|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
MS Office Language Pack - slovencina - ako nainštalovať? |
|
| ||||||
![]() |
| | Práca s témou | Hľadať v téme | Zobrazenie |
| | |||
| MS Office Language Pack - slovencina - ako nainštalovať?
09-03-10
11:58 AM
|
Junior Member
Členom od: 29-03-07 Miesto: BA, teraz :-)
| ||
| Mam z internetu stiahnuty MS Office Language Pack 2007 slovencina - je tam spackovany iso a md5, v iso kliknem na setup ale vypise mi: Setup cannot find the required setup controler file. Either there was a netwok error, an error reading from CD, DVD, or other instalation media, or a problem with the package you downloaded. Skusila som aj iny pack downloadnut ale pise to iste. Ako mam vlastne nainstalovat tu slovencinu do Officu 2007 - dat to do nejakeho specialneho adresara alebo co? PLs, poradte ![]() | | ||
| | |||
| | #11 |
| Junior Member Členom od: 29-03-07 Miesto: BA, teraz :-)
Súhlasil: 1x Získal 2 súhlasov v 2 príspevkoch | Re: MS Office Language Pack - slovencina - ako nainštalovať? Takže riešenie: K Office 2007 (v angličtine) sa musí dokúpiť Laguage Pack - len tak sa dá slovenčina pridať. Chybu, ktorú som urobila, že som súbor setup len rozklikla v total commanderi a nie vo virtualnej mechanike. (lebo inštalačný balíček som nemala na CD ale stiahnuté z ....). Preto som to teraz urobila s pomocou deamon tools a všetko ide ok. ďakujem za pomoc. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #12 |
| Poraďák Členom od: 06-08-09 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 34x Získal 177 súhlasov v 127 príspevkoch | Re: MS Office Language Pack - slovencina - ako nainštalovať? Len dodam ze ak mas subor ISO = kopia CD alebo DVD a preto to bud treba napalit alebo namontovat cez nejaky soft ako DaemonTools a potom to bude vyzerat ako by si mala disk v mechanike. Alebo si si to mohla v tom TotalCommander vykopirovat z toho ISO normalne na disk a odtial spustit. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s salvosko | Chobot (11-03-10)
|
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |