Mám 31 rokov a od detstva trpím nočným pomočovaním. Dlhodobo som sa liečila, vyskúšala som mnoho liečebných postupov, liekov i lekárov, no napriek tomu sa dodnes, minimálne štyrikrát týždenne, zobúdzam úplne pomočená, a pritom podľa všetkých vyšetrení a testov, som úplne v poriadku. Neviem čo ešte môžem urobiť, lebo lekári už len konštatujú, že asi spadám pod jedno percento dospelých, ktorí sa z toho nikdy nedostanú. Je to pre mňa hrozná predstava, že už celý život budem odkázaná na plienky, že už celý život presedím doma, lebo plienky väčšinou pretečú a trapasov už mám dosť a už ich nedokážem stráviť. Každá rada je pre mňa vzácna, preto sa obraciam aj na vás. Som z toho zúfalá, občas zadepkovaná a strácajúca nádej. Vadilo mi to celý život, no teraz už začínam pociťovať, že ma život prestáva baviť. Mala som dva vzťahy avšak obidva stroskotali kvôli mojím mokrým príhodám. Napriek tomu, že som pomerne úspešná, dovolím si tvrdiť, že aj celkom pohľadná, som bez lásky, a tak nešťastná. Rada by som to nejak zmenila, no neviem ako. Ak vy viete, poraďte.
Naposledy upravil arizona : 17.02.11 at 14:42