|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
Mensi objem reziva a drevotriesky |
![]() |
| ||||||
![]() |
| | Práca s témou | Hľadať v téme | Zobrazenie |
| | |||
| Mensi objem reziva a drevotriesky
10-03-10
11:37 PM
|
Senior Member
Členom od: 25-03-09 Miesto: Bratislava
| ||
| Zdravim, hladam niekoho forumu/zivnostnika v BA (ci okoli ak mozu doviest drevo) ktory doda kvalitne smrekove/alebo aj ine, hoblovane rezivo v mensom mnozstve. Pisal som asi do 10firiem, do par volal a vsade nic. Asi sa ich kriza netyka..... Jedna sa o hranoly 5x5cm, dlzka spolu cca 7metrov, potrebujem to aj narezat presne na mm, a drevotriesky cca 3-4m2, ale aj narezat. Zobral by som to napr. v hornbachu, ale tam pytaju za jeden rez nejakych 65centov........to len za rezanie by som dal nejakych 25eur zbytocne.....A zase ked su kupim sam, niesom az tak zrucny aby som narezal drevotriesku, a rezal na mm presne....... Dakujem za kontakty | | ||
| | |||
| | #2 |
| Member Členom od: 02-03-09 Miesto: okres Levice
Súhlasil: 33x Získal 35 súhlasov v 14 príspevkoch | Re: Mensi objem reziva a drevotriesky ozvite sa na stolarstvo.g@gmail.com a poriešime. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #3 |
| Junior Member Členom od: 11-03-10
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Mensi objem reziva a drevotriesky vsetko najdes cez google.sk |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #4 |
| Junior Member Členom od: 11-03-10
Súhlasil: 0x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Mensi objem reziva a drevotriesky vsetko najdes cez google |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |