|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
Prezentácia V Power pointe aj v DVD prehrávači |
|
| ||||||
![]() |
| | Práca s témou | Hľadať v téme | Zobrazenie |
| | |||
| Prezentácia V Power pointe aj v DVD prehrávači
11-03-10
08:55 AM
|
Member
Členom od: 01-07-08
| ||
| Dobrý deň! Prosím o radu a pomoc! Robím prezentácie pre deti - na detské pesničky a keď si to napálim tak mi to hrá len v počítači . Na DVD prehrávači mi to nehrá. Skúšala som rôzne spôsoby uloženia, ale mi to nešlo. Prosím poraďte mi. Vopred ďakujem. Zlata | | ||
| | |||
| | #2 |
| Senior Member Členom od: 03-07-08 Miesto: Zvolen
Súhlasil: 117x Získal 177 súhlasov v 103 príspevkoch | Re: Prezentácia V Power pointe aj v DVD prehrávači DVD prehravac nepozna subory typu Power point, preto to neprehras. Potrebujes urobit DVD-Video disk. Na intenete su rozne programy, najdes aj neplatene... .S kazdym sa ale pracuje inak... skus pozriet napr. Free DVD Creator Pripadne prezentáciu prehravat z PC na stenu/platno cez beemer (projektor), pokial je dostupny.. Naposledy upravil dalid : 11-03-10 at 09:33 AM. Dôvod: doplnene |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s dalid | arizona (11-03-10)
|
| | #3 | |
| Poraďák Členom od: 12-04-05 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 8,945x Získal 11,919 súhlasov v 6,159 príspevkoch | Re: Prezentácia V Power pointe aj v DVD prehrávači Citát:
Ak to chceš prehrávať na DVD prehrávači, musíš to uložiť v takom formáte, aký podporuje DVD prehrávač, tedy urobiť z toho videosúbor. To sa robí v rôznych videoeditoroch, pretože PowerPoint zase nedokáže uložiť prezentáciu vo forme videa. Takže bude to treba celé prerobiť do iného formátu. Neviem, ako vyzerá tá prezentácia, čo to robí a tak, ale video sa vyrába trochu inak, ako prezentácia ppt. | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s Chobot | arizona (11-03-10)
|
| | #4 |
| Poraďák Členom od: 06-08-09 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 34x Získal 177 súhlasov v 127 príspevkoch | Re: Prezentácia V Power pointe aj v DVD prehrávači Treba skusit vyggolit take ze PPT to DVD ... |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #5 |
| Member Členom od: 01-07-08
Súhlasil: 5x Získal 9 súhlasov v 3 príspevkoch | Re: Prezentácia V Power pointe aj v DVD prehrávači Ďakujem za odpoveď. Mám urobené pps pre deti na detské pesničky a chcela by som to dať do škôlky. Tam nemaju v triede počítač, len DVD.Mám v nej použité jpg fotky a aj gif animácie.Našla som si aj convertor ppt to Dvd. no proces mi ide stále dookola- problém je jazyk. Neovládam anglický jazyk-len ruský- som zo staršej generácie.Tak neviem čo ďalej.Ty si mi veľa pomohol aj pri učení sa robiť pps. Tvoje rady používam do dnes. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #6 | |
Súhlasil: 8,945x Získal 11,919 súhlasov v 6,159 príspevkoch | Re: Prezentácia V Power pointe aj v DVD prehrávači Citát:
Samozrejme, ak tá prezentácia nemá viac, ako 5 MB, inak ti to asi neprejde. Ak by to bola väčšia prezentácia, tak mi to pošli cez nejaké verejné úložisko, napr. Rapidshare.com, alebo iné, napr.: http://www.2shared.com/ Je to jednoduché, stačí tam dať cestu k súboru, stlačiť Upload it a potom čo to stiahne, skopírovať prvý odkaz. Ten mi pošleš a ja si to stiahnem. Pozriem, čo sa s tým dá spraviť. | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #7 |
| Poraďák Členom od: 06-08-09 Miesto: Bratislava
Súhlasil: 34x Získal 177 súhlasov v 127 príspevkoch | Re: Prezentácia V Power pointe aj v DVD prehrávači Alebo http://upnito.sk, to je po slovensky. Mozes to poslat aj mne, kuknem sa na to, ved co neurobime pre deti. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #8 | |
Súhlasil: 5x Získal 9 súhlasov v 3 príspevkoch | Citát:
| |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #9 | |
Súhlasil: 5x Získal 9 súhlasov v 3 príspevkoch | Re: Prezentácia V Power pointe aj v DVD prehrávači Citát:
| |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #10 | |
Našiel som najeké programy na konvertovanie gif do avi súboru, takže s týmto by som si ešte vedel poradiť. Ale ďalším problémom bolo, že jeden obrázok bol vytvorený z viacerých gif obrázkov, do videoprezentácie je možné vložiť len jeden obrázok. Nedokážem do videa skombinovať viacero gif obrázkov (to čo je v ppt prezentácii úplne bežné). DOkážem spraviť z týchto gif obrázkov jeden jpg (nepohyblivý) obrázoka tento vložiť do videoprezentácie. Takže ak by si z toho chcela mať videoprezentáciu, tak by to vyzeralo tak, že by hudba hrala celý čas ako v prezentácii ppt, ale miesto animovaných obrázkov by sa ukazovali len nepohybujúce sa obrázky (postupne sa meniace ako na ppt slidoch). Možno keby niekto napísal návod, ako do videoprezentácie spracovať viaceré gif animácie (pohyblivé) tak by som to vedel spraviť. Ak budem mať čas, tak ešte skúsim na nete pozrieť nejaké návody, či sa to nejako nedá. | |
| | užitočné
(0)Užitočné: zlatica.turisova , zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |