a nestresujte s tymy VOP lebo povodne maju aj na SOIk lebo ked som im pisala tak som tam dala ten original z reg mailu
a nestresujte s tymy VOP lebo povodne maju aj na SOIk lebo ked som im pisala tak som tam dala ten original z reg mailu
JA SOM TIEZ NASLA JEDNU ZAUJIMAVOST S KTOROU SA VYTIAHNEME BOHUZIAL TUTO MAJU ZAUJIMAVOST SEM NENAPISEM ABY TO NEODHALILI, ALE AK MATE ZAUJEM TAK MOJ NICK JE 07DANKA A TAM BY SME SA MOHLI PISAT RP-CKA PROSIM OZVYTE SA
Prosim Vas potrebovala by som na Vas niaku mailovu adresu alebo vam poslem moju chcem sa porospravat.
Takze,teraz som volal do soi v Bratislave.Len,aby bolo jasne k dnesnemu ranu eviduju len 15 podnetov,takze by bolo dobre ,aby ste sa ihned dali k cinu aj ostatny a opisali situaciu,lebo sa im ozvalo malo ludi a media maju viac informacii,ako soi...Takze,na urychlenie veci PISAT mail na soi Banska Bystrica ,a dalej,ak niekto bol pozriet na tej adrese namestie SNP 3,tak im dajte informaciu,ze ci tam ta firma ma aj kancelariu,alebo iba schranku.TAKZE SA DAJTE NATO,LEBO JE NAS IBA PAR STALE CO PRIAMO NIEKAM NAPISALI,ALEBO ISLI.NAPISTE PODNET NA SOI V BANSKEJ,ALEBO INDE OPISTE SITUACIU A NEPRESTAVAJTE,MEDIE MEDIA MEDIA.
Kolegovi nesedi adresa . Podla mna nech ide na POLICIU.
Uz sa spisuje hromadne trestne oznamenie...
ht tp://ww w. cms-antonak .sk/home/60-eurova-faktura-za-registraciu/
odtrante tie medzery a pojde to
tresne oznamenia
Hádam nebude problém, ak to sem dám:
ht tp:/ /spreadsheets.go ogle.c om/viewform?formkey=dGc3RlpERDZMaVU5d3ZKVFFUYm5fWFE6M A
v linku odstráňte iba medzery.
Je to formulár pre poškodených, našiel som ho na facebooku.
EDIT: Neviem či to budete chcieť vyplniť, ale minimálne máte vzor na podanie trestného oznámenia![]()
Aby som to dal trošku do poriadku.
Podľa toho čo viem tak zatiaľ prišli faktúry ľuďom čo sa regli na stránkach:
downloads-portal. sk a basne-portal. sk /Firma Pro Content s.r.o./
Na týchto stránkach sú stále pôvodné VOP /s definíciou užívateľa až po zaplatení/ a s klauzulov že zmenu VOP môžu urobiť iba ak vás 2 mesiace dopredu informujú.
To znamená že týto ľudia sú za vodou. Neplatiť nič, pretože až keď zaplatíte sa stávate užívateľom.
Na čo chcem ale upozorniť je že prevádzkovateľ ip adresy 188.40.68.110 má momenálne spustených 10 adries a to:
basne-portal. sk
download-portal. sk
downloads-portal. sk
online-mapy. sk
openoffice-24. sk
sudoku-portal. sk
vlc. sk
videolan. sk
basnici. sk
basne-server. sk
Stránky okrem označených kurzívou majú už nové VOP z ktorých sa tak ľahko vykrútiť nedá. Preto UPOZORNITE VŠETKÝCH ZNÁMYCH NECH SA NEDAJÚ OKLAMAŤ, pretože /neexistujúca firma Web Content s.r.o./ už spustila novú reklamú kampaň v Google Ads a aj na Facebooku.
Vo VOP ale majú citujem: 1.1 Prevádzkovateľom internetového portálu www .basnici .sk je spoločnosť Web Content s.r.o., so sídlom
Hronského 7, 951 41, Nitra - Lužianky, IČO: , zapísaná v obchodnom registri
Okresného súdu v*Nitre, Oddiel: Sro, vložka číslo
(ďalej len „prevádzkovateľ“).
Takže sa vo svojich VOP odvolávajú na neexistujúcu firmu :-D preto tam nieje uvedené ani IČO ani súd ani zložka.
Problem s jednym web portalom
Aby som to dal trošku do poriadku.
Podľa toho čo viem tak zatiaľ prišli faktúry ľuďom čo sa regli na stránkach:
downloads-portal. sk a basne-portal. sk /Firma Pro Content s.r.o./
Na týchto stránkach sú stále pôvodné VOP /s definíciou užívateľa až po zaplatení/ a s klauzulov že zmenu VOP môžu urobiť iba ak vás 2 mesiace dopredu informujú.
To znamená že týto ľudia sú za vodou. Neplatiť nič, pretože až keď zaplatíte sa stávate užívateľom.
Na čo chcem ale upozorniť je že prevádzkovateľ ip adresy 188.40.68.110 má momenálne spustených 10 adries a to:
basne-portal. sk
download-portal. sk
downloads-portal. sk
online-mapy. sk
openoffice-24. sk
sudoku-portal. sk
vlc. sk
videolan. sk
basnici. sk
basne-server. sk
Stránky okrem označených kurzívou majú už nové VOP z ktorých sa tak ľahko vykrútiť nedá. Preto UPOZORNITE VŠETKÝCH ZNÁMYCH NECH SA NEDAJÚ OKLAMAŤ, pretože /neexistujúca firma Web Content s.r.o./ už spustila novú reklamú kampaň v Google Ads a aj na Facebooku.
Vo VOP ale majú citujem: 1.1 Prevádzkovateľom internetového portálu www .basnici .sk je spoločnosť Web Content s.r.o., so sídlom
Hronského 7, 951 41, Nitra - Lužianky, IČO: , zapísaná v obchodnom registri
Okresného súdu v*Nitre, Oddiel: Sro, vložka číslo
(ďalej len „prevádzkovateľ“).
Takže sa vo svojich VOP odvolávajú na neexistujúcu firmu :-D preto tam nieje uvedené ani IČO ani súd ani zložka.