|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | #21 | |
| Senior Member Členom od: 10-03-08
Súhlasil: 1x Získal 67 súhlasov v 47 príspevkoch | Re: More a hory Citát:
| |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #22 |
Súhlasil: 1x Získal 67 súhlasov v 47 príspevkoch | Re: More a hory to nadávajú hlavne tí čo sú zvyknutí doma na pivo pod euro a všetko nad je drahé. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #23 |
| Poraďák Členom od: 05-04-05 Miesto: tam kde je moja rodina
Súhlasil: 1,970x Získal 2,184 súhlasov v 763 príspevkoch Články v Blogu: 1 | Re: More a hory ale kombinácia hory, more je aj Taliansko - napr. sever , alebo rovnako na Sicilii, event. Alba Adriatica |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #24 | |
| Poraďák Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x Získal 2,847 súhlasov v 1,203 príspevkoch Články v Blogu: 2 | Re: More a hory Citát:
možno nie ....Osobne nejak more nemám rád , neznášam horúčavy a aj lekár mi neodporúča , ale nie o tom som chcel .... Minulý rok som bol v Dubline , na výlet ...ako brat vravel , na pivo sme vybehli ... No ale položiť za kávu vyše 2 € / viď foto v mojom profile / , podotýkam , dva glgy a malé tiež nie veľká sláva ... Stará známa skutočnosť , ktorú mi nikto nevezme je tá , že príjmy máme tie naše a ceny minimálne európske... O tom to je ...a nie o lakomstve ....lakomí sú bratia česi / prepáčia / , ale je to fakt ...ved ešte nedavno boli problémy s konzervami , samé pi..y... | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #25 |
Súhlasil: 1x Získal 67 súhlasov v 47 príspevkoch | Re: More a hory tak káva nie je o veľkosti šálky, ak si fajnšmeker tak otestuj FR alebo ITA kaviarničky, ak ti ide o objem tak si mal skočiť do Starbucksu na politrák kapučínka. A na ceny sa dá sťažovať tak možno v Nórsku, tam si sadneš v Osle na promenádku a malé pivko ťa vyjde na dvacku. Češi a Slováci sú rovnakí škrobi, akurát o čechoch to každý hovorí, lebo sú rozcestovaný všade (stretol som ich v aussie, zélande, kanade,.. všade prosto aj za polárnym kruhom, čo sa o slovákoch povedať nedá, radšej budú šomrať doma). |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #26 | |
| Member Členom od: 01-03-10 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 6x Získal 23 súhlasov v 8 príspevkoch | Re: More a hory Citát:
![]() Tak ja neviem, kvoli par Slovakom v Dubline kavu zlacnovat nebudu, hlavne ked Dublin je skutocne svetove mesto a jeho obyvatelia tie dve eura maju. A samozrejme, kvalita kavy nie je zavisla od objemu. To potom treba treba ostat doma na zadku a urobit si liter Nescafe. Inak, Slovaci su na tom s lakomostou (setrnostou) tak isto ako Ceski bratia. Jedine s tymi prijamami je to pravda, ale ako som napisal, kvoli tomu v Dubline, Londyne ci v NY kavu pre Slovakov zlacnovat nebudu ![]() | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #27 |
| Poraďák Členom od: 28-06-09 Miesto: BA
Súhlasil: 3,920x Získal 8,580 súhlasov v 1,724 príspevkoch | Re: More a hory |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #28 | |||
Súhlasil: 253x Získal 2,847 súhlasov v 1,203 príspevkoch Články v Blogu: 2 | Re: More a hory Citát:
Citát:
....Ak môžem požiadať , bolo by dobré čítať vždy v mojich príspevkoch to , čo tam nie je napísané , respektíve nie je zvýraznené .... Citát:
![]() | |||
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #29 | |
Súhlasil: 1x Získal 67 súhlasov v 47 príspevkoch | Re: More a hory tak ja zas radšej skočím na kafčo za 2€ raz za čas, ako kupovať domov profimašinku za €10k aby som si spravil rovnako dobré kafčo. Citát:
inak na obed si v tom Dubline nebol? lebo ak sa ti nezdá káva za 2€, tak neviem čo potom hovoríš nad obedom za 20€. a ak máš teda pobehané aj FR a ITA kaviarničky, tak nechápem prečo sa čuduješ nad tou cenou, 2€ je minimum čo chcú za náprstok kávy. a fotiť to so starými primkami, aby som doma ukázal, že aké malé kávy robia za 2€ dokáže fakt asi len svetaznalý našinec ![]() | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #30 |
Súhlasil: 253x Získal 2,847 súhlasov v 1,203 príspevkoch Články v Blogu: 2 | Re: More a hory ...nechaj tak ... ![]() |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |