|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
| | #31 | |
| Senior Member Členom od: 11-03-09
Súhlasil: 29x Získal 39 súhlasov v 34 príspevkoch | Re: Alfa Romeo Citát:
Ja neporovnavam nenapisala som ,, ferrari vs. Fiat" ja pisem ze taliani su majstri v automobilke a to dokazuje vyroba najlepsich aut na svete ako je Ferrari a Lamborghini... Vyrabaju aj dalsie auta ako alfa, Lancia... ktoré su tiez dobre... Tak citaj pozornejsie... Reagovala som na všeobecny vyraz ,, Talianska šunka" ako napisal uzivatel Pivko... | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #32 |
| Poraďák Členom od: 27-09-09 Miesto: Sucha-Driečna
Súhlasil: 209x Získal 497 súhlasov v 315 príspevkoch | Re: Alfa Romeo Ja si myslím, že majstri automobilovej výroby sú jednoznačne Japončici. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s Laco-monter | lujza.j (12-03-10)
|
| | #33 | |
| Poraďák Členom od: 27-09-09 Miesto: Sucha-Driečna
Súhlasil: 209x Získal 497 súhlasov v 315 príspevkoch | Re: Alfa Romeo Citát:
a FIAT croma ,to bolo niečo neskutočne.... | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #34 | |
| Senior Member Členom od: 11-03-09
Súhlasil: 29x Získal 39 súhlasov v 34 príspevkoch | Re: Alfa Romeo Citát:
No naposledy co sa vysielal reporataž že japonska toyota sa stala neovladatelnou a ze sa zacinaju vyskytovat viacero pripadov takych tak si nemyslim ze by japonci boli majstri a vyrabali by nieco lepsie ako je Ferrari a predbehli by tym talianov... A dost prepadakov najdez aj u japoncov... | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #35 |
| Junior Member Členom od: 12-05-09
Súhlasil: 6x Získal 2 súhlasov v 2 príspevkoch | skus si kliknut na autorecenzie.sk. tam maš recenzie skutočnych majitelov.tu iba dohady typu kamuš povedal |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s magor12 | pizzanoel (11-03-10)
|
| | #36 |
| Poraďák Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x Získal 2,847 súhlasov v 1,203 príspevkoch Články v Blogu: 2 | Re: Alfa Romeo |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #37 |
| Junior Member Členom od: 20-01-10
Súhlasil: 6x Získal 2 súhlasov v 2 príspevkoch | Re: Alfa Romeo No neviem co mate voci crome , ja ju mam som spokojny je pekna, pohodlna, spolahliva...![]() |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #38 |
| Poraďák Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x Získal 2,847 súhlasov v 1,203 príspevkoch Články v Blogu: 2 | Re: Alfa Romeo |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s buchač | pulko (11-03-10)
|
| | #39 | |
| Poraďák Členom od: 05-01-10
Súhlasil: 1,402x Získal 1,703 súhlasov v 474 príspevkoch | Re: Alfa Romeo Citát:
talianske autá sú možno o dizajne ale kde je spoľahlivosť??? | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #40 | |
| Senior Member Členom od: 04-08-08 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 188x Získal 259 súhlasov v 150 príspevkoch | Re: Alfa Romeo Citát:
odznelo tu, že japončíci sú naj a talianske autá sú o ničom... ale napr. take SUZUKI SX 4 je vernou kopiou FIATU SEDICI, v podstate to isté auto len s iným logom (kam toto zaradiť? medzi japonskú špičku alebo taliansky šunt???), naftové motory v suzuki sú vlastne fiatacke, to isté platí medzi Renaultom a Nissanom, Hyundai / Kia identické modely Tuscon/Sportage, i30 / CEED... v dnesnej dobe je uz podstate jedno odkial auto pochadza, lebo subdodavatelia jednotlivych komponentov sú častokrát tí istí a autá sa už aj tak nemontujú v domovských krajinách ktoré boli povestné kvalitným spracovaním... (honda v anglicku, Suzuki a Audi v madarsku...) A k nemeckej kvalite, aj mercedes mal problemi s kvalitou svojich vozidiel, ked ich v Studgarde montovali tureckí spoluobyvatelia... takže záver AVONKA1, porzi si www.autorecenze.cz, kde popisujú skúsenosti majitelia vozidiel a zistiš, si akými chorobami daný model trpí, nakoľko bezchybné auto neexistuje a rozhodni sa v prvom rade srdcom:-) čo sa ti páči a či si môžeš dovoliť opravy takého alebo onakého auta.... | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s Ice dive | Laco-monter (13-03-10)
|
![]() |
| Práca s témou | Hľadať v téme |
| Zobrazenie | |
| |
| |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |