|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | #2 |
| Poraďák ![]() Členom od: 16-03-07
Súhlasil: 1,233x Získal 1,273 súhlasov v 725 príspevkoch
PoradaBody: 670 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kandidovanie do strany Keď si v strane, platíš členské príspevky. Keď sa chceš dostať do strany, prihlás sa do miestnej pobočky. Kto má šťastie či známosti v strane, dostane sa aj na nejakú kandidátku, alebo dostane nejakú funkciu (ak je strana pri hrante). Ostatné je "křoví". |
| | ![]() cituj |
| súhlasov s príspevkom: 2 | Stefan2005 (13-12-09),
wagner (13-12-09)
|
| | #3 | |
| Senior Member Členom od: 10-08-09 Miesto: Levice
Súhlasil: 334x Získal 448 súhlasov v 164 príspevkoch
PoradaBody: 33 ![]() | Re: kandidovanie do strany Citát:
![]() | |
| | ![]() cituj |
| | #5 | |
| Poraďák ![]() Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 210x Získal 2,286 súhlasov v 926 príspevkoch
PoradaBody: 101 ![]() ![]() | Re: kandidovanie do strany Citát:
Poniektorí správny ľudia majú tie svoje polky pevne stisnuté , zovreté ....to aby sa od strachu nepos...i , aby o tie svoje korýtka neprišli .... Jednoduchšie je založiť si svoju , vlastnú stranu ..... A póóóóóóóóóóóóóóóoriadne sa rozkročiť ........................... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Lepšie je to posrať podľa svojho , ako Ti niekedy poradia druhí .... ![]() | |
| | ![]() cituj |
| | #6 | |
| Senior Member Členom od: 10-08-09 Miesto: Levice
Súhlasil: 334x Získal 448 súhlasov v 164 príspevkoch
PoradaBody: 33 ![]() | Re: kandidovanie do strany Citát:
![]() ![]() ![]() ,tiež nie je búhví co. ![]() ![]() ![]() | |
| | ![]() cituj |
| | #7 |
| Senior Member Členom od: 21-10-08
Súhlasil: 91x Získal 174 súhlasov v 65 príspevkoch
PoradaBody: 11 ![]() | Re: kandidovanie do strany Odpusti mi moju poznámku na úvod, ale to s tým platením za členstvo v strane myslíš vážne, alebo si zažartoval. Členstvo v strane je spojené s dvoma podmienkami. Stotožnenie sa s jej programom a platenie členských príspevkov. Vládnuce strany majú aj svoj aparát, ktorý zabezpečuje "chod" strany, kde sú platení ľudia, teda dostávajú plat. Netuším, čo by si tam robil. Ak chceš kandidovať za niektorú stranu, môžeš byť na jej kandidátke aj ako nezávislý kandidát. Skôr sú to však ľudia pomerne známi, niečím výnimoční. A potom kandidátka strany k voľbám je vždy akási "trauma". Každý chce byť na zvoliteľnom mieste. Ale ani to nie je rozhodujúce. Môže sa prekrúžkovať (napr.so 150-teho miesta aj na zvoliteľné), ale to vyžaduje obrovské úsilie, meno v strane i známosť vo verejnosti a veľa peňazí na kampaň. Zdá sa, že tebe je jedno v akej politickej strane,len nech si na kandidátke. S týmto postojom som sa už niekde stretla, ale nebol tak prezentovaný ako tvoja otázka. |
| | ![]() cituj |
| | #8 |
| Junior Member Členom od: 13-12-09
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch
PoradaBody: 0 ![]() | Re: kandidovanie do strany Za členstvo v strane im platiť a ešte i za založenie strany im platiť. Dobre vymyslené. No čiže obyčajný človek môže ísť akurát tak do r..i. inak Dík za odpovede. |
| | ![]() cituj |
| | #9 |
| Poraďák ![]() Členom od: 18-12-06
Súhlasil: 437x Získal 3,732 súhlasov v 1,490 príspevkoch
PoradaBody: 179 ![]() ![]() | Re: kandidovanie do strany Normalny clovek hlavne neuvazuje nad takymi chujovinami ako ty, prepac, - nech mi za to da Richard druhe poriadkove upozornenie, alebo nech ma hoci aj vyluci z Porady. |
| | ![]() cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |