|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
zabudol som prihlasovaci email na facebook. |
|
| ||||||
![]() |
| | Práca s témou | Hľadať v téme | Zobrazenie |
| | |||
| zabudol som prihlasovaci email na facebook.
11-03-10
04:27 AM
|
Junior Member
Členom od: 22-03-09
| ||
| ahojtre. potrebujem poradit ako sa dostat na facebook ak som zabudol prihlasovaci email....heslo viem !!! facebook mna presmeruje na ´stranku kde mam zadat svoje meno alternativnu email adresu,Seznam emailových adres na tvém účtě:...ale problem je v tom ze na svojom ucte som nemal ine email adresy ani neviem co su moje siete...a datum narodenia som si pravdepodobne vymyslel pretoze tento ucet som vytvaral ako busines ucet...problem je v tom ze na tom ucte som si vytvoril reklami a facebook mi pravidelne stahuje z uctu peniaze za tie reklami na fb...to ma najviac mrzi...chcel by som tie reklami na teraz zrusit... nevedel by mi niekto poradit? shanal som kontakt na fb ale marne.., nenasiel som ziadne telefonne cislon ani email adres kde by som sa mohol postazovat... | | ||
| | |||
| | #2 |
| Poraďák Členom od: 25-10-06
Súhlasil: 2,505x Získal 1,686 súhlasov v 673 príspevkoch | Re: zabudol som prihlasovaci email na facebook. Želám pohodový deň. Skúšajte si zadávať svoje emailové adresy, ktoré máte a vylučovacím spôsobom prídete na tú správnu, ktorú ste si zadali pri registrácii. |
| | užitočné
(1)Užitočné: miramax1 , zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) cituj |
| | #3 |
| Poraďák Členom od: 06-08-09 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 34x Získal 177 súhlasov v 127 príspevkoch | Re: zabudol som prihlasovaci email na facebook. Holt to je priekak regnut sa a nechat si stahovat z uctu a zabudnut mailovu adresu. Nevies ani nazov toho uctu? Mozno keby sa iny user pozrel na toho uzivatela by tam videl jeho mailovu adresu. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #4 | |
| Poraďák Členom od: 12-04-05 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 8,945x Získal 11,919 súhlasov v 6,159 príspevkoch | Re: zabudol som prihlasovaci email na facebook. Citát:
| |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s Chobot | arizona (11-03-10)
|
| | #5 | |
Súhlasil: 8,945x Získal 11,919 súhlasov v 6,159 príspevkoch | Re: zabudol som prihlasovaci email na facebook. Citát:
http://www.facebook.com/help/login.php Naposledy upravil Chobot : 11-03-10 at 03:03 PM. | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #6 |
| Junior Member Členom od: 22-03-09
Súhlasil: 0x Získal 1 súhlas v 1 príspevku | Re: zabudol som prihlasovaci email na facebook. ahojte...dakujem za rady ale stale nic... pouzivam internet explorer a tam hesla neuklada... vylucovanim vsetkych email uctoch ktore mam mi je nanic pretoze ked si dobre pamatam ze som si na rychlo vytvoril email v gmail.com a proste som ho zabudol... tento link mi je nanic vvv.facebook.com/help/login.php pretoze neviem ake meno tam mam zadat neviem ani aky datum narodenia som daval...neviem nic...tamten ucet na facebooku som robil na spropagovanie svojej vlastnej web stranky z ktorej mam link na tu moju stranku zo zabudnutim heslom na facebooku. tu je ta moja stranka ale neviem najst na nej email adresu...no hrozne... vvv.facebook.com/pages/wwwdanmagcom/133172938940 co vy nato? aka je este moznost? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #7 | |
Tak si založ nový profil. A pozor, je proti pravidlám FB zakladať duplicitné profily osôb. Ak si už vymýšľaš údaje, tak si ich aspoň zapíš! Myslel som, že si si založil osobný profil. | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #8 |
Súhlasil: 0x Získal 1 súhlas v 1 príspevku | na fb mam osobny ucet ktory normalne pouzivam... viem ze je zakazane mat na fb viac uctov. nemozem si zalozit novy ucet pretoze z tamtoho mi stahujeu peniaze z uctu za reklamy...chapete?ja potrebujem zrusit hlavne moje inzeraty...ktore su mi aj tak nanic... dakujem za pochopenie. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #9 |
| Poraďák Členom od: 07-09-06 Miesto: legal residence:)
Súhlasil: 3,956x Získal 3,954 súhlasov v 1,415 príspevkoch | Re: zabudol som prihlasovaci email na facebook. Ak nemáš zrušené upozornenia na email, požiadaj priateľa o preskúmanie tvojho profilu, alebo aby ti poslal žiadosť o priateľstvo, návrh skupiny, používanie aplikácie, ...dostaneš upozornenie na email, ktorý si zadal v profile. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #10 |
Súhlasil: 0x Získal 1 súhlas v 1 príspevku | Re: zabudol som prihlasovaci email na facebook. stale nic... poradi mi niekto? kde ziskam kontakt na facebook? ![]() |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |