PORADA.sk
Téma: zabudol som prihlasovaci email na facebook.
+Pridat tému | Dnešné príspevky |

zabudol som prihlasovaci email na facebook.
Go Back   PORADA.sk > PORADY > Rôzne Porady > PC - počítače
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme Zobrazenie

zabudol som prihlasovaci email na facebook.
11-03-10
04:27 AM
danmag
Junior Member
Členom od: 22-03-09
ahojtre. potrebujem poradit ako sa dostat na facebook ak som zabudol prihlasovaci email....heslo viem !!!

facebook mna presmeruje na ´stranku kde mam zadat svoje meno alternativnu email adresu,Seznam emailových adres na tvém účtě:...ale problem je v tom ze na svojom ucte som nemal ine email adresy ani neviem co su moje siete...a datum narodenia som si pravdepodobne vymyslel pretoze tento ucet som vytvaral ako busines ucet...problem je v tom ze na tom ucte som si vytvoril reklami a facebook mi pravidelne stahuje z uctu peniaze za tie reklami na fb...to ma najviac mrzi...chcel by som tie reklami na teraz zrusit...

nevedel by mi niekto poradit?
shanal som kontakt na fb ale marne.., nenasiel som ziadne telefonne cislon ani email adres kde by som sa mohol postazovat...
Old 11-03-10, 04:41 AM   #2
Poraďák

Členom od: 25-10-06
Súhlasil: 2,505x
Získal 1,686 súhlasov
v 673 príspevkoch
Re: zabudol som prihlasovaci email na facebook.
Želám pohodový deň. Skúšajte si zadávať svoje emailové adresy, ktoré máte a vylučovacím spôsobom prídete na tú správnu, ktorú ste si zadali pri registrácii.
zdenka131 je offline (nepripojený)   užitočné (1)Užitočné:
miramax1
, zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0)
Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 07:47 AM   #3
Poraďák

Členom od: 06-08-09
Miesto: Bratislava
Súhlasil: 34x
Získal 177 súhlasov
v 127 príspevkoch
Holt to je priekak regnut sa a nechat si stahovat z uctu a zabudnut mailovu adresu.
Nevies ani nazov toho uctu? Mozno keby sa iny user pozrel na toho uzivatela by tam videl jeho mailovu adresu.
salvosko je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 09:55 AM   #4

Chobot
Poraďák

Členom od: 12-04-05
Súhlasil: 8,945x
Získal 11,919 súhlasov
v 6,159 príspevkoch
Citát:
Pôvodca textu príspevku: danmag Pozri príspevok
ahojtre. potrebujem poradit ako sa dostat na facebook ak som zabudol prihlasovaci email....heslo viem !!!

facebook mna presmeruje na ´stranku kde mam zadat svoje meno alternativnu email adresu,Seznam emailových adres na tvém účtě:...ale problem je v tom ze na svojom ucte som nemal ine email adresy ani neviem co su moje siete...a datum narodenia som si pravdepodobne vymyslel pretoze tento ucet som vytvaral ako busines ucet...problem je v tom ze na tom ucte som si vytvoril reklami a facebook mi pravidelne stahuje z uctu peniaze za tie reklami na fb...to ma najviac mrzi...chcel by som tie reklami na teraz zrusit...

shanal som kontakt na fb ale marne.., nenasiel som ziadne telefonne cislon ani email adres kde by som sa mohol postazovat...
A akom prehliadači pracuješ? Mnohé internetové prehliadače ukladajú prihlasovacie údaje a dajú sa tam vyhľadať. Ak robíš vo Firefoxe, tak choď cez menu Nástroje > Možnosti > záložka Bezpečnosť, klikni na Uložené heslá. Otvorí sati okno s uloženými prihlasovacími menami a heslami. Nájdi si tam stránku Facebook a možno tam budeš mať prihlasovací email.
Chobot je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Súhlasím s Chobot
arizona (11-03-10)
Old 11-03-10, 09:59 AM   #5

Chobot
Poraďák

Získal 11,919 súhlasov
v 6,159 príspevkoch
Citát:

Ak to nepomohlo, tak dúfam, že si sa registroval pod svojim menom a priezviskom. Facebook ponúka pomoc pri prihlasovaní tu:

http://www.facebook.com/help/login.php

Naposledy upravil Chobot : 11-03-10 at 03:03 PM.
Chobot je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 02:50 PM   #6
Junior Member

Súhlasil: 0x
Získal 1 súhlas
v 1 príspevku
ahojte...dakujem za rady ale stale nic... pouzivam internet explorer a tam hesla neuklada... vylucovanim vsetkych email uctoch ktore mam mi je nanic pretoze ked si dobre pamatam ze som si na rychlo vytvoril email v gmail.com a proste som ho zabudol... tento link mi je nanic

vvv.facebook.com/help/login.php

pretoze neviem ake meno tam mam zadat neviem ani aky datum narodenia som daval...neviem nic...tamten ucet na facebooku som robil na spropagovanie svojej vlastnej web stranky z ktorej mam link na tu moju stranku zo zabudnutim heslom na facebooku. tu je ta moja stranka ale neviem najst na nej email adresu...no hrozne...

vvv.facebook.com/pages/wwwdanmagcom/133172938940

co vy nato? aka je este moznost?
danmag je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 03:08 PM   #7

Chobot
Poraďák

Získal 11,919 súhlasov
v 6,159 príspevkoch
Citát:
ahojte...dakujem za rady ale stale nic... pouzivam internet explorer a tam hesla neuklada... vylucovanim vsetkych email uctoch ktore mam mi je nanic pretoze ked si dobre pamatam ze som si na rychlo vytvoril email v gmail.com a proste som ho zabudol... tento link mi je nanic

vvv.facebook.com/help/login.php

pretoze neviem ake meno tam mam zadat neviem ani aky datum narodenia som daval...neviem nic...tamten ucet na facebooku som robil na spropagovanie svojej vlastnej web stranky z ktorej mam link na tu moju stranku zo zabudnutim heslom na facebooku. tu je ta moja stranka ale neviem najst na nej email adresu...no hrozne...

vvv.facebook.com/pages/wwwdanmagcom/133172938940

co vy nato? aka je este moznost?
Tak aký profil si tam zadal? Fiktívnu osobu???

Tak si založ nový profil. A pozor, je proti pravidlám FB zakladať duplicitné profily osôb. Ak si už vymýšľaš údaje, tak si ich aspoň zapíš! Myslel som, že si si založil osobný profil.
Old 11-03-10, 05:09 PM   #8
Junior Member

Získal 1 súhlas
v 1 príspevku
Angry Re: zabudol som prihlasovaci email na facebook.
na fb mam osobny ucet ktory normalne pouzivam...
viem ze je zakazane mat na fb viac uctov.

nemozem si zalozit novy ucet pretoze z tamtoho mi stahujeu peniaze z uctu za reklamy...chapete?ja potrebujem zrusit hlavne moje inzeraty...ktore su mi aj tak nanic...

dakujem za pochopenie.
danmag je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
Old 11-03-10, 05:16 PM   #9

alla66
Poraďák

Členom od: 07-09-06
Miesto: legal residence:)
Súhlasil: 3,956x
Získal 3,954 súhlasov
v 1,415 príspevkoch
Ak nemáš zrušené upozornenia na email, požiadaj priateľa o preskúmanie tvojho profilu, alebo aby ti poslal žiadosť o priateľstvo, návrh skupiny, používanie aplikácie, ...dostaneš upozornenie na email, ktorý si zadal v profile.
alla66 je offline (nepripojený)   užitočné (0), zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) Odpovedať s citácioucituj
súhlasov s príspevkom: 3
Xanti (11-03-10), arizona (11-03-10), lavanda (14-03-10)
Old 15-03-10, 09:35 PM   #10
Junior Member

Získal 1 súhlas
v 1 príspevku
stale nic... poradi mi niekto? kde ziskam kontakt na facebook?
Odpovedať s možnosťou formátovania

Práca s témou Hľadať v téme
Hľadať v téme:

Rozšírené hľadanie
Zobrazenie

VIDEO:Školenia
Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu
Dokumenty 900+
Pridávajte a sťahujte dokumenty.
zmluvy, tabuľky, výpočty, pomôcky atď.
Čo by ste nám poradili? Čo ste sa dnes naučili? Založte si svoj Blog a podeľte sa.
Databáza riešení aktualít a komentárov pre mzdárov. V databáze vyhľadáte riešenie rýchlo!

Katalóg účtovníkov na Porada.sk
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu
Rubriky FIRMA+Účtovníctvo
DOMÁCNOSŤ
STAVBA
ZÁHRADA
SVB
RECEPTY
POČÍTAČ
ZDRAVIE
CESTOVANIE
KULTÚRA
Sekcie Porada Blog
Dokumenty a tlačivá
DRAK - encyklopédia mzdára
Inzercia
Zákony

uctovnici.porada.sk Katalóg účtovníkov

Školenia
Videoškolenia
Kalendár školení
Kuchyne
Zákony Zákon o dani z pridanej hodnoty
Zákon o dani z príjmov
Zákon o účtovníctve
Zákon o zdravotnom poistení
Zákonník práce
Zákony
Zákon o sociálnom poistení
Zákon o správe daní a poplatkov
Obchodný zákonník
Živnostenský zákon
Mzdy - riešenia
Tags - Značky
Odporúčam.sk Akcie, podujatia
Hľadám firmu, živnostníka - odporučte
Produkty - skúsenosti odporúčania
markízy
garážové brány
plastové okná
Cenovéponuky.sk
Založenie s.r.o.
Reklama Návštevnosť a reklama na Porada.sk
Čas Časy sú uvádzané v GMT +1. Aktuálny čas je 10:52 AM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10