PORADA.sk
Téma: Alfa Romeo
+Pridat tému | Dnešné príspevky |

Alfa Romeo
Go Back   PORADA.sk > PORADY > Rôzne Porady > Domácnosť
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme Zobrazenie

Alfa Romeo
09-03-10
10:41 PM
avonka1
Senior Member
Členom od: 19-05-09
Miesto: Trnava
Zdravím Poraďákov!

Už dlhšie okukujeme v inzerátoch Alpha Romeo 147 1.9 jtd distinctive. Máte niekto skúsenosti s týmto autíčkom, prípadne má nejaké "muchy" , na ktoré sa treba zamerať pri obhliadke? Ďakujem
Old 11-03-10, 05:50 PM   #31
Senior Member

Členom od: 11-03-09
Súhlasil: 29x
Získal 39 súhlasov
v 34 príspevkoch
Re: Alfa Romeo
Citát:
pizzanoel myslím , že chceš porovnať neporovnateľne.

Ja neporovnavam nenapisala som ,, ferrari vs. Fiat" ja pisem ze taliani su majstri v automobilke a to dokazuje vyroba najlepsich aut na svete ako je Ferrari a Lamborghini... Vyrabaju aj dalsie auta ako alfa, Lancia... ktoré su tiez dobre... Tak citaj pozornejsie... Reagovala som na všeobecny vyraz ,, Talianska šunka" ako napisal uzivatel Pivko...
pizzanoel je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 05:52 PM   #32
Poraďák

Členom od: 27-09-09
Miesto: Sucha-Driečna
Súhlasil: 209x
Získal 497 súhlasov
v 315 príspevkoch
Ja si myslím, že majstri automobilovej výroby sú jednoznačne Japončici.
Laco-monter je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s Laco-monter
lujza.j (12-03-10)
Old 11-03-10, 05:54 PM   #33
Poraďák

Členom od: 27-09-09
Miesto: Sucha-Driečna
Súhlasil: 209x
Získal 497 súhlasov
v 315 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: pizzanoel Pozri príspevok
Ja neporovnavam nenapisala som ,, ferrari vs. Fiat" ja pisem ze taliani su majstri v automobilke a to dokazuje vyroba najlepsich aut na svete ako je Ferrari a Lamborghini... Vyrabaju aj dalsie auta ako alfa, Lancia... ktoré su tiez dobre... Tak citaj pozornejsie... Reagovala som na všeobecny vyraz ,, Talianska šunka" ako napisal uzivatel Pivko...
Ale boli aj prepadaky talianske, napr. Fiat Tempra, Lancia 33 , ....

a FIAT croma ,to bolo niečo neskutočne....
Laco-monter je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 06:03 PM   #34
Senior Member

Členom od: 11-03-09
Súhlasil: 29x
Získal 39 súhlasov
v 34 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Laco-monter Pozri príspevok
Ja si myslím, že majstri automobilovej výroby sú jednoznačne Japončici.

No naposledy co sa vysielal reporataž že japonska toyota sa stala neovladatelnou a ze sa zacinaju vyskytovat viacero pripadov takych tak si nemyslim ze by japonci boli majstri a vyrabali by nieco lepsie ako je Ferrari a predbehli by tym talianov... A dost prepadakov najdez aj u japoncov...
pizzanoel je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 06:31 PM   #35
Junior Member

Členom od: 12-05-09
Súhlasil: 6x
Získal 2 súhlasov
v 2 príspevkoch
Thumbs up Re: alpha romeo
skus si kliknut na autorecenzie.sk. tam maš recenzie skutočnych majitelov.tu iba dohady typu kamuš povedal
magor12 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s magor12
pizzanoel (11-03-10)
Old 11-03-10, 07:54 PM   #36

buchač
Poraďák

Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x
Získal 2,847 súhlasov
v 1,203 príspevkoch
Články v Blogu: 2
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Laco-monter Pozri príspevok
Ale boli aj prepadaky talianske, napr. Fiat Tempra, Lancia 33 , ....

a FIAT croma ,to bolo niečo neskutočne....

...neskutočňe

alebo

...neskutočnééé

buchač je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 08:13 PM   #37
Junior Member

Členom od: 20-01-10
Súhlasil: 6x
Získal 2 súhlasov
v 2 príspevkoch
No neviem co mate voci crome , ja ju mam som spokojny je pekna, pohodlna, spolahliva...
pulko je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 08:18 PM   #38

buchač
Poraďák

Členom od: 08-11-08
Súhlasil: 253x
Získal 2,847 súhlasov
v 1,203 príspevkoch
Články v Blogu: 2
Citát:
Pôvodca textu príspevku: pulko Pozri príspevok
No neviem co mate voci crome , ja ju mam som spokojny je pekna, pohodlna, spolahliva...
Ja nič .....preto som žiadal špecifikáciu , lebo aj mne taká vraví pane už pár rokov ....
buchač je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s buchač
pulko (11-03-10)
Old 12-03-10, 09:27 PM   #39
Poraďák

Členom od: 05-01-10
Súhlasil: 1,402x
Získal 1,703 súhlasov
v 474 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: avonka1 Pozri príspevok
Zdravím Poraďákov!

Už dlhšie okukujeme v inzerátoch Alpha Romeo 147 1.9 jtd distinctive. Máte niekto skúsenosti s týmto autíčkom, prípadne má nejaké "muchy" , na ktoré sa treba zamerať pri obhliadke? Ďakujem
každý máme antipatiu voči určitým značkám aut, pre mňa sú talianske autá ako talianski šoféri - hotová katastrofa, ale jasné, že to je vec názoru. nikdy by som si nekúpila talianske auto, bud japonca alebo nemca talianske autá sú možno o dizajne ale kde je spoľahlivosť???
lujza.j je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 12-03-10, 09:44 PM   #40
Senior Member

Členom od: 04-08-08
Miesto: Bratislava
Súhlasil: 188x
Získal 259 súhlasov
v 150 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: lujza.j Pozri príspevok
každý máme antipatiu voči určitým značkám aut, pre mňa sú talianske autá ako talianski šoféri - hotová katastrofa, ale jasné, že to je vec názoru. nikdy by som si nekúpila talianske auto, bud japonca alebo nemca talianske autá sú možno o dizajne ale kde je spoľahlivosť???
no v dnešnej dobe globalizácie... zabudnime na triedenie aut podľa toho kde má daná značka pôvod... lebo každá automobilka má model, ktorý sa jej vydaril a predáva sa ako rožky z tesca a zas ma prepadak, ktorý jej robí zlé meno...
odznelo tu, že japončíci sú naj a talianske autá sú o ničom... ale napr. take SUZUKI SX 4 je vernou kopiou FIATU SEDICI, v podstate to isté auto len s iným logom (kam toto zaradiť? medzi japonskú špičku alebo taliansky šunt???), naftové motory v suzuki sú vlastne fiatacke, to isté platí medzi Renaultom a Nissanom, Hyundai / Kia identické modely Tuscon/Sportage, i30 / CEED... v dnesnej dobe je uz podstate jedno odkial auto pochadza, lebo subdodavatelia jednotlivych komponentov sú častokrát tí istí a autá sa už aj tak nemontujú v domovských krajinách ktoré boli povestné kvalitným spracovaním... (honda v anglicku, Suzuki a Audi v madarsku...) A k nemeckej kvalite, aj mercedes mal problemi s kvalitou svojich vozidiel, ked ich v Studgarde montovali tureckí spoluobyvatelia... takže záver AVONKA1, porzi si www.autorecenze.cz, kde popisujú skúsenosti majitelia vozidiel a zistiš, si akými chorobami daný model trpí, nakoľko bezchybné auto neexistuje a rozhodni sa v prvom rade srdcom:-) čo sa ti páči a či si môžeš dovoliť opravy takého alebo onakého auta....
Ice dive je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s Ice dive
Laco-monter (13-03-10)
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme
Hľadať v téme:

Rozšírené hľadanie
Zobrazenie

VIDEO:Školenia
Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu
Dokumenty 900+
Pridávajte a sťahujte dokumenty.
zmluvy, tabuľky, výpočty, pomôcky atď.
Čo by ste nám poradili? Čo ste sa dnes naučili? Založte si svoj Blog a podeľte sa.
Databáza riešení aktualít a komentárov pre mzdárov. V databáze vyhľadáte riešenie rýchlo!

Katalóg účtovníkov na Porada.sk
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu
Rubriky FIRMA+Účtovníctvo
DOMÁCNOSŤ
STAVBA
ZÁHRADA
SVB
RECEPTY
POČÍTAČ
ZDRAVIE
CESTOVANIE
KULTÚRA
Sekcie Porada Blog
Dokumenty a tlačivá
DRAK - encyklopédia mzdára
Inzercia
Zákony

uctovnici.porada.sk Katalóg účtovníkov

Školenia
Videoškolenia
Kalendár školení
Kuchyne
Zákony Zákon o dani z pridanej hodnoty
Zákon o dani z príjmov
Zákon o účtovníctve
Zákon o zdravotnom poistení
Zákonník práce
Zákony
Zákon o sociálnom poistení
Zákon o správe daní a poplatkov
Obchodný zákonník
Živnostenský zákon
Mzdy - riešenia
Tags - Značky
Odporúčam.sk Akcie, podujatia
Hľadám firmu, živnostníka - odporučte
Produkty - skúsenosti odporúčania
markízy
garážové brány
plastové okná
Cenovéponuky.sk
Založenie s.r.o.
Reklama Návštevnosť a reklama na Porada.sk
Čas Časy sú uvádzané v GMT +1. Aktuálny čas je 10:35 AM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10