PORADA.sk
Téma: kandidovanie do strany
+Pridat tému | Dnešné príspevky |

kandidovanie do strany
Go Back   PORADA.sk > Odporúčam.sk - Ja tebe, ty mne: odporúčania, skúsenosti a recenzie. > Treba zažiť, treba vidieť! (akcie, podujatia, atd.)
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme Zobrazenie

kandidovanie do strany
13-12-09
12:37 PM
Valjean
Junior Member
Členom od: 13-12-09
Vie niekto ako kandidovať za poslanca do strany trebárs za smer čo na to treba, kde , aké dokumenty a čo potom keď som v strane mám aj nejaký plat ?
Old 19-12-09, 10:51 PM   #31
Poraďák

Členom od: 07-03-05
Súhlasil: 1,034x
Získal 2,781 súhlasov
v 997 príspevkoch
Články v Blogu: 1
Re: kandidovanie do strany
možno dostaneš aj dvojnásobný....ak vieš dobre bicyklovať
kukučka je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
súhlasov s príspevkom: 2
Lianka (20-12-09), adi11 (20-12-09)
Old 20-12-09, 12:21 AM   #32

misoft
Poraďák

Členom od: 07-06-07
Miesto: Michalovce
Súhlasil: 384x
Získal 860 súhlasov
v 362 príspevkoch
A možno aj štvornásobný, ak si zavesí na krk červenú kravatu.
misoft je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Lianka (20-12-09), adi11 (20-12-09)
Old 20-12-09, 09:04 AM   #33
Poraďák

Členom od: 25-08-04
Miesto: Bratislava
Súhlasil: 167x
Získal 1,019 súhlasov
v 406 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: kukučka Pozri príspevok
možno dostaneš aj dvojnásobný....ak vieš dobre bicyklovať
Myslím, že mladý sa úplne jednoznačne vyjadril, že chce k bolševikom...
Excise Duty je offline (nepripojený)   užitočné (0)Užitočné:
pivko
, zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0)
Odpovedať s citácioucituj
Lianka (20-12-09), wagner (20-12-09)
Old 20-12-09, 11:40 AM   #34
Junior Member

Členom od: 14-12-09
Súhlasil: 0x
Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
V niečom máš pravdu áno boli sme oblbnutý vysokým ziskom.ale prečo to tu dovolil náš štát prevádzkovať takúto organizáciu. Vôbec ich nekontrolovali nepreverovali keď videli, že aké vysoké zisky ponúkajú. Zaujímavé že v českej republike bol ich národ odškodnený ihneď do haliera. Slováci nič. By si videl čo by spravili taký rakúšania keby sa v ich štáte toto stane Tí by ich ukrižovali z Viedne až do Ríma.
Pani Oravcová je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 20-12-09, 12:11 PM   #35
Poraďák

Členom od: 13-03-06
Miesto: fčil Bratislava
Súhlasil: 1,778x
Získal 1,601 súhlasov
v 879 príspevkoch
Články v Blogu: 2
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Valjean Pozri príspevok
Vie niekto ako kandidovať za poslanca do strany trebárs za smer čo na to treba, kde , aké dokumenty a čo potom keď som v strane mám aj nejaký plat ?
Môžeš kandidovať za poslanca do parlamentu, do VÚC, do miestneho zastupiteľstva. Ale do strany? A za poslanca môžeš kandidovať aj ako nezávislý. Ide iba o to či budeš zvolený. Teda musíš presvedčiť voličov, prípadne stranu, aby ťa zaradila vo svojej kandidátke na zvoliteľné miesto. Neverím, že čakáš, že ťa nejaká strana zaradí vo svojej kandidátke na prvé miesto.(alebo zvoliteľné)
marjankaj je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 20-12-09, 12:18 PM   #36

buchač
Poraďák

Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x
Získal 2,847 súhlasov
v 1,203 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Pani Oravcová Pozri príspevok
V niečom máš pravdu áno boli sme oblbnutý vysokým ziskom.ale prečo to tu dovolil náš štát prevádzkovať takúto organizáciu. Vôbec ich nekontrolovali nepreverovali keď videli, že aké vysoké zisky ponúkajú. Zaujímavé že v českej republike bol ich národ odškodnený ihneď do haliera. Slováci nič. By si videl čo by spravili taký rakúšania keby sa v ich štáte toto stane Tí by ich ukrižovali z Viedne až do Ríma.
Tomu sa hovorí aj inak ....

Citát:
Sloboda podnikania
4. Sloboda podnikania

4.1 Definícia podnikania

Podnikanie – skutočné vykonávanie hospodárskej činnosti prostredníctvom stáleho zariadenia – podniku v inom čl.št. na neurčitú dobu. Zahŕňa profesionálny výkon činnosti samostatne zárobkovo činnej osoby, prevádzkovanie remeselnej, poľnohospodárskej, obchodnej alebo inej živnostenskej činnosti, ako aj činnosti slobodného povolania. Musí to byť legálna činnosť.

4.2 Osoby, kt. podnikajú

Slobodu podnikania majú osoby, kt. podnikajú a sú príslušníci čl.št.(FO a PO).
FO – samostatne zárobkovo činné osoby – sú podnikatelia, obchodníci či remeselníci, kt. pracujú pre seba, teda nie sú u nikoho zamestnaní.
PO – spoločnosti – všetky zariadenia, kt. sledujú hospodársky cieľ prevádzkujú zárobkovú činnosť. Ich právna forma nie je podstatná. Môžu to byť súkromné aj verejné podniky.

Musia spĺňať dve zásadne podmienky:

1.) musia byť založené (zaregistrované) podľa práva čl.št. – je proces, pri kt. spoločnosť získava právnu subjektivitu(vlastniť majetok, uzatvárať zmluvy, viesť súdne spory).
2.) musia mať registrované sídlo, ústrednú správu(miesto, kde sa prijímajú dôležité rozhodnutia), hlavné miesto podnikateľskej činnosť na území Spoločenstva(miesto, kde sú vykonávané najdôležitejšie hospodárske aktivity)
Ale dá sa aj inak ...

Čo je dovolené koňovi , nie je dovolené volovi ....

P.S.:
Citát žiadam nebrať osobne , narážam na trochu inú kategóriu ...
buchač je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 20-12-09, 12:36 PM   #37
Poraďák

Členom od: 20-08-07
Súhlasil: 402x
Získal 904 súhlasov
v 396 príspevkoch
Stát mohol upozornovať,čo ustami ministerky financií opakovane urobil,ale pokiaľ tie spoločnosti preukazateľne neporušili zákon,resp.ich niekto neudal za niečo,nebolo v moci štátu spoločnosti zakázať.
BXLmiami je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Lianka (20-12-09), wagner (20-12-09)
Old 20-12-09, 01:58 PM   #38
Poraďák

Členom od: 20-11-05
Miesto: Suterén Porady:))))
Súhlasil: 5,065x
Získal 6,993 súhlasov
v 2,483 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Bastian Pozri príspevok
S tým súhlasím aj ja. Strany, ktoré v budúcnosti čaká úspech sú SAS a MOST/HÍD.

To sa dalo čakať... A je to tak aj lepšie .

Inak práve tí, čo vložili svoje peniaze do BMG a Horizontu, sú asi najvernejší voliči strany SMER. Potom, ako vložili svoje peniaze do rúk zlodejom, zopakovali to isté... Ba čo viac, vložili Ficovi do rúk svoj osud. V domnení, že práve on sa o všetkých postará.
Milý Bastian, aj ja ako nenapraviteľný zvedavec som vložila do nebankoviek. Ale nie zmilionárčieť. Nad nimi už sa zmrákalo, a ja som veľmi chcela vedieť, ako sa pod mračnami tvária. Nebolo to však mojou príslušnosťou k žiadnej politickej strane, ale bolo to v dôsledku mojej nekonečnej blbosti. Neverila som im ani slovo, ani slovíčko. Ale, čo som to vlastne chcela? Asi toto.
Nikdy som ani vo sne neočakávala, aby občan za moju blbosť a zvedavosť zaplatil. Ak by sa tak stalo / ale to sa asi celkom určite nestane/, že by ma niekto odškodnil, tak by to boli prvé peniaze, za ktoré by som sa hanbila. A červeňala až za ušami. A rozdala ich na NOTA BENE. Aj takí sme my f...voliči. Pekné Vianoce a pozdrav Aničku.
Danila je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 20-12-09, 02:09 PM   #39
Poraďák

Členom od: 10-02-06
Miesto: Bratislava
Súhlasil: 4,690x
Získal 1,839 súhlasov
v 959 príspevkoch
Danila, paci sa mi, ze ty sa nelutujes, nenadavas na stat (ved ten za teba nerozhodol - sama si sa rozhodla), ale len zasnes sama nad sebou, kde ostal rozum stat...

Danila, ono to tak, zial, casto v zivote chodi, ze clovek sa zvacsa uci na vlastnych chybach.

Naposledy upravil Lianka : 21-12-09 at 11:14 AM. Dôvod: preklep
Lianka je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Danila (20-12-09), slavica (03-02-10)
Old 20-12-09, 02:19 PM   #40

buchač
Poraďák

Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x
Získal 2,847 súhlasov
v 1,203 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Danila Pozri príspevok
Milý Bastian, aj ja ako nenapraviteľný zvedavec som vložila do nebankoviek. Ale nie zmilionárčieť. Nad nimi už sa zmrákalo, a ja som veľmi chcela vedieť, ako sa pod mračnami tvária. Nebolo to však mojou príslušnosťou k žiadnej politickej strane, ale bolo to v dôsledku mojej nekonečnej blbosti. Neverila som im ani slovo, ani slovíčko. Ale, čo som to vlastne chcela? Asi toto.
Nikdy som ani vo sne neočakávala, aby občan za moju blbosť a zvedavosť zaplatil. Ak by sa tak stalo / ale to sa asi celkom určite nestane/, že by ma niekto odškodnil, tak by to boli prvé peniaze, za ktoré by som sa hanbila. A červeňala až za ušami. A rozdala ich na NOTA BENE. Aj takí sme my f...voliči. Pekné Vianoce a pozdrav Aničku.
... mea culpa , mea culpa , mea proxima culpa ...

Citát:
Neverila som im ani slovo, ani slovíčko
Ja už len z toho dôvodu , že oných pánov osobne som poznal .....
buchač je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s buchač
Danila (20-12-09)
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme
Hľadať v téme:

Rozšírené hľadanie
Zobrazenie

VIDEO:Školenia
Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu
Dokumenty 900+
Pridávajte a sťahujte dokumenty.
zmluvy, tabuľky, výpočty, pomôcky atď.
Čo by ste nám poradili? Čo ste sa dnes naučili? Založte si svoj Blog a podeľte sa.
Databáza riešení aktualít a komentárov pre mzdárov. V databáze vyhľadáte riešenie rýchlo!

Katalóg účtovníkov na Porada.sk
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu
Rubriky FIRMA+Účtovníctvo
DOMÁCNOSŤ
STAVBA
ZÁHRADA
SVB
RECEPTY
POČÍTAČ
ZDRAVIE
CESTOVANIE
KULTÚRA
Sekcie Porada Blog
Dokumenty a tlačivá
DRAK - encyklopédia mzdára
Inzercia
Zákony

uctovnici.porada.sk Katalóg účtovníkov

Školenia
Videoškolenia
Kalendár školení
Kuchyne
Zákony Zákon o dani z pridanej hodnoty
Zákon o dani z príjmov
Zákon o účtovníctve
Zákon o zdravotnom poistení
Zákonník práce
Zákony
Zákon o sociálnom poistení
Zákon o správe daní a poplatkov
Obchodný zákonník
Živnostenský zákon
Mzdy - riešenia
Tags - Značky
Odporúčam.sk Akcie, podujatia
Hľadám firmu, živnostníka - odporučte
Produkty - skúsenosti odporúčania
markízy
garážové brány
plastové okná
Cenovéponuky.sk
Založenie s.r.o.
Reklama Návštevnosť a reklama na Porada.sk
Čas Časy sú uvádzané v GMT +1. Aktuálny čas je 10:40 AM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10