75

Onkologicke ochorenia

Na istý podnet sa pokusim zalozit temu s tymto nazvom,nie vsetci chceme verejne o nasich dg. pisat, alebo hovorit, ale je to ochorenie o ktorom treba pisat aj hovorit, my co sme si uz nieco prezili by sme mohli poradit tým, ktorý sú teraz na pochybách pri svojom zdravotnom stave a zvazuju ci ist k lekárovi, alebo neíst, mozno sa hanbia, mozno sa nemaju s kym poradit.
Niektorí ma mozno odsúdia, ze je to cisto sukromna vec, ale ja osobne nesuhlasim, je to vec verejná a moze len malickost zachránit ludský zivot.
Mozno len jedina otázka, ktorú tu niekto položí a my, ktorí nieco o tom vieme by sme mali poradit.
Kto chce nech sa pridá, kto chce nech ma odsúdi, ale pokúsam sa pomôct.
Usporiadat
VieraPopluharova VieraPopluharova

VieraPopluharova je offline (nepripojený) VieraPopluharova

Pochváliť
Ano, suhlasim s tym, ze clovek si moze vybrat liecbu aku chce, akej veí, dokonca ju moze odmietnut, je to jeho vlastne rozhodnutie po porade s lekarom, ktory mu vysvetlí vsetky moznosti, mne tiez povedali aby som sa rozhodla co chcem, ze si mozem vybrat, ale preco sem davat do tejto temy prispevky, ktore ludi odstrasuju ,prepacte, ale je tazke vyrovnat sa s tou to chorobou, zit s nou a este bojovat s ludmi, ktorí absolutne nic take neprezili a myslia si, ze su najmudrejsi a vedia najlepsie vsetko na svete, vedia ako liecit, alebo neviem ako by som to vyjadrila radit druhym co maju a co nemaju, samozrejme , ze za vsetkym su peniaze, ale tie su vsade a za vsetkym.
0 0
Rika Rika

Rika je offline (nepripojený) Rika

Pochváliť
dakujem vsetkym za prispevky, ale prosila by som , aby sme sa drzali temy, a nie kritiky nasho zdravotnictva, ktore i tak neovplyvnime

Vierka, možno som sa nechala uniesť stavom nášho zdravotníctva, ale bohužial tak to funguje. Veľmi ma vždy dráždi, keď sa rozpráva o tom, ako pacienti podceňujú preventívne prehliadky, ale nikdy nehovoria o tom, ako ich podceňujú lekári.
Ale účelom môjho príspevku nebola kritika (aj keď priznávam, že to tak vyznelo), ale upozornenie pre ľudí, aby boli ostražití, práve preto, ako naše zdravotníctvo funguje. Napriek všetkému, čo som napísala, verím, že s rakovinou sa dá vyhrať a všetkým, ktorí s ňou práve bojujete držím veľmi palce a obdivujem vás akí ste statoční. Je veľa veci, ktoré ma trápia a viem, že na tom už nič nezmením, ale jedno viem, už nikdy nedám na názor jedného lekára.
1 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Pochváliť
No pardon,ale čo dostaneš v preventívnej prehliadke,ako často máš na nu nárok,čo sa podrobne môže vyšetriť a kedy,to určuje Tvoja zdravotná poistovna.Je to absolutne presne špecifikované.
0 0
Gabhus Gabhus

Gabhus je offline (nepripojený) Gabhus

Pochváliť
Rika, ja už teraz viem, že nad touto chorobou sa VYHRAŤ nedá. To sa dá len v športe. Ale s rakovinou sa dá skamarátiť, dohodnúť sa, že odkráča. Človek s touto chorobou potrebuje pokoru, radosť, vnútornú silu a neviem čo všetko ešte. Aj keď je to 8 rokov, netrúfam si povedať, že som vyhrala. Možno si tá pliaga len povedala, že jej za to nestojím, možno sa vráti. Budem čakať a zas ju pošlem kade ľahšie. Z môjho okolia, kto mal silácke reči, je už tam... Preto som absolútne nekonfliktný človek, lebo ma to ONA naučila, toto som pochopila. Nehovorím, že nie som recesista, že som mäkkýš alebo čosi. Ale konfrontácia ani s rakovinou nie ...
9 0

Pochváliť
Gabhus Pozri príspevok
Rika, ja už teraz viem, že nad touto chorobou sa VYHRAŤ nedá. To sa dá len v športe. Ale s rakovinou sa dá skamarátiť, dohodnúť sa, že odkráča. Človek s touto chorobou potrebuje pokoru, radosť, vnútornú silu a neviem čo všetko ešte. Aj keď je to 8 rokov, netrúfam si povedať, že som vyhrala. Možno si tá pliaga len povedala, že jej za to nestojím, možno sa vráti. Budem čakať a zas ju pošlem kade ľahšie. Z môjho okolia, kto mal silácke reči, je už tam... Preto som absolútne nekonfliktný človek, lebo ma to ONA naučila, toto som pochopila. Nehovorím, že nie som recesista, že som mäkkýš alebo čosi. Ale konfrontácia ani s rakovinou nie ...
Velmi pekne dakujem za prispevok, ktorý sa dotýka priamo témy.
A súhlasím s tým, ze nad týmto sa nedá vyhrať , ale len sa s tým dá nauciť ziť a brať to ako súčasť života.
Este raz dakujem.
0 0

Pochváliť
Rika a BLXmiami,

s Vami tiez suhlasim, ze v tych preventívnych prehliadkach nie je to co by malo byt, ale nato si zalozme temu preventivne prehliadky, nakolko tato tema je naozaj len pre ludí, ktorí hladajú radu, alebo sú postihnutí týmto ochorením.
0 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Pochváliť
Nie som onkolog,ale do tejto témy určite patrím,bohužiaľ.Zatiaľ nie ja osobne,ale na Ca umrela moja babka,dedko,otec,krstná mama a momentálne s nou bojuje sestra.Pri tejto genetike si nerobím iluzie a radšej všetko slušne a pokorne prečítam.
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Pochváliť
Gabhus Pozri príspevok
ej , ej ....

Čo dodať ???...k múdrym slovám ???

NIČ
0 0
Rika Rika

Rika je offline (nepripojený) Rika

Pochváliť
Gabhus Pozri príspevok
Rika, ja už teraz viem, že nad touto chorobou sa VYHRAŤ nedá.
Použila som zlý výraz, nemyslela som to doslovne, tak sa ospravedlňujem.
0 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Pochváliť
kaivorus Pozri príspevok
Koncom minulého roka som začal "chradnúť" - úbytok váhy, únava.
v januári mi cez biorezonanciou namerali - zhubný novotvar.
odvtedy somprešiel vyložene na surovú stravu , jedine ryby /v rámci svojej krvnej skupiny/ som tepelne upravoval.
Proces som zastavil po veľkej noci. Pečeň dovtedy vykazovala neschopnosť regenerácie. Na tretí krát na biorezonancii mi zistili,že v pečeni je parazit papillomavírus, stafylococ, a baktéria borélia. Takže ich toxíny mi spôsobovali "traumu".
Až na začiatku mája - poradovník objednávky- som podstúpil magnetickú rezonanciu - výsledok hemangióm a 15 cýst.
Ak by som nepodstúpil terapiu odporúčanú biorezonančným prístrojom, bol by som ako troska.
Na konci januára 94 kg, dnes 81,1.
Vďaka správnej a liečivej výžive potravín, samozrejme VČAS , VČAS, VČAS, riešiť.
Ak na začiatku príznakov sa zámer našej stravy zameria na neagresívne potraviny a poživatiny.
Odporúčam neprejedať sa - nejesť bielomúčne jedlá, nedráždiť tráviaci trakt
laktózou, vyprážané jedlá, ...

Teraz môžem potvrdiť, objemy jedál sú teraz 50 %, ale na mojej energii to nevidieť. Prestal som jesť tzv objemové potraviny bez nutričných a výživových hodnôt.
Prečo?
Nuž organizmus nečerpá energiu na neplodné trávenie.
Tam je predpoklad vzniku rakovinových chorôb.
Dávajte do tela to čo mu má urobiť správne tráviace procesy.
Nedávajte do tela to, čo Vám môže spôsobiť komplikácie rôzneho charakteru.
Držím všetkým palce, ktorí sa rozhodnú používať len tie potraviny a požívatiny , ktoré môžu spôsobiť jeho telu najmenšie problémy.
Súhlasím.

http://mustwatch.hztz.cz/film/food-matters/ české titulky.
http://www.akv.sk/index.php?option=c...=647&Itemid=30

Obdobný prípad môj otec, už som to na porade niekde spomínala. Mame oznámili, že mu ostávajú tri týždne života. Boli 50-te roky. Po operácii išiel domov bez sanitky. Do nemocnice sa nechal ísť prezrieť na základe prednášky v podniku, kde sa popisovali príznaky jeho dg. Okrem okamžitej reakcii matky - recept - aloe, červ. víno, med , začal na radu lekárov, že sa musí zdravo živiť, otec sa síce aj predtým, ale potom čo zostal doma, tak prakticky jedol doma dopestované ovocie a zeleninu a najmä v lete úplne čerstvú bez skladovania. Prešiel duchovnou premenou, začal žiť pre prírodu. Mal silnú vôľu žiť. Mal rád ľudí. Pre lekárov bol vtedy raritný prípad.
Žil veľmi dlho.
V rodine sa pre niekoľkými rokmi objavila celiakia. Ovplyvnila ostatných v tom zmysle, že sme všetci postupne prehodnotili stravovanie.
Keď prídem do akéhokoľvek obchod. reťazca, nemám tam pomaly čo kúpiť.
Neefektívny tovar len v iných modifikáciách. Regále keksov, a pod. Potraviny bez výživy. Kto prišiel do styku s dr. Bukovským, dá mi za pravdu. Jeho pokožka..., naozaj čo sa bunke dodá, tak aj bunka vyzerá.
Len mi povedal, užívala som dlhodobo lieky, že ich budem musieť brať do smrti. Ešte ani nedopovedal, a moja myseľ to odmietla. A skutočne som dokázala, že ich už neberiem. Presne aj toto je v tom filme, o dlhodobom užívaní liekov.
Je to veľmi podnetný film, veľmi odporúčam.
Veľa zdravia všetkým.
0 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať