Kokosový veniec
4 vajcia, 200 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 100 g polohrubej múky, 100 g maizeny, 1 pl kypriaceho prášku, 125 g kokosu, 200 g masla.
Poleva: 2 pl marhuľového džemu, 2 pl vody, 40 g, strúhaného kokosu, 50 g čokolády na varenie, 20 g stuženého tuku.
Celé vajcia rozšľaháme, pridáme práškový a vanilkový cukor, a vyšľaháme. Potom vmiešame múku, zmiešanú s maizenou, a kypriacim práškom a kokosom. Nakoniec do cesta zašľaháme horúce maslo. Cesto vlejeme do vymastenej, strúhankou vysypanej formy, vložíme do rúry vyhriatej na 170 ºC a pečieme 60 minút. Vychladnutý veniec vyklopíme, potrieme džemom, posypeme kokosom a ozdobíme čokoládou. Poleva: Džem rozvaríme s vodou. Čokoládu s tukom rozpustíme vo vodnom kúpeli.
(P. S. skúsené pekárky si tam nájdu určité vylepšenia. Ja ním nie som a predsa som tam niečo upravil)