Sledovať
farba fasady
dobry vecer...chcel by som poradit ,aku kombinaciu farby mam dat na rodinny dom..uz sme rozhodnuti pre syto oranzovu pastelovu a ktomu chceme nieco doladit...isla by k tej oranzovej taka syto zlta alebo radsej zltohneda?ta zlta by bola len okolo okien a dveri a potom este na najvacsej stene koli optickemu zmenseniu...je totiz dlha 19 metrov..bol by zlty len taky zvisly pas stredom,asi 1 tretina plochy steny..dakujem
Ak mi niečo povieš, zabudnem...Ak mi to ukážeš, zapamätám si, ale ak to urobím, pochopím... ...viac
Pochváliť dobry vecer...chcel by som poradit ,aku kombinaciu farby mam dat na rodinny dom..uz sme rozhodnuti pre syto oranzovu pastelovu a ktomu chceme nieco doladit...isla by k tej oranzovej taka syto zlta alebo radsej zltohneda?ta zlta by bola len okolo okien a dveri a potom este na najvacsej stene koli optickemu zmenseniu...je totiz dlha 19 metrov..bol by zlty len taky zvisly pas stredom,asi 1 tretina plochy steny..dakujem
link nájdeš http://www.baumit.com/sk/main1/ ...v pravo >klik> na Color your home!...načíta sa ti stránka, viď.foto...a môže kombinovať celá família
alebo, pridám linky, kam môžeš poslať fotografiu domu....
http://navrhy-fasad.webnode.sk/uvod/
http://www.navrhy-fasad.sk/ukazky/
dobry vecer...chcel by som poradit ,aku kombinaciu farby mam dat na rodinny dom..uz sme rozhodnuti pre syto oranzovu pastelovu a ktomu chceme nieco doladit...isla by k tej oranzovej taka syto zlta alebo radsej zltohneda?ta zlta by bola len okolo okien a dveri a potom este na najvacsej stene koli optickemu zmenseniu...je totiz dlha 19 metrov..bol by zlty len taky zvisly pas stredom,asi 1 tretina plochy steny..dakujem
http://weberarchitekt.softproma.cz/
Ak môžem poradiť, farba na papieri alebo neakej vzorke je trocha iná ako v skutočnosti. Najlepšie by bolo, keby si si išiel pozrieť už naeaký namaľovaný dom farbou akú si predbežne zvolíš. Sestra si to tiež tak urobila, vybrala si farbu, firma čo jej to išla robiť tak povedala kde všade je takáto farba na akom dome a my sme sa tam išli pozrieť. Nakoniec si vybrala niečo iné, nakoľko farba čo mala predbežne vybratú sa nám v konenčnej fáze už na dome nepáčila. Hodí sa to hlavne keď si vyberáš sýte farby ako napr. tú oranžovú.
Akurát pred 3 týžnami si dávali na našej ulici na dom oranžovú farbu. A není to pekné. Mali si dať aspom o 2 odtiene slabšiu.
Akurát pred 3 týžnami si dávali na našej ulici na dom oranžovú farbu. A není to pekné. Mali si dať aspom o 2 odtiene slabšiu.
Ak môžem poradiť, farba na papieri alebo neakej vzorke je trocha iná ako v skutočnosti. Najlepšie by bolo, keby si si išiel pozrieť už naeaký namaľovaný dom farbou akú si predbežne zvolíš. Sestra si to tiež tak urobila, vybrala si farbu, firma čo jej to išla robiť tak povedala kde všade je takáto farba na akom dome a my sme sa tam išli pozrieť. Nakoniec si vybrala niečo iné, nakoľko farba čo mala predbežne vybratú sa nám v konenčnej fáze už na dome nepáčila. Hodí sa to hlavne keď si vyberáš sýte farby ako napr. tú oranžovú.
Pracujem ako architekt a špeciálne sa venujem návrhu fasád v atelier411. Skutočne môžem potvrdiť, že treba vždy vybrať o jeden-dva odtiene svetlejšiu farbu ako sa vám pôvodne páčila. Nič tým nepokazíte.
ako ste to nakoniec vyriešili s farbou fasády čo ste použili?, ja sa tiež " hrám" s vizualizačnými pomôckami, ale osobná skúsenosť je lepšia
aká je osvedčená značka, farebná kombinácia? v počítači tie farby vyzerajú inak, ako priamo na domoch....hľadám niečo červené, oranžové
aká je osvedčená značka, farebná kombinácia? v počítači tie farby vyzerajú inak, ako priamo na domoch....hľadám niečo červené, oranžové
mne sa najviac na domoch páči svetlozelená alebo nejaký odtieň žltej-ale nie zase úplne tmavožltá.
uctovnicka na dochodku
Pochváliť Celkom by som nesuhla s tym, ze treba dal farbu bledsiu. Dali sme si dom omalovat peknou marhulkovou farbou a teraz - po asi siestich rokoch je farba celkom vyblednuta a dom vyzera ako keby bol biely. Susedia si dali omalovat na dost syto ruzovo a do dvoch rokov mali dom bledoruzovy. Mozno je na vine stalost farieb, ale ten, ktory to maloval, hovoril, ze farba je odolna voci vode a nevybledne. Voci vode odolna je, stena sa da pekne umyt ak je treba, ale voci vyblednutiu odolna nie je.
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.