Sledovať
Zeleninové a ovocné šťavy
Ahojte.
Nechcem sa chvalit, ze vdaka Porade som si kupila dobry odstavovac
, ale mam taku prosbu.
Podelili by ste sa o dobre recepty na ovocne, zeleninove, bylinkove stavy a ich odskusane kombinacie?
Prosim len vase recepty, ostatne som si " vygooglila "
Nechcem sa chvalit, ze vdaka Porade som si kupila dobry odstavovac
, ale mam taku prosbu.Podelili by ste sa o dobre recepty na ovocne, zeleninove, bylinkove stavy a ich odskusane kombinacie?
Prosim len vase recepty, ostatne som si " vygooglila "
Naposledy upravil arizona : 28.07.09 at 18:49
Ak mi niečo povieš, zabudnem...Ak mi to ukážeš, zapamätám si, ale ak to urobím, pochopím... ...viac
Pochváliť
doma odšťavujem jablká, mrkvu a pre zlepšenie chuti a vône pridám pomaranč...prípadne pár kvapiek citróna.
http://www.sk2.goo.cz/obrazky/downlo...nove_stavy.pdf
( pozicala som si zo sekcie ZDRAVIE, tema " Strava ako liek " )
( pozicala som si zo sekcie ZDRAVIE, tema " Strava ako liek " )
je to lis alebo odstredivka?, túto značku nepoznám...
my máme OSCAR-a a ja na ňom odšťavujem aj bylinky... napr. púpavu, žihľavu, petržlenovú vňať...
aha ešte nejaký recept:
dosť časťo, najmä v zime pridávam do štiav - aj zeleninových aj ovocných
(ináč sa nemajú miešať) 1-2 cm koliesko surového zázvoru... vždy ho mám v chladničke. Kto má rád korenistú chuť výborné...
my máme OSCAR-a a ja na ňom odšťavujem aj bylinky... napr. púpavu, žihľavu, petržlenovú vňať...
aha ešte nejaký recept:
(ináč sa nemajú miešať) 1-2 cm koliesko surového zázvoru... vždy ho mám v chladničke. Kto má rád korenistú chuť výborné...
je to lis alebo odstredivka?, túto značku nepoznám...
aha ešte nejaký recept:
aha ešte nejaký recept:
Catler JE 4010 je v súčastnej dobe jednotkou medzi kvalitnými odstredivími odšťavovačmi. Veľký plniaci otvor, 1200W silný motor a mikrosieťovinové celonerezové sitko s titánovými nožmi z komerčného prístroja, to sú kľúčové faktory úspechu. A s týmto odšťavovačom budete môcť spracovávať všetky druhy klasických surovín (mrkvu, repu, zeler, jablká, citrusy...) s výbornými výsledkami. Vďaka regulácií otáčok si zvolíte ideálny stupeň pre daný druh surovín a získate viac šťavy. Zvolenú rýchlosť ihneď vidíte na LCD displeji. Tento odšťavovač čiastočne dokáže odšťavovať hroznové víno, čínsku kapustu a ďalšie suroviny.( troska popisu )
Ten zazvor to mas pravdu, syn ma tiez na to upozornil, ze je to dobra pochutina.
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.

To som nevyriesila ja, ale nevadi.