|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | |||
| Hranica od domu
07-03-10
09:30 PM
|
Junior Member
Členom od: 25-02-09
| ||
| Dobrý večer, zo zákona by som mala mať nárok na hranicu od domu 2m. Lenže mám problém so susedom, a po vzájomnej dohode sme to ukončili tak, že ta hranica od domu bude 1,5m. Teraz to potrebujeme zakresliť do geometrického plánu. Chcem sa opýtať či bude možné zakresliť ten 1,5m, keď zo zákona by to mali byť 2 m. Ďakujem | |||
| | |||
| | #2 |
| Poraďák Členom od: 27-09-09 Miesto: Sucha-Driečna
Súhlasil: 209x Získal 497 súhlasov v 315 príspevkoch | Re: Hranica od domu Trochu budem , no mňa by veĺmi zaujímalo kto niečo získal, či stratil na spomínaných 0,5 m a prečo je to také podstatné a doležité ? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #3 |
| Junior Member Členom od: 25-02-09
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Hranica od domu joj, to je na dlhe vysvetľovanie, vysporadúvame pozemky po babke a ja chcem mať za domom viac ako je napisane na mňa - ten zvyšok je na babku. chcem tam stavať. no a podpíšu mi to len vtedy ak si necháme okolo domu 1,5m a nie 2 m. len chcem vedieť či mi to môžu zakresliť do geometrického aj keď zo zákona by to malo byť 2m |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |