0

Som zúfalá zo zdrav. problému-trpím nočným pomočovaním

Mám 31 rokov a od detstva trpím nočným pomočovaním. Dlhodobo som sa liečila, vyskúšala som mnoho liečebných postupov, liekov i lekárov, no napriek tomu sa dodnes, minimálne štyrikrát týždenne, zobúdzam úplne pomočená, a pritom podľa všetkých vyšetrení a testov, som úplne v poriadku. Neviem čo ešte môžem urobiť, lebo lekári už len konštatujú, že asi spadám pod jedno percento dospelých, ktorí sa z toho nikdy nedostanú. Je to pre mňa hrozná predstava, že už celý život budem odkázaná na plienky, že už celý život presedím doma, lebo plienky väčšinou pretečú a trapasov už mám dosť a už ich nedokážem stráviť. Každá rada je pre mňa vzácna, preto sa obraciam aj na vás. Som z toho zúfalá, občas zadepkovaná a strácajúca nádej. Vadilo mi to celý život, no teraz už začínam pociťovať, že ma život prestáva baviť. Mala som dva vzťahy avšak obidva stroskotali kvôli mojím mokrým príhodám. Napriek tomu, že som pomerne úspešná, dovolím si tvrdiť, že aj celkom pohľadná, som bez lásky, a tak nešťastná. Rada by som to nejak zmenila, no neviem ako. Ak vy viete, poraďte.
Naposledy upravil arizona : 17.02.11 at 14:42
Usporiadat
Snake81 Snake81

Snake81 je offline (nepripojený) Snake81

Pochváliť
Ahoj. Vidím, že tento príspevok je starý už viac ako 2 roky ale náhodne som ho našiel a chcem sa opýtať, čí ešte stále máš tieto problémy. Ak áno rád sa s tebou porozprávam.
0 0
betty1234 betty1234

betty1234 je offline (nepripojený) betty1234

Pochváliť
Ahoj Snake81, ja som na tuto stranku tiez nadabila az teraz po rokoch...ale mam podobny Problem...aj ked u mna sa to prejavuje troska inak. Mozno by sme sa mohli porozpravat
0 0
Snake81 Snake81

Snake81 je offline (nepripojený) Snake81

Pochváliť
Ahoj betty1234. Jasné že sa môžne porozprávať. Píš mi na Snake81@azet.sk
0 0
kaivorus kaivorus

kaivorus je offline (nepripojený) kaivorus

Pochváliť
Myslím si že bya bolo vhodné zistiť príčinu ochabnutia nervového vplyvu v CNS, a spätnou väzbou zistiť riadenie CNS zvierač a ovplyvnenie stien močového mechura mikrobionálnou záťažou.
Ak chceš o tom niečo vedieť napíš mi SS
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať