0

kandidovanie do strany

Vie niekto ako kandidovať za poslanca do strany trebárs za smer čo na to treba, kde , aké dokumenty a čo potom keď som v strane mám aj nejaký plat ?
Usporiadat
wagner wagner

wagner je offline (nepripojený) wagner

Pochváliť
Valjean Pozri príspevok
Za členstvo v strane im platiť a ešte i za založenie strany im platiť. Dobre vymyslené. No čiže obyčajný človek môže ísť akurát tak do r..i. inak Dík za odpovede.
Ešte musí pretiecť veľa vody, pokiaľ pochopíš o čom politika je. Iba v skratke - najprv plať, potom sa dobre pchaj do zadnej časti tela, buď podnikateľ a prispievaj na volebnú kampať v sume tak okolo 35 tisíc € a viac a potom Ťa buď obdarujú zákazkou, alebo miestom na kandidátke niekde v strede - teda na mieste, kde sa ťažko dostaneš do parlamentu. Alebo si sa narodil v nesprávnom čase, na nesprávnom mieste a v nesprávnej rodine. Inak by si nemal takéto otázky.
0 0
Valjean Valjean

Valjean je offline (nepripojený) Valjean

Pochváliť
No 16 nemám je mi 18 a na rok maturujem. Pýtal som sa preto lebo raz u nás bola na škole taká beseda so stranou smer kde nám vraveli,že do politiky môže ísť hocikto. A Fico osobne nám vravel že začínal ako poslanec a svoje úspechy v politike dosiahol ťažkou prácou. A vravel, že poslancom môže byť každý len sa treba snažiť, ale ako ním byť nám nevravel. Za to som sa to pýtal. Potom chcela ísť do politiky celá naša trieda
0 0
JankaO JankaO

JankaO je offline (nepripojený) JankaO

Pochváliť
Valjean Pozri príspevok
No 16 nemám je mi 18 a na rok maturujem. Pýtal som sa preto lebo raz u nás bola na škole taká beseda so stranou smer kde nám vraveli,že do politiky môže ísť hocikto. A Fico osobne nám vravel že začínal ako poslanec a svoje úspechy v politike dosiahol ťažkou prácou. A vravel, že poslancom môže byť každý len sa treba snažiť, ale ako ním byť nám nevravel. Za to som sa to pýtal. Potom chcela ísť do politiky celá naša trieda
Veď áno, každý po dosiahnutí požadovaného veku, podľa Ústavy má právo voliť a byť volený.
0 0
wagner wagner

wagner je offline (nepripojený) wagner

Pochváliť
Valjean Pozri príspevok
určite, do strany môžeš ísť. Zaplatíš členské, budeš sa zúčastňovať na schôdzach, prikyvovať a na to, aby si sa dostal na kandidátku, môžeš dlho iba snívať. Takých je veľa, čo sa tam chcú dostať.Lenže veľký šéf zabudol povedať, že bol v bývalých straníckych funkciách a preto sa mu ľahšie presadzovalo. Keby nebola zmena systému, dnes by bol z neho nomenklatúrny káder.
0 0
Excise Duty Excise Duty

Excise Duty je offline (nepripojený) Excise Duty

Pochváliť
Valjean Pozri príspevok

Škoda, že tu nie je taký smejko, čo šablí...
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Som dilino , ktorý si robí občas z každého prdel ...viac
Pochváliť
Excise Duty Pozri príspevok

Škoda, že tu nie je taký smejko, čo šablí...

.....stačí ...????
0 0
misomiso misomiso

misomiso je offline (nepripojený) misomiso

Pochváliť
Valjean Pozri príspevok
Tak Fica mas na skole na besede a nas sa ides pytat, ako sa stat poslancom streny Smer? Jeho si sa mal opytat a nam si to sem mal podrobne opisat. Pretoze takych, ktori by sa tam radi ocitli by sa tu naslo viac.

Len si to treba dobre premysliet a nacasovat. Musis sa pchat do tej spravnej strany. Co ak sa Smer ocitne na smetisku dejin, pokym sa tebe podari urobit v strane karieru a dostat sa na kandidatku? Co budes potom robit ked nebudes mat poriadne zamestnanie, pretoze si cely zivot stravil na okresnych stranickych schodzach a ked budes mat konecne sancu, tak bude Fici stary dedo ako teraz Meciar a bude sa triast, ci sa vobec dostane do parlamentu?

Nebolo by lepsie vstupit do nejakej novej perspektivnej strany - napr. SAS aby si to stihol, ked sa raz dostanu k moci? Dobre si to premysli, a potom nam napis, drzime ti palce.
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Som dilino , ktorý si robí občas z každého prdel ...viac
Pochváliť
Valjean Pozri príspevok
Kriste Pane , odpusť mu , lebo nevie , čo činí ....

Tak na toto sú iné smajlíky ....

Chlapče , chlapče .....za toto by si si zaslúžil ....

...a ja si idem ulahodiť .....respektíve si hodiť ....

poprípade ...

P.S.:
Teba ospravedlňuje mladosť , mňa zasa vek ....
0 0
hnedoočka hnedoočka

hnedoočka je offline (nepripojený) hnedoočka

snažím sa brať prácu zodpovedne,ale ináč som veselá kopa ...viac
Pochváliť
buchač Pozri príspevok
Kriste Pane , odpusť mu , lebo nevie , čo činí ....

Tak na toto sú iné smajlíky ....

Chlapče , chlapče .....za toto by si si zaslúžil ....

...a ja si idem ulahodiť .....respektíve si hodiť ....

poprípade ...

P.S.:
Teba ospravedlňuje mladosť , mňa zasa vek ....
0 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Pochváliť
Valjean Pozri príspevok
To je už druhý.Prvý ,ktorý niečo dosiahol dlhou,ťažkou a poctivou prácou bol Rezeš.
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať