PORADA.sk
Téma: Autom do Grecka na súkromie
+Pridat tému | Dnešné príspevky |

Autom do Grecka na súkromie
Go Back   PORADA.sk > PORADY > Rôzne Porady > Cestovanie
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme Zobrazenie

Autom do Grecka na súkromie
29-01-10
05:39 PM
Taserda
Senior Member
Členom od: 23-04-09
Chcel by som vziať rodinku na dovolenku niekam k Solúni (Thesaloniki).Poradí niekto ako je to s ubytovaním na súkromí.Dosiaľ mám skúsenosti z HR,takéto ubytovanie nám vyhovuje,nebránil by som sa veľmi ani hotelu.Poradí niekto?
Old 10-03-10, 04:16 PM   #11
Senior Member

Členom od: 10-03-08
Súhlasil: 1x
Získal 67 súhlasov
v 47 príspevkoch
Re: Autom do Grecka na súkromie
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Alenka35 Pozri príspevok
Ja by som autom tak daleko necestovala. Nerozmyslala si nad lietadlom
já bych to nedoporučoval
ked niekoho baví šoférovanie tak čo, ja ked sa doma nudím tak zoberiem auto a idem na víkend do švajcu , cez leto pobehané FR a SP a podobne
iv@n je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s iv@n
Laco-monter (11-03-10)
Old 11-03-10, 09:27 AM   #12
Poraďák

Členom od: 11-04-07
Miesto: Zvolen
Súhlasil: 3,178x
Získal 1,148 súhlasov
v 301 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: iv@n Pozri príspevok
hej, Sarti je asi dosť navštevované slovákmi/čechmi, ja som tam bol tiež pred pár rokmi, je to relatívne blízko a bolo tam aj lacno. Je to dobré na vyvalovanie sa na pláži alebo pri bazéne, ale na dva týždne dovolenky je tam nuda aj s autom
My sme mali v Sarti len "hlavný stan". Obehali sme celý prst, každý deň sme boli na inej pláži. A zistili sme po dvoch rokoch dovoleniek v Sarti, že keď tam fúkal vietor, že sa nedalo čľapkať v mori, lebo by nás unieslo na more (a bolo to koncom augusta často), tak pár km odtiaľ bolo bezvetrie. Našli sme pár krásnych pláží s čistučkou vodou, ako vystrihnutých z luxusného katalógu.
Žabinka je teraz online   užitočné (1)Užitočné:
terezamaria
, zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0)
Odpovedať s citácioucituj
súhlasov s príspevkom: 2
220870 (27-03-10), terezamaria (04-04-10)
Old 11-03-10, 09:30 AM   #13
Poraďák

Členom od: 11-04-07
Miesto: Zvolen
Súhlasil: 3,178x
Získal 1,148 súhlasov
v 301 príspevkoch
Ešte doplním, že slovákov/čechov je tam ozaj dosť, ale ešte to nie je tak veľa ako v Chorvátsku.
Žabinka je teraz online   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 12:10 PM   #14
Senior Member

Členom od: 10-03-08
Súhlasil: 1x
Získal 67 súhlasov
v 47 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Žabinka Pozri príspevok
My sme mali v Sarti len "hlavný stan". Obehali sme celý prst, každý deň sme boli na inej pláži. A zistili sme po dvoch rokoch dovoleniek v Sarti, že keď tam fúkal vietor, že sa nedalo čľapkať v mori, lebo by nás unieslo na more (a bolo to koncom augusta často), tak pár km odtiaľ bolo bezvetrie. Našli sme pár krásnych pláží s čistučkou vodou, ako vystrihnutých z luxusného katalógu.
ja som na tých prstoch obehal čo sa dalo, je to tak 200km štreka iba, akurát na motorke treba dávať pozor na psov. pláže sú tam fakt pekné, dá sa tam dobre najesť, možno trochu nuda na dva týžne, aspoň pre mňa, nevydržím dlho ležať a nič nerobiť.

