|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | #51 | |
| Poraďák Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x Získal 2,847 súhlasov v 1,203 príspevkoch Články v Blogu: 2 | Re: kandidovanie do strany Citát:
Poniektorí z našich " ctihodných " do toho malého , smradľavého nie že stúpili , oni sa rovno v bazéne plného smradu a h-áčiek vykúpali a hybaj do politiky .... ![]() | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s buchač | truch (03-02-10)
|
| | #52 |
| Junior Member Členom od: 01-09-06 Miesto: Liptovský Mikuláš
Súhlasil: 2x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: kandidovanie do strany Ja som sa tiež do politiky nemiešal, však sa ma to netýkalo, ale ako som sa stal účtovníkom-ekonómom, a pozrel som si celková cena práce - čistá mzda, a ešte potom aj z čistej mzdy platiť 19 % dph pri kúpe tovarov a služieb. Nie nie, takto to ďalej nešlo do politiky sa musíme zapojiť viacerí, ináč tam budú len chamtivci, mňa osobne oslovila strana SaS, a už som sa stal aj členom, a teraz som veľmi rád, že som členom takého odborného kolektívu. MOŽNO sa aj vďaka mne podarí niečo zmeniť ![]() |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #53 | |
| Poraďák Členom od: 27-09-09 Miesto: Sucha-Driečna
Súhlasil: 209x Získal 497 súhlasov v 315 príspevkoch | Re: kandidovanie do strany Citát:
To nebolo v žiadnom režime ani sa to nikdy nestane. Jednoducho mzdy budú stále tak nastavené aby bežný pracujúci človek len živoril. | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #54 | |
| Poraďák Členom od: 18-01-08
Súhlasil: 440x Získal 353 súhlasov v 206 príspevkoch | Re: kandidovanie do strany Citát:
"....a bolo ráno" | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s pavol54 | 1jozefkar (04-02-10)
|
| | #55 | |
| Senior Member Členom od: 21-10-08 Miesto: Banská Bystrica
Súhlasil: 106x Získal 193 súhlasov v 75 príspevkoch | Re: kandidovanie do strany Citát:
| |
| | užitočné
(0)Užitočné: Stanislav 1975 , zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) cituj |
| | #56 |
| Poraďák Členom od: 25-08-04 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 167x Získal 1,019 súhlasov v 406 príspevkoch | Re: kandidovanie do strany Slovenská voličská základňa sa delí fanúšikov, tých je bohužiaľ najviac, ďalej racionálnych voličov a napokon na tých, čo majú ruku v šerbli. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s Excise Duty | wagner (04-02-10)
|
| | #57 |
| Poraďák Členom od: 25-08-04 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 167x Získal 1,019 súhlasov v 406 príspevkoch | Re: kandidovanie do strany |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #58 |
| Poraďák Členom od: 20-11-05 Miesto: Suterén Porady:))))
Súhlasil: 5,065x Získal 6,993 súhlasov v 2,483 príspevkoch | Re: kandidovanie do strany |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s Danila | pavol54 (05-02-10)
|
| | #59 |
| Poraďák Členom od: 18-01-08
Súhlasil: 440x Získal 353 súhlasov v 206 príspevkoch | Re: kandidovanie do strany Zatial každá robila opak toho čo sľubovala pred voľbami asi dám hlas len takej čo pred voľbami bude sľubovať: plýtvanie , kradnutie, ohováranie podrazy skrátka všetky negatíva, tú pôjdem voliť lebo buď bude robiť naopak, ak bude robiť to čo sľubovala tak sa aspoň nesklamem. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #60 |
| Poraďák Členom od: 18-12-06
Súhlasil: 461x Získal 3,954 súhlasov v 1,583 príspevkoch | Re: kandidovanie do strany Ja dam bez vahania hlas takej strane, ktora di da do volebneho programu znizenie byrokratickej zataze - predovsetkym pre podnikatelov, ale aj pre obcanov. Zatial som taku nesmelu zmienku o tom nasiel iba na stranke SDL - teda strany, o ktorej som si myslel, ze uz par rokov nejestvuje. Teda ona de facto ani nejestuje, pokial nema strana 5%, tak akoby neexistovala. Na stranke http://www.mojasdl.sk/temy/lepsia-praca sa mozeme docitat: Súčasné úrady práce len vedú štatistiku nezamestnaných a mrhajú peniaze na zbytočnú byrokraciu. alebo Štát musí aktívne v spolupráci so sociálnymi partnermi hľadať spôsoby ako zlepšiť postavenie zamestnancov v práci. [COLOR=Black]Neklásť nezmyselné prekážky zamestnávateľom,ale zároveň podporovať tých, ktorí si svojich zamestnancov vážia (a tvrdo postihovať tých, ktorí ich šikanujú). Je naozaj smutne a paradoxne, ze ak by som chcel pomoct presadit zasady zdraveho rozumu (ktore uz davno mali byt uplatnovane) a odstranit najvacsiu prekazku rozvoja podnikania aekonomiky, tak by musel volit komunistov. Ziadna ina strana pokial viem nad takym niecim ani neuvazuje... |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s misomiso | Danila (05-02-10)
|
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |