PORADA.sk
Téma: Alfa Romeo
+Pridat tému | Dnešné príspevky |

Alfa Romeo
Go Back   PORADA.sk > PORADY > Rôzne Porady > Domácnosť
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme Zobrazenie

Alfa Romeo
09-03-10
10:41 PM
avonka1
Senior Member
Členom od: 19-05-09
Miesto: Trnava
Zdravím Poraďákov!

Už dlhšie okukujeme v inzerátoch Alpha Romeo 147 1.9 jtd distinctive. Máte niekto skúsenosti s týmto autíčkom, prípadne má nejaké "muchy" , na ktoré sa treba zamerať pri obhliadke? Ďakujem
Old 10-03-10, 09:38 PM   #21

avonka1
Senior Member

Súhlasil: 673x
Získal 193 súhlasov
v 58 príspevkoch
Re: alpha romeo
Fellini, kupovala si nové autíčko, alebo už malo majiteľa aj pred Tebou?
avonka1 je teraz online   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 08:12 AM   #22
Poraďák

Členom od: 27-09-09
Miesto: Sucha-Driečna
Súhlasil: 209x
Získal 497 súhlasov
v 315 príspevkoch
REAGUJEM VŠEOBECNE

Tak ma napadlo:

Samozrejme,že keď kupujem nejaký tovar , tak chcem za svoje peniaze protihodnotu.

Takisto aj pri kúpe AUTA .

Ja však rozmýšľam o tom, či takto získaná protihodnota v podobe auta sa neznehodnocuje , ak AUTO najazdí v mesiaci 300 km.
Laco-monter je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 11:24 AM   #23
Member

Členom od: 16-04-09
Súhlasil: 6x
Získal 10 súhlasov
v 6 príspevkoch
moja alfa mala predo mnou dvoch majitelov, starsiu Francuzku a na Slovensku nasho kamarata, takze zhruba som vedela, do coho idem. Ale v kazdom pripade, ak chces ojazdene auto, zober so sebou niekoho, kto sa vyzna, aby si nekupila srot:-)
Fellini je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 12:22 PM   #24

avonka1
Senior Member

Súhlasil: 673x
Získal 193 súhlasov
v 58 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Fellini Pozri príspevok
moja alfa mala predo mnou dvoch majitelov, starsiu Francuzku a na Slovensku nasho kamarata, takze zhruba som vedela, do coho idem. Ale v kazdom pripade, ak chces ojazdene auto, zober so sebou niekoho, kto sa vyzna, aby si nekupila srot:-)

Naposledy sme mali na obhliadke aj dlhoročného automechanika, ale akosi nepomohlo. Tak uvidíme, čo sa nám podarí kúpiť tento raz ...
avonka1 je teraz online   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 12:28 PM   #25
Poraďák

Získal 497 súhlasov
v 315 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: avonka1 Pozri príspevok
Naposledy sme mali na obhliadke aj dlhoročného automechanika, ale akosi nepomohlo. Tak uvidíme, čo sa nám podarí kúpiť tento raz ...

... !

...
Laco-monter je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 12:58 PM   #26
Poraďák

Členom od: 18-07-07
Miesto: Košice
Súhlasil: 231x
Získal 315 súhlasov
v 176 príspevkoch
Články v Blogu: 1
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Laco-monter Pozri príspevok
REAGUJEM VŠEOBECNE

Tak ma napadlo:

Samozrejme,že keď kupujem nejaký tovar , tak chcem za svoje peniaze protihodnotu.

Takisto aj pri kúpe AUTA .

Ja však rozmýšľam o tom, či takto získaná protihodnota v podobe auta sa neznehodnocuje , ak AUTO najazdí v mesiaci 300 km.
Koľko je podľa teba takych ľudí čo najazdia 300km mesačne? možno ty a ešte jeden
A k téme :tak ja osobne by som ojazdenú Taliansku šunku nekúpil a už vobec nie diesel.
pivko je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s pivko
lujza.j (12-03-10)
Old 11-03-10, 01:18 PM   #27
Poraďák

Získal 497 súhlasov
v 315 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: pivko Pozri príspevok
Koľko je podľa teba takych ľudí čo najazdia 300km mesačne? možno ty a ešte jeden
A k téme :tak ja osobne by som ojazdenú Taliansku šunku nekúpil a už vobec nie diesel.
Podľa čoho si vydedukoval,koľko najazdím mesačne km , zo svojim autom ??
Old 11-03-10, 05:34 PM   #28
Senior Member

Členom od: 11-03-09
Súhlasil: 29x
Získal 39 súhlasov
v 34 príspevkoch
Citát:
Taliansku šunku nekúpil a už vobec nie diesel.
Neviem čo maš voči talianskym autam ja mam fiat a je to diesel a je vynikajuci... Ty si asi jeden z tych ,, mudrcov" ktory kritiztuju talianske značky a pritom si nikdy žiadnu nemal... Takych mam ,, najradsej" ktorý iba kecaju ale skusenosti s talianskymi autami nemaš... Pochopim to keby si raz take mal a nadaval by si nato... Ale inak to fakt nechapem ako mozeš napisat ze ,, taliansku šunku", kedze si nekdy ziadnu nevlastnil tak nemas ani paru ake su to auta...