Naposledy upravil iv@n : 11-03-10 at 12:15 PM.
iv@n je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
súhlasov s príspevkom: 2
220870 (27-03-10), Žabinka (11-03-10)
Old 13-03-10, 12:30 AM   #15

ubka
Poraďák

Členom od: 09-08-09
Miesto: Západné Slovensko
Súhlasil: 283x
Získal 1,169 súhlasov
v 257 príspevkoch
Ak sa predsa len rozhodneš autom, poslúži ti na výlety, ktoré fakt stoja za to. My sme boli v Grécku ešte za min. režimu na 3 týždne, ale nie iba polihovať. Prešli sme od prstov pozdlž celým Gréckom až dolu po Olympiu, nádhera, boli sme s prívesom, ale variť netreba. Jedlo je chutné a relatívne lacné. Ubytovanie v súkromí dostupné, informácia z minulého roku,
ubka je offline (nepripojený)   užitočné (3)Užitočné:
zdenka131
220870
terezamaria
súhlasov s príspevkom: 3
Denisa (14-03-10), terezamaria (04-04-10), zdenka131 (13-03-10)
Old 23-03-10, 10:13 PM   #16
Junior Member

Členom od: 25-03-09
Súhlasil: 0x
Získal 5 súhlasov
v 5 príspevkoch
Autom, som precestoval celkom dost po Grecku. Ked sme cestovali, ubytovanie sme nasli v domoch alebo motelikoch. Popri ceste su napisy ROOMS TO LET, a treba vediet aj cenu vyjednat. Raz sa nam podarilo zohnat izbu za 8 eur/osobu a noc. Zalezi vsak aj od lokality a ci to je cez sezonu alebo nie. Pocas sezony je to dost drahe, tak nieco okolo 40-70 eur. Najlepsi cas na Grecko podla mna je september. Pocasie je stale krasne a teple, ludi je uz o nieco menej a ceny su taisto ovela prijatelnejsie. V strede leta su tam neskutocne horucavy. Ale to je len moj nazor.
hrnco je offline (nepripojený)   užitočné (1)Užitočné:
terezamaria
Súhlasím s hrnco
terezamaria (04-04-10)
Old 24-03-10, 08:30 PM   #17
Poraďák

Členom od: 05-01-10
Súhlasil: 1,402x
Získal 1,703 súhlasov
v 474 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Taserda Pozri príspevok
Chcel by som vziať rodinku na dovolenku niekam k Solúni (Thesaloniki).Poradí niekto ako je to s ubytovaním na súkromí.Dosiaľ mám skúsenosti z HR,takéto ubytovanie nám vyhovuje,nebránil by som sa veľmi ani hotelu.Poradí niekto?
je tu vytvorená téma "autom do Grécka" na strane 3, v jednom príspevku je odkaz na stránku kde je krásne spracovaná podrobná cesta do grécka.minulý rok išiel podla nej kolega na "thasos" a velmi si pochvaľoval aj pobyt aj cestu.
lujza.j je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 04-04-10, 09:31 AM   #18
Poraďák

Členom od: 18-07-07
Súhlasil: 188x
Získal 277 súhlasov
v 162 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: ubka Pozri príspevok
Ak sa predsa len rozhodneš autom, poslúži ti na výlety, ktoré fakt stoja za to. My sme boli v Grécku ešte za min. režimu na 3 týždne, ale nie iba polihovať. Prešli sme od prstov pozdlž celým Gréckom až dolu po Olympiu, nádhera, boli sme s prívesom, ale variť netreba. Jedlo je chutné a relatívne lacné. Ubytovanie v súkromí dostupné, informácia z minulého roku,
Ja som si myslel, že OLYMP a olympijská riviéra sú na severe. Na tom ale nezáleží, ostatné je pravda.
dad111 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 04-04-10, 09:48 AM   #19
Poraďák

Členom od: 18-07-07
Súhlasil: 188x
Získal 277 súhlasov
v 162 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Alenka35 Pozri príspevok
Ja by som autom tak daleko necestovala. Nerozmyslala si nad lietadlom
Cestovať autom je zážitok. Bol som tam aj autom aj lietadlom, obidva razy na ostrovoch. Len trajekt na ostrovy trval 10 hodín a jeho cena bola vyššia ako keby som si tam auto každý deň požičal, čo tam nie je absolútne žiadny problém, ale väčší zážitok som mal z požičanej motorky. Aj teraz ešte stále snívam o ceste autom, jediné na čo mám trocha horšie spomienky je cesta cez Srbsko a hlavne Macedóniu. Nie som ten typ, čo cestu berú ako nutné zlo, rád odbočím z trasy a pozriem si aj niečo, čo možno už nikdy viac neuvidím. Odbočiť teda z diaľnice a prechádzať ich vidiek a zapadnuté zákutia zničené ešte od vojny je slušný adrenalín. Aj tá motorka na ostrovoch je super. Vidieť vyprahnuté vnútrozemie je nádhera. Posedieť v dedinskej krčmičke, to Vám nezorganizuje žiadna cestovka. Hromadný zájazd ich autobusom plnom turistov to už nie je ono.
Nechať sa odviezť na letisko, priletieť niekde a stráviť celý čas v hotelovom komplexe, to nie je dovolenka.
dad111 je offline (nepripojený)   užitočné (1)Užitočné:
terezamaria
Súhlasím s dad111
terezamaria (04-04-10)
Old 04-04-10, 12:48 PM   #20

