PORADA.sk
Téma: kandidovanie do strany
+Pridat tému | Dnešné príspevky |

kandidovanie do strany
Go Back   PORADA.sk > Odporúčam.sk - Ja tebe, ty mne: odporúčania, skúsenosti a recenzie. > Treba zažiť, treba vidieť! (akcie, podujatia, atd.)
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme Zobrazenie

kandidovanie do strany
13-12-09
12:37 PM
Valjean
Junior Member
Členom od: 13-12-09
Vie niekto ako kandidovať za poslanca do strany trebárs za smer čo na to treba, kde , aké dokumenty a čo potom keď som v strane mám aj nejaký plat ?
Old 03-02-10, 12:14 PM   #51

buchač
Poraďák

Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x
Získal 2,847 súhlasov
v 1,203 príspevkoch
Články v Blogu: 2
Re: kandidovanie do strany
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Laco-monter Pozri príspevok
Moj stary otec stale hovorieval,že radšej stupi do maleho smradľavého ..... ako do strany!
....pekný názor , len keby sa ho aj iní držali .

Poniektorí z našich " ctihodných " do toho malého , smradľavého nie že stúpili , oni sa rovno v bazéne plného smradu a h-áčiek vykúpali a hybaj do politiky ....
buchač je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s buchač
truch (03-02-10)
Old 03-02-10, 07:01 PM   #52
Junior Member

Členom od: 01-09-06
Miesto: Liptovský Mikuláš
Súhlasil: 2x
Získal 0 súhlasov
v 0 príspevkoch
Ja som sa tiež do politiky nemiešal, však sa ma to netýkalo, ale ako som sa stal účtovníkom-ekonómom, a pozrel som si celková cena práce - čistá mzda, a ešte potom aj z čistej mzdy platiť 19 % dph pri kúpe tovarov a služieb. Nie nie, takto to ďalej nešlo do politiky sa musíme zapojiť viacerí, ináč tam budú len chamtivci, mňa osobne oslovila strana SaS, a už som sa stal aj členom, a teraz som veľmi rád, že som členom takého odborného kolektívu. MOŽNO sa aj vďaka mne podarí niečo zmeniť
Pejo je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 03-02-10, 07:10 PM   #53
Poraďák

Členom od: 27-09-09
Miesto: Sucha-Driečna
Súhlasil: 209x
Získal 497 súhlasov
v 315 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Pejo Pozri príspevok
Ja som sa tiež do politiky nemiešal, však sa ma to netýkalo, ale ako som sa stal účtovníkom-ekonómom, a pozrel som si celková cena práce - čistá mzda, a ešte potom aj z čistej mzdy platiť 19 % dph pri kúpe tovarov a služieb. Nie nie, takto to ďalej nešlo do politiky sa musíme zapojiť viacerí, ináč tam budú len chamtivci, mňa osobne oslovila strana SaS, a už som sa stal aj členom, a teraz som veľmi rád, že som členom takého odborného kolektívu. MOŽNO sa aj vďaka mne podarí niečo zmeniť
Aj ja v to dúfam,že sa niečo podarí zmeniť, no neverím, že bežný pracujúci človek zo svojej práce zbohatne.
To nebolo v žiadnom režime ani sa to nikdy nestane.
Jednoducho mzdy budú stále tak nastavené aby bežný pracujúci človek len živoril.
Laco-monter je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
súhlasov s príspevkom: 2
Danila (05-02-10), Martasch (03-02-10)
Old 03-02-10, 08:25 PM   #54
Poraďák

Členom od: 18-01-08
Súhlasil: 440x
Získal 353 súhlasov
v 206 príspevkoch
Citát:
musim použiť jeden trojslovný výraz ktorý použila jedna diskutujúca kolegyňa
"....a bolo ráno"
pavol54 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s pavol54
1jozefkar (04-02-10)
Old 04-02-10, 06:37 AM   #55
Senior Member

Členom od: 21-10-08
Miesto: Banská Bystrica
Súhlasil: 106x
Získal 193 súhlasov
v 75 príspevkoch
Citát:
Každý má právo vybrať si, ale zaujímalo by ma, čím ťa táto strana oslovila. Predstaviteľ strany je "otcom" ekonomickej reformy, teda téma, ktorá ťa sem priviedla. Trápia ťa chamtivci - a si presvedčený, že je to strana "čistých a nechamtivých ". Zamyslel si sa aj nad súvislosťami vzniku tejto strany?. Možno, že je tu veľa otázok, ale ja len tak trošku uvažujem a zamýšľam sa. Ak si presvedčený, že si "stúpil" správne, tak ti želám, aby si sa nesklamal.
Klimentová Viera je offline (nepripojený)   užitočné (0)Užitočné:
Stanislav 1975
, zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0)
Odpovedať s citácioucituj
Old 04-02-10, 12:33 PM   #56
Poraďák

Členom od: 25-08-04
Miesto: Bratislava
Súhlasil: 167x
Získal 1,019 súhlasov
v 406 príspevkoch
Slovenská voličská základňa sa delí fanúšikov, tých je bohužiaľ najviac, ďalej racionálnych voličov a napokon na tých, čo majú ruku v šerbli.
Excise Duty je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s Excise Duty
wagner (04-02-10)
Old 04-02-10, 12:37 PM   #57
Poraďák

Členom od: 25-08-04
Miesto: Bratislava
Súhlasil: 167x
Získal 1,019 súhlasov
v 406 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: 1jozefkar Pozri príspevok
Ako vždy :
- rečami
- nádejou.

Pozri si ako je napr. potichu prepojená na Poradu.

Ale to všetky vznikali tak, že už sa na to nemohli pozerať (ako iní kradnú ).

Pre istotu zober gumáky.
A z čoho vyplýva, že SaS je prepojená na Poradu?
Excise Duty je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 05-02-10, 11:55 AM   #58
Poraďák

Členom od: 20-11-05
Miesto: Suterén Porady:))))
Súhlasil: 5,065x
Získal 6,993 súhlasov
v 2,483 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Excise Duty Pozri príspevok
A z čoho vyplýva, že SaS je prepojená na Poradu?
Napríklad aj z toho, že opakovane sa toleruje politikum. Nie však vždy. Etiketou zakázané. A vraj história sa neopakuje. Že je tak, pamätníci Porady? Možno bude baner, lebo ja tú SaS nemusím.
Danila je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s Danila
pavol54 (05-02-10)
Old 05-02-10, 01:09 PM   #59
Poraďák

Členom od: 18-01-08
Súhlasil: 440x
Získal 353 súhlasov
v 206 príspevkoch
Zatial každá robila opak toho čo sľubovala pred voľbami asi dám hlas len takej čo pred voľbami bude sľubovať: plýtvanie , kradnutie, ohováranie podrazy skrátka všetky negatíva, tú pôjdem voliť lebo buď bude robiť naopak, ak bude robiť to čo sľubovala tak sa aspoň nesklamem.
pavol54 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 05-02-10, 01:29 PM   #60
Poraďák

Členom od: 18-12-06
Súhlasil: 461x
Získal 3,954 súhlasov
v 1,583 príspevkoch
Ja dam bez vahania hlas takej strane, ktora di da do volebneho programu znizenie byrokratickej zataze - predovsetkym pre podnikatelov, ale aj pre obcanov.

Zatial som taku nesmelu zmienku o tom nasiel iba na stranke SDL - teda strany, o ktorej som si myslel, ze uz par rokov nejestvuje. Teda ona de facto ani nejestuje, pokial nema strana 5%, tak akoby neexistovala.

Na stranke http://www.mojasdl.sk/temy/lepsia-praca

sa mozeme docitat:

Súčasné úrady práce len vedú štatistiku nezamestnaných a mrhajú peniaze na zbytočnú byrokraciu.

alebo

Štát musí aktívne v spolupráci so sociálnymi partnermi hľadať spôsoby ako zlepšiť postavenie zamestnancov v práci. [COLOR=Black]Neklásť nezmyselné prekážky zamestnávateľom,ale zároveň podporovať tých, ktorí si svojich zamestnancov vážia (a tvrdo postihovať tých, ktorí ich šikanujú).

Je naozaj smutne a paradoxne, ze ak by som chcel pomoct presadit zasady zdraveho rozumu (ktore uz davno mali byt uplatnovane) a odstranit najvacsiu prekazku rozvoja podnikania aekonomiky, tak by musel volit komunistov. Ziadna ina strana pokial viem nad takym niecim ani neuvazuje...
misomiso je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s misomiso
Danila (05-02-10)
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme
Hľadať v téme:

Rozšírené hľadanie
Zobrazenie

VIDEO:Školenia
Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu
Dokumenty 900+
Pridávajte a sťahujte dokumenty.
zmluvy, tabuľky, výpočty, pomôcky atď.
Čo by ste nám poradili? Čo ste sa dnes naučili? Založte si svoj Blog a podeľte sa.
Databáza riešení aktualít a komentárov pre mzdárov. V databáze vyhľadáte riešenie rýchlo!

Katalóg účtovníkov na Porada.sk
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu
Rubriky FIRMA+Účtovníctvo
DOMÁCNOSŤ
STAVBA
ZÁHRADA
SVB
RECEPTY
POČÍTAČ
ZDRAVIE
CESTOVANIE
KULTÚRA
Sekcie Porada Blog
Dokumenty a tlačivá
DRAK - encyklopédia mzdára
Inzercia
Zákony

uctovnici.porada.sk Katalóg účtovníkov

Školenia
Videoškolenia
Kalendár školení
Kuchyne
Zákony Zákon o dani z pridanej hodnoty
Zákon o dani z príjmov
Zákon o účtovníctve
Zákon o zdravotnom poistení
Zákonník práce
Zákony
Zákon o sociálnom poistení
Zákon o správe daní a poplatkov
Obchodný zákonník
Živnostenský zákon
Mzdy - riešenia
Tags - Značky
Odporúčam.sk Akcie, podujatia
Hľadám firmu, živnostníka - odporučte
Produkty - skúsenosti odporúčania
markízy
garážové brány
plastové okná
Cenovéponuky.sk
Založenie s.r.o.
Reklama Návštevnosť a reklama na Porada.sk
Čas Časy sú uvádzané v GMT +1. Aktuálny čas je 11:01 AM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10