Mimichodom taliani su vynikajuci v automobilovom priemysle, vyrabuje perfektné auta a somozrejme že zaleží aku cenovu kategoriu...
Myslim ze to ze su vyrobcom Lamborgini a Ferrari hovori o tom aky su automobilovy umelci... Samozrejme zalezi aka cenova kategoria...
Ako hovoria taliani:
Fiat- economico
Lancia- eleganza
Alfa- qualitá
pizzanoel je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 05:38 PM   #29

buchač
Poraďák

Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x
Získal 2,847 súhlasov
v 1,203 príspevkoch
Články v Blogu: 2
Citát:
Pôvodca textu príspevku: iv@n Pozri príspevok
bolo to len naschvál prehnané porovnanie servisných nákladov dvoch áut čo som mal, aby si človek uvedomil, že ak chce mať opicu tak musí mať aj na banány.

narážku na fábiu prisámfakt nechápem.
Citát:
Pôvodca textu príspevku: buchač Pozri príspevok

..." fabia " nie je auto ....to je " škoda/vka.........kúpiť
Sefove Skodovky jsou na navsteve v Mercedesu.
Sleduji vyrobu auta na nejnovejsich linkach, na konci si ale vsimnou cloveka, co vezme kocoura, hodi ho do auta a zabouchne za nim dvere.
Ptaji se sefu Mercedesu: "Vsechno je nam jasne, ale na co je ten kocour?"
"No, vite, to je takovy nas zaverecny test.
My rano prijdeme a kdyz tam ten kocour je, tuhej, tak dobre. Zadusil se.
Kdyz je zivej, tak prekontrolujeme a utesnime."
Sefove Skody se vrati domu, za cas k nam prijede delegacie z Fiatu. Vidi vyrobu aut na kolene, na konci je clovek, co vezme kocoura, mrskne ho do auta a zabouchne za nim dvere.
Lide z Fiatu se ptaji:
"Vsemu rozumime, ale na co je ten kocour?"
"No, vite, to je takovy nas zaverecny test. My rano prijdeme a kdyz tam ten kocour je, tak dobre.
Ale kdyz tam ten kocout NENI, tak prekontrolujeme a utesnime."
buchač je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 05:39 PM   #30
Poraďák

Získal 497 súhlasov
v 315 príspevkoch
Re: Alfa Romeo
Až na to,že Lamborghini a Ferrari sa montujú RUČNE v kusovej výrobe , kde je oveľa lepšia kontrola kvality ako na pásovej výrobe.

Nehovoriac o tom,že každé Ferrari sa ešte dolaďuje aby zakaznik ho mohol ihneď naplno využívať.

pizzanoel myslím , že chceš porovnať neporovnateľne.
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme
Hľadať v téme:

Rozšírené hľadanie
Zobrazenie

VIDEO:Školenia
Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu
Dokumenty 900+
Pridávajte a sťahujte dokumenty.
zmluvy, tabuľky, výpočty, pomôcky atď.
Čo by ste nám poradili? Čo ste sa dnes naučili? Založte si svoj Blog a podeľte sa.
Databáza riešení aktualít a komentárov pre mzdárov. V databáze vyhľadáte riešenie rýchlo!

Katalóg účtovníkov na Porada.sk
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu
Rubriky FIRMA+Účtovníctvo
DOMÁCNOSŤ
STAVBA
ZÁHRADA
SVB
RECEPTY
POČÍTAČ
ZDRAVIE
CESTOVANIE
KULTÚRA
Sekcie Porada Blog
Dokumenty a tlačivá
DRAK - encyklopédia mzdára
Inzercia
Zákony

uctovnici.porada.sk Katalóg účtovníkov

Školenia
Videoškolenia
Kalendár školení
Kuchyne
Zákony Zákon o dani z pridanej hodnoty
Zákon o dani z príjmov
Zákon o účtovníctve
Zákon o zdravotnom poistení
Zákonník práce
Zákony
Zákon o sociálnom poistení
Zákon o správe daní a poplatkov
Obchodný zákonník
Živnostenský zákon
Mzdy - riešenia
Tags - Značky
Odporúčam.sk Akcie, podujatia
Hľadám firmu, živnostníka - odporučte
Produkty - skúsenosti odporúčania
markízy
garážové brány
plastové okná
Cenovéponuky.sk
Založenie s.r.o.
Reklama Návštevnosť a reklama na Porada.sk
Čas Časy sú uvádzané v GMT +1. Aktuálny čas je 10:35 AM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10