rickman
Poraďák

Členom od: 12-10-06
Súhlasil: 88x
Získal 296 súhlasov
v 189 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: dad111 Pozri príspevok
Ja som si myslel, že OLYMP a olympijská riviéra sú na severe. Na tom ale nezáleží, ostatné je pravda.
Ubka asi myslela Olympiu v strede Peloponezu (kedze pisala Olympiu a nie Olymp ani rivieru). A ta je dole .

Citát:
Pôvodca textu príspevku: dad111 Pozri príspevok
Cestovať autom je zážitok. Bol som tam aj autom aj lietadlom, obidva razy na ostrovoch. Len trajekt na ostrovy trval 10 hodín a jeho cena bola vyššia ako keby som si tam auto každý deň požičal, čo tam nie je absolútne žiadny problém, ale väčší zážitok som mal z požičanej motorky. Aj teraz ešte stále snívam o ceste autom, jediné na čo mám trocha horšie spomienky je cesta cez Srbsko a hlavne Macedóniu. Nie som ten typ, čo cestu berú ako nutné zlo, rád odbočím z trasy a pozriem si aj niečo, čo možno už nikdy viac neuvidím. Odbočiť teda z diaľnice a prechádzať ich vidiek a zapadnuté zákutia zničené ešte od vojny je slušný adrenalín. Aj tá motorka na ostrovoch je super. Vidieť vyprahnuté vnútrozemie je nádhera. Posedieť v dedinskej krčmičke, to Vám nezorganizuje žiadna cestovka. Hromadný zájazd ich autobusom plnom turistov to už nie je ono.
Nechať sa odviezť na letisko, priletieť niekde a stráviť celý čas v hotelovom komplexe, to nie je dovolenka.
S tymto prispevkom sa da do najmensieho interpunkcneho znamienka len suhlasit. Lietadlo = rychlost a pohodlie, auto = zazitok z cesty.

Cestovka ma okrem mnozstva nevyhod aj svoje vyhody, napr:
- nizsia cena pre urcity druh zajazdov (Egypt za 500€ v 5* AI a spiatocnou letenkou z tvojho mesta /KE,BA/ si sam vybavis len tazko)
- vacsie pohodlie pre neznalcov jazykov
Ale to je asi tak vsetko.
rickman je offline (nepripojený)   užitočné (1)Užitočné:
terezamaria
Súhlasím s rickman
terezamaria (04-04-10)
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme
Hľadať v téme:

Rozšírené hľadanie
Zobrazenie

VIDEO:Školenia
Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu
Dokumenty 900+
Pridávajte a sťahujte dokumenty.
zmluvy, tabuľky, výpočty, pomôcky atď.
Čo by ste nám poradili? Čo ste sa dnes naučili? Založte si svoj Blog a podeľte sa.
Databáza riešení aktualít a komentárov pre mzdárov. V databáze vyhľadáte riešenie rýchlo!

Katalóg účtovníkov na Porada.sk
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu
Rubriky FIRMA+Účtovníctvo
DOMÁCNOSŤ
STAVBA
ZÁHRADA
SVB
RECEPTY
POČÍTAČ
ZDRAVIE
CESTOVANIE
KULTÚRA
Sekcie Porada Blog
Dokumenty a tlačivá
DRAK - encyklopédia mzdára
Inzercia
Zákony

uctovnici.porada.sk Katalóg účtovníkov

Školenia
Videoškolenia
Kalendár školení
Kuchyne
Zákony Zákon o dani z pridanej hodnoty
Zákon o dani z príjmov
Zákon o účtovníctve
Zákon o zdravotnom poistení
Zákonník práce
Zákony
Zákon o sociálnom poistení
Zákon o správe daní a poplatkov
Obchodný zákonník
Živnostenský zákon
Mzdy - riešenia
Tags - Značky
Odporúčam.sk Akcie, podujatia
Hľadám firmu, živnostníka - odporučte
Produkty - skúsenosti odporúčania
markízy
garážové brány
plastové okná
Cenovéponuky.sk
Založenie s.r.o.
Reklama Návštevnosť a reklama na Porada.sk
Čas Časy sú uvádzané v GMT +1. Aktuálny čas je 10:26 AM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10