, v ktorých sa tie poukazy dajú použiť. Porovnával som aj bežnú ponuku týchto hotelov (z ich stránok), pozeral som okolie mnohých hotelov cez google maps (satelitné zábery a fotky). Taktiež som čítal nejaké recenzie niektorých hotelov. Z uvedeného skúmania som dospel k názoru, že pri väčšine hotelov v ponuke platí, že s použitím tychto hotelových poukazov sa dá ušetriť aspoň nejaké peniaze (a v mnohých aj dosť veľa) oproti bežným cenám za rovnaké služby v danom hoteli. Napr. väčšinou vychádza cena s poukazom za ubytovanie, raňajky a večeru lacnejšie (vrátane ceny poukazu), než ubytovanie iba s raňajkami za normálnu cenu v rovnakom období. Dôležité je všimnúť si aj obmedzenia, koľko poukazov pre jeden pobyt hotel akceptuje. Vačšinou je to 3-6. Niektoré hotely akceptujú aj 1-6, príp. iba 3, iba 1, ap. Po individuálnej dohode vraj niektoré hotely akceptujú aj viac poukazov (informácia na stránke o poukazoch: connexgroup.net/holidayplus/omv). Čo sa týka polohy konkrétneho hotela, ceny, služieb, atd. - je to veľmi individuálne a treba si dobre prečítať informácie o konkrétnej ponuke. Celkovo mám dojem, že väčšina hotelov v ponuke je úrovňou služieb na slušnej až vysokej úrovni - a to nielen hviezdičkami (zväčša 3 až 5).
A teraz k hlavnému dôvodu môjho príspevku:
Poukazy majú obmedzenú platnosť do konca tohto roka (2010). Chceli sme ich použiť v lete, pretože v iných obdobiach si partnerka nemôže v práci brať dovolenku. Avšak pred pár dňami sme sa dozvedeli niečo, čo nám zásadne mení časové ale aj finančné možnosti na leto a pravdepobne aj dlhšie obdobie a preto je možné, že poukazy nestihneme využiť. Preto ak má niekto záujem nejaké kúpiť (cena v akcii OMV bola 6,90 Eura za kus), nech ma prosím kontaktuje.

Naposledy upravil alexk21 : 11-03-10 at 12:30 PM. Dôvod: gramatická chyba
alexk21 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 12:36 PM   #12
Junior Member

Členom od: 16-07-08
Súhlasil: 0x
Získal 2 súhlasov
v 2 príspevkoch
Mám o pokukazy záujem, aká je cena?
fylyp je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 01:37 PM   #13
Junior Member

Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
6,90 Eur za 1 poukaz.
alexk21 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 01-04-10, 10:29 AM   #14
Junior Member

Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
Smile Re: Dovolenkovy sek
alexk21 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (1)Zábavné:
mareko
, mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0)
Odpovedať s citácioucituj
Old 06-04-10, 04:47 PM   #15
Junior Member

Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
Poukazy, ktoré som ponúkal, sú už predané.
Old 07-04-10, 11:29 AM   #16
Poraďák

Členom od: 11-04-07
Miesto: Zvolen
Súhlasil: 3,178x
Získal 1,148 súhlasov
v 301 príspevkoch
Re: Dovolenkovy sek
Pridám moju čerstvú skúsenosť. Keďže nám pár šekov OMV ostalo, išli sme ich použiť na veľkonočný pobyt do Tatier. Najprv nás ohúrila cena za stravu, ktorá bola v konečnom dôsledku vyššia, ako keby sme si platili pobyt normálne bez poukazov. Prvá cena za osobu za stravu na deň bola 33€, cena za dvoch dospelých a dve deti na dve noci vyšla 264€. Po príchode nás "potešila" pani recepčná, že riaditeľka hotela urobila akciu na stravu za 30€. Riadna akcia, zasmiali sme sa. Nakoniec sme debatu ukončili tým, že ak akceptujú konečnú cenu 200€, vrátime sa nazad, a išli sme hľadať niečo iné. Ešte sme nestihli nasadnúť do auta, a už nás volali nazad, že teda 200€, takže strava nakoniec vyšla 25€ osoba deň. Pre porovnanie, takýto istý pobyt v Rakúsku vyšiel 180€.
Žabinka je offline (nepripojený)   užitočné (1)Užitočné:
dan
, zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0)
Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s Žabinka
dan (19-04-10)
Old 07-04-10, 02:49 PM   #17
Junior Member

Členom od: 16-07-08
Získal 2 súhlasov
v 2 príspevkoch
Slováci sa nezaprú... Neprimerane vysoké ceny na každom kroku.
fylyp je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 29-06-10, 12:12 PM   #18
Junior Member

Členom od: 10-04-08
Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
Pouzil som dovolenkovy sek HOLIDAY PLUS UNLIMITED z Wustenrotu. Tiez som rozmyslal ci to nie je nejaky podvod. Po hladani hotelov sme nakoniec zabookovali jeden hotel v Tatrach. Kedze sa platilo len za jedlo (ranajky a vecere - ubytovanie zdarma, to bola ta akcia cez poukaz), cena vychadzala na 4 noci pre 2 osoby okolo 100 Eur.
Po zabookovani som obdrzal mailom potvrdenie rezervacie.
Pobyt bol v pohode, na konci som bol akurat zvedavi pri plateni. Ale ziadne prekvapenie. Cena sedela, vsetko OK, cize odporucam....
Jeris je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme
Hľadať v téme:

Rozšírené hľadanie
Zobrazenie

VIDEO:Školenia
Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu
Dokumenty 900+
Pridávajte a sťahujte dokumenty.
zmluvy, tabuľky, výpočty, pomôcky atď.
Čo by ste nám poradili? Čo ste sa dnes naučili? Založte si svoj Blog a podeľte sa.
Databáza riešení aktualít a komentárov pre mzdárov. V databáze vyhľadáte riešenie rýchlo!

Katalóg účtovníkov na Porada.sk
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu
Rubriky FIRMA+Účtovníctvo
DOMÁCNOSŤ
STAVBA
ZÁHRADA
SVB
RECEPTY
POČÍTAČ
ZDRAVIE
CESTOVANIE
KULTÚRA
Sekcie Porada Blog
Dokumenty a tlačivá
DRAK - encyklopédia mzdára
Inzercia
Zákony

uctovnici.porada.sk Katalóg účtovníkov

Školenia
Videoškolenia
Kalendár školení
Kuchyne
Zákony Zákon o dani z pridanej hodnoty
Zákon o dani z príjmov
Zákon o účtovníctve
Zákon o zdravotnom poistení
Zákonník práce
Zákony
Zákon o sociálnom poistení
Zákon o správe daní a poplatkov
Obchodný zákonník
Živnostenský zákon
Mzdy - riešenia
Tags - Značky
Odporúčam.sk Akcie, podujatia
Hľadám firmu, živnostníka - odporučte
Produkty - skúsenosti odporúčania
markízy
garážové brány
plastové okná
Cenovéponuky.sk
Založenie s.r.o.
Reklama Návštevnosť a reklama na Porada.sk
Čas Časy sú uvádzané v GMT +1. Aktuálny čas je 10:40 AM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10