|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | |||
| Dovolenkovy sek
22-07-09
02:00 PM
|
Senior Member
Členom od: 27-01-06 Miesto: okr. Dunajska Streda
| ||
| holiday plus unlimited, na 30 noci vo vybranych hoteloch v 16 stich statoch. Noci su nim preplatene, ale podmienka je zakupit si polpenziu. Vztahuje sa na drzitela + 1 spolucestujucu osobu. Poznate to niekto? | | ||
| | |||
| | #11 |
| Junior Member Členom od: 11-03-10
Súhlasil: 3x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: OMV cestovne poukazky Pôvodne som chcel odpovedať súkromnou správou, avšak žiaľ kvôli pravidlám porady (som nový člen: som tu menej ako 3 dni a nemám aspoň 3 príspevky) sa to nedá.Hotelové poukazy OMV Holiday Plus z minuloročnej akcie OMV ma zaujali a sám som si 6 ks kúpil. Venoval som už vcelku dosť času študovaniu ponuky mnohých hotelov vo viacerých krajinách, v ktorých sa tie poukazy dajú použiť. Porovnával som aj bežnú ponuku týchto hotelov (z ich stránok), pozeral som okolie mnohých hotelov cez google maps (satelitné zábery a fotky). Taktiež som čítal nejaké recenzie niektorých hotelov. Z uvedeného skúmania som dospel k názoru, že pri väčšine hotelov v ponuke platí, že s použitím tychto hotelových poukazov sa dá ušetriť aspoň nejaké peniaze (a v mnohých aj dosť veľa) oproti bežným cenám za rovnaké služby v danom hoteli. Napr. väčšinou vychádza cena s poukazom za ubytovanie, raňajky a večeru lacnejšie (vrátane ceny poukazu), než ubytovanie iba s raňajkami za normálnu cenu v rovnakom období. Dôležité je všimnúť si aj obmedzenia, koľko poukazov pre jeden pobyt hotel akceptuje. Vačšinou je to 3-6. Niektoré hotely akceptujú aj 1-6, príp. iba 3, iba 1, ap. Po individuálnej dohode vraj niektoré hotely akceptujú aj viac poukazov (informácia na stránke o poukazoch: connexgroup.net/holidayplus/omv). Čo sa týka polohy konkrétneho hotela, ceny, služieb, atd. - je to veľmi individuálne a treba si dobre prečítať informácie o konkrétnej ponuke. Celkovo mám dojem, že väčšina hotelov v ponuke je úrovňou služieb na slušnej až vysokej úrovni - a to nielen hviezdičkami (zväčša 3 až 5). A teraz k hlavnému dôvodu môjho príspevku: Poukazy majú obmedzenú platnosť do konca tohto roka (2010). Chceli sme ich použiť v lete, pretože v iných obdobiach si partnerka nemôže v práci brať dovolenku. Avšak pred pár dňami sme sa dozvedeli niečo, čo nám zásadne mení časové ale aj finančné možnosti na leto a pravdepobne aj dlhšie obdobie a preto je možné, že poukazy nestihneme využiť. Preto ak má niekto záujem nejaké kúpiť (cena v akcii OMV bola 6,90 Eura za kus), nech ma prosím kontaktuje. Naposledy upravil alexk21 : 11-03-10 at 12:30 PM. Dôvod: gramatická chyba |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #12 |
| Junior Member Členom od: 16-07-08
Súhlasil: 0x Získal 2 súhlasov v 2 príspevkoch | Re: OMV cestovne poukazky Mám o pokukazy záujem, aká je cena? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #13 |
Súhlasil: 3x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: OMV cestovne poukazky 6,90 Eur za 1 poukaz. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #14 |
Súhlasil: 3x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | ![]() |
| | užitočné
(0), zábavné
(1)Zábavné: mareko , mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) cituj |
| | #15 |
Súhlasil: 3x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: OMV cestovne poukazky Poukazy, ktoré som ponúkal, sú už predané. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #16 |
| Poraďák Členom od: 11-04-07 Miesto: Zvolen
Súhlasil: 3,178x Získal 1,148 súhlasov v 301 príspevkoch | Re: Dovolenkovy sek Pridám moju čerstvú skúsenosť. Keďže nám pár šekov OMV ostalo, išli sme ich použiť na veľkonočný pobyt do Tatier. Najprv nás ohúrila cena za stravu, ktorá bola v konečnom dôsledku vyššia, ako keby sme si platili pobyt normálne bez poukazov. Prvá cena za osobu za stravu na deň bola 33€, cena za dvoch dospelých a dve deti na dve noci vyšla 264€. Po príchode nás "potešila" pani recepčná, že riaditeľka hotela urobila akciu na stravu za 30€. ![]() Riadna akcia, zasmiali sme sa. Nakoniec sme debatu ukončili tým, že ak akceptujú konečnú cenu 200€, vrátime sa nazad, a išli sme hľadať niečo iné. Ešte sme nestihli nasadnúť do auta, a už nás volali nazad, že teda 200€, takže strava nakoniec vyšla 25€ osoba deň. Pre porovnanie, takýto istý pobyt v Rakúsku vyšiel 180€. |
| | užitočné
(1)Užitočné: dan , zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) cituj |
| Súhlasím s Žabinka | dan (19-04-10)
|
| | #17 |
| Junior Member Členom od: 16-07-08
Súhlasil: 0x Získal 2 súhlasov v 2 príspevkoch | Re: Dovolenkovy sek Slováci sa nezaprú... Neprimerane vysoké ceny na každom kroku. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #18 |
| Junior Member Členom od: 10-04-08
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Dovolenkovy sek Pouzil som dovolenkovy sek HOLIDAY PLUS UNLIMITED z Wustenrotu. Tiez som rozmyslal ci to nie je nejaky podvod. Po hladani hotelov sme nakoniec zabookovali jeden hotel v Tatrach. Kedze sa platilo len za jedlo (ranajky a vecere - ubytovanie zdarma, to bola ta akcia cez poukaz), cena vychadzala na 4 noci pre 2 osoby okolo 100 Eur. Po zabookovani som obdrzal mailom potvrdenie rezervacie. Pobyt bol v pohode, na konci som bol akurat zvedavi pri plateni. Ale ziadne prekvapenie. Cena sedela, vsetko OK, cize odporucam.... |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |