|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
Zodpovednosť za spôsobené škody |
![]() |
| ||||||
![]() |
| | Práca s témou | Hľadať v téme | Zobrazenie |
| | |||
| Zodpovednosť za spôsobené škody
11-03-10
09:31 PM
|
Junior Member
Členom od: 03-03-10
| ||
| Ahojte, začal som podnikať na živnosť, dostal som od môjho odberateľa návrh zmluvy a potreboval by som pomôcť s výkladom jednej vety, nech sa snažím akokoľvek, nepochopil som ju ![]() Výška a rozsah nároku na náhradu škody nie sú dotknuté nárokom Objednávateľa na zmluvnú pokutu alebo uspokojením Objednávateľa zo zmluvnej pokuty Ďakujem | | ||
| | |||
| | #2 | |
| Poraďák Členom od: 17-11-07
Súhlasil: 968x Získal 4,687 súhlasov v 1,838 príspevkoch | Re: Zodpovednosť za spôsobené škody Citát:
![]() aspoň tak to chápem ja... | |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #3 |
| Junior Member Členom od: 03-03-10
Súhlasil: 0x Získal 1 súhlas v 1 príspevku | Re: Zodpovednosť za spôsobené škody Ďakujem Stanislav, veľmi si mi pomohol, neuvedomil som si, že postih sa skladá z dvoch častí, spôsobená škoda a zmluvná pokuta. Ešte raz ďakujem. M |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #4 |
| Poraďák Členom od: 17-11-07
Súhlasil: 968x Získal 4,687 súhlasov v 1,838 príspevkoch | Re: Zodpovednosť za spôsobené škody |
| | užitočné
(0)Užitočné: Xanti , zábavné (0), mimotémy (0), neužitočné (0), nevhodné (0) cituj |
| Súhlasím s Stanislav 1975 | Xanti (13-03-10)
|
![]() |
| Práca s témou | Hľadať v téme |
| Zobrazenie | |
| |
| |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |