Sledovať
Onkologicke ochorenia
Na istý podnet sa pokusim zalozit temu s tymto nazvom,nie vsetci chceme verejne o nasich dg. pisat, alebo hovorit, ale je to ochorenie o ktorom treba pisat aj hovorit, my co sme si uz nieco prezili by sme mohli poradit tým, ktorý sú teraz na pochybách pri svojom zdravotnom stave a zvazuju ci ist k lekárovi, alebo neíst, mozno sa hanbia, mozno sa nemaju s kym poradit.
Niektorí ma mozno odsúdia, ze je to cisto sukromna vec, ale ja osobne nesuhlasim, je to vec verejná a moze len malickost zachránit ludský zivot.
Mozno len jedina otázka, ktorú tu niekto položí a my, ktorí nieco o tom vieme by sme mali poradit.
Kto chce nech sa pridá, kto chce nech ma odsúdi, ale pokúsam sa pomôct.
Niektorí ma mozno odsúdia, ze je to cisto sukromna vec, ale ja osobne nesuhlasim, je to vec verejná a moze len malickost zachránit ludský zivot.
Mozno len jedina otázka, ktorú tu niekto položí a my, ktorí nieco o tom vieme by sme mali poradit.
Kto chce nech sa pridá, kto chