Sledovať
Onkologicke ochorenia
Na istý podnet sa pokusim zalozit temu s tymto nazvom,nie vsetci chceme verejne o nasich dg. pisat, alebo hovorit, ale je to ochorenie o ktorom treba pisat aj hovorit, my co sme si uz nieco prezili by sme mohli poradit tým, ktorý sú teraz na pochybách pri svojom zdravotnom stave a zvazuju ci ist k lekárovi, alebo neíst, mozno sa hanbia, mozno sa nemaju s kym poradit.
Niektorí ma mozno odsúdia, ze je to cisto sukromna vec, ale ja osobne nesuhlasim, je to vec verejná a moze len malickost zachránit ludský zivot.
Mozno len jedina otázka, ktorú tu niekto položí a my, ktorí nieco o tom vieme by sme mali poradit.
Kto chce nech sa pridá, kto chce nech ma odsúdi, ale pokúsam sa pomôct.
Niektorí ma mozno odsúdia, ze je to cisto sukromna vec, ale ja osobne nesuhlasim, je to vec verejná a moze len malickost zachránit ludský zivot.
Mozno len jedina otázka, ktorú tu niekto položí a my, ktorí nieco o tom vieme by sme mali poradit.
Kto chce nech sa pridá, kto chce nech ma odsúdi, ale pokúsam sa pomôct.
na facebooku zalozene stranky: ZOPZ - združenie ochrancov a priateľov zvierat. ...viac
Pochváliť Ahoj,
ďakujem za vystižný príspevok, bohužial máš pravdu. keby všetci rozmyšlali normálne a triezvo tak by tento svet i vyskum okolo nových liekov vyzeral trošku inak, lenže vieš každého v dnenej dobe zaujíma len čo najskôr zbohatnúť /česť výnimkám/, lieky a výskumy a všetko čo sa týka zdravotníctva začne človeka bytostne zaujímať až vtedy keď sa to začne týkať jeho alebo jeho najbližších, no potom už je neskoro a nepomôžu mu ani tie nahonobené bohatstvá.A hlavne sa to týka dnešných lobistických skupín a ľudí, ktorí rozdeľujú peniaze na výskum liekov, zlepšenie zdravotníctva a pod.
Prajem krasnu 1. adventnú nedeľu.
Vaša V.
PS: bohužiaľ niekedy som tak premýšľala i ja, ale život a okolnosti ma zmenili, prečo nie priznám si to.
obyčajný človek
Pochváliť Ahoj,
ďakujem za vystižný príspevok, bohužial máš pravdu. keby všetci rozmyšlali normálne a triezvo tak by tento svet i vyskum okolo nových liekov vyzeral trošku inak, lenže vieš každého v dnenej dobe zaujíma len čo najskôr zbohatnúť /česť výnimkám/, lieky a výskumy a všetko čo sa týka zdravotníctva začne človeka bytostne zaujímať až vtedy keď sa to začne týkať jeho alebo jeho nyjbližších,................................... ..
ďakujem za vystižný príspevok, bohužial máš pravdu. keby všetci rozmyšlali normálne a triezvo tak by tento svet i vyskum okolo nových liekov vyzeral trošku inak, lenže vieš každého v dnenej dobe zaujíma len čo najskôr zbohatnúť /česť výnimkám/, lieky a výskumy a všetko čo sa týka zdravotníctva začne človeka bytostne zaujímať až vtedy keď sa to začne týkať jeho alebo jeho nyjbližších,................................... ..
Jarka, máš môj veľký obdiv. Mňa čaká 3.12. operácia a potom sa uvidí, čo bude ďalej. Snažím sa nemyslieť na to dopredu a veriť, že je to len zlý poplach. Je tam maličká nádej a tej sa nemôžme nikdy vzdať.
Mám podobný postup ako ty. Stanovím si nejaký cieľ a na ten sa upnem. Tiež to bolo tak: najprv dcerin večierok na konci deviatky, potom synova stužková a podobne. Teraz si hovorím, že na budúci rok budem na synovej promócii, tam predsa nemôžem chýbať. Možno nepremýšľam až veľmi dopredu, ale aj tieto malé ciele mi v mojom boji veľmi pomáhajú.
Mám podobný postup ako ty. Stanovím si nejaký cieľ a na ten sa upnem. Tiež to bolo tak: najprv dcerin večierok na konci deviatky, potom synova stužková a podobne. Teraz si hovorím, že na budúci rok budem na synovej promócii, tam predsa nemôžem chýbať. Možno nepremýšľam až veľmi dopredu, ale aj tieto malé ciele mi v mojom boji veľmi pomáhajú.
Ivan, ďakujem za tvoju podporu, ja sa nepoddávam,to jediné určite nie. Inač ja čaj SAYONARA poznám a mám ho aj doma, sem tam ho pijem, ale vidíš, jeho pravý význam som nepoznala. Ďakujem aj za tip na dyňové jadierka, niekde si ich tu už spomínal, určite vyskúšam.
Ja ešte vždy verím, že napokon mi povedia, že ma len strašili.
Ja ešte vždy verím, že napokon mi povedia, že ma len strašili.

Betka všetkých veľmi pekne pozdravuje, má to za sebou, s negatívnym výsledkom.

Dnes mám veľmi pekný deň.

Nestrácajte nádej, býva často posledným kľúčom z celého zväzku a zámka sa ním otvorí.
(Helen Rowlandová)
človek
Pochváliť A pridaj k tým cieľom, práve oni nás ženú vpred
.
Evka, rovnako ako Danuška veľmi držím palce a želám Betke, aby tých cieľov mohla splniť bezpočet.