0

Zeleninové a ovocné šťavy

Ahojte.
Nechcem sa chvalit, ze vdaka Porade som si kupila dobry odstavovac, ale mam taku prosbu.
Podelili by ste sa o dobre recepty na ovocne, zeleninove, bylinkove stavy a ich odskusane kombinacie?
Prosim len vase recepty, ostatne som si " vygooglila "
Naposledy upravil arizona : 28.07.09 at 18:49
Usporiadat
Rozalka Rozalka

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Pochváliť
Môžeš prezradiť typ, ktorý si si kúpila?
0 0
Blankake Blankake

Blankake je offline (nepripojený) Blankake

Pochváliť
Manžel robí veľmi chutnú paradajkovo-cviklovú šťavu (1:1), ktorú ochutí soľou, mletým čiernym korením, prípadne tabascom.
0 0
wegamizi wegamizi

wegamizi je offline (nepripojený) wegamizi

Pochváliť
Rozalka Pozri príspevok
Môžeš prezradiť typ, ktorý si si kúpila?
Jasne, je to Catler JE 4010
0 0
sysula sysula

sysula je offline (nepripojený) sysula

Pochváliť
Mrkvovo - jablkova s citronom alebo limetkou mnam
0 0
wagner wagner

wagner je offline (nepripojený) wagner

Pochváliť
wegamizi som rada, že tu už neriešime stavy ale hľadáme šťavy
0 0
wegamizi wegamizi

Pochváliť
wagner Pozri príspevok
wegamizi som rada, že tu už neriešime stavy ale hľadáme šťavy
To som nevyriesila ja, ale nevadi.
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Ak mi niečo povieš, zabudnem...Ak mi to ukážeš, zapamätám si, ale ak to urobím, pochopím... ...viac
Pochváliť
wegamizi Pozri príspevok
Ahojte.
Nechcem sa chvalit, ze vdaka Porade som si kupila dobry odstavovac, ale mam taku prosbu.
Podelili by ste sa o dobre recepty na ovocne, zeleninove, bylinkove stavy a ich odskusane kombinacie?
Prosim len vase recepty, ostatne som si " vygooglila "
Asi napíšem klasiku, zeleninové šťavy nemusím, doma odšťavujem jablká, mrkvu a pre zlepšenie chuti a vône pridám pomaranč...prípadne pár kvapiek citróna.
0 0
wegamizi wegamizi

Pochváliť
http://www.sk2.goo.cz/obrazky/downlo...nove_stavy.pdf

( pozicala som si zo sekcie ZDRAVIE, tema " Strava ako liek " )
1 0
mazanova mazanova

mazanova je offline (nepripojený) mazanova

Pochváliť
wegamizi Pozri príspevok
Jasne, je to Catler JE 4010
je to lis alebo odstredivka?, túto značku nepoznám...
my máme OSCAR-a a ja na ňom odšťavujem aj bylinky... napr. púpavu, žihľavu, petržlenovú vňať...
aha ešte nejaký recept:
dosť časťo, najmä v zime pridávam do štiav - aj zeleninových aj ovocných
(ináč sa nemajú miešať) 1-2 cm koliesko surového zázvoru... vždy ho mám v chladničke. Kto má rád korenistú chuť výborné...
0 0
wegamizi wegamizi

Pochváliť
mazanova Pozri príspevok
je to lis alebo odstredivka?, túto značku nepoznám...
my máme OSCAR-a a ja na ňom odšťavujem aj bylinky... napr. púpavu, žihľavu, petržlenovú vňať...
aha ešte nejaký recept:
dosť časťo, najmä v zime pridávam do štiav - aj zeleninových aj ovocných
(ináč sa nemajú miešať) 1-2 cm koliesko surového zázvoru... vždy ho mám v chladničke. Kto má rád korenistú chuť výborné...
Catler je luxusná značka, ktorá prichádza novo na slovenský trh a naväzuje na výrobnú radu značky Breville. Jedná sa o vysoko profesionálne produkty, ponúkajúce svojim zákazníkom najvyššej kvality. Catler Vás okúzli nie len dokonalým spracovaním a precíznosťou, ale predovšetkým dlhodobou funkčnosťou a spoľahlivosťou.

Catler JE 4010 je v súčastnej dobe jednotkou medzi kvalitnými odstredivími odšťavovačmi. Veľký plniaci otvor, 1200W silný motor a mikrosieťovinové celonerezové sitko s titánovými nožmi z komerčného prístroja, to sú kľúčové faktory úspechu. A s týmto odšťavovačom budete môcť spracovávať všetky druhy klasických surovín (mrkvu, repu, zeler, jablká, citrusy...) s výbornými výsledkami. Vďaka regulácií otáčok si zvolíte ideálny stupeň pre daný druh surovín a získate viac šťavy. Zvolenú rýchlosť ihneď vidíte na LCD displeji. Tento odšťavovač čiastočne dokáže odšťavovať hroznové víno, čínsku kapustu a ďalšie suroviny.( troska popisu )

Ten zazvor to mas pravdu, syn ma tiez na to upozornil, ze je to dobra pochutina.
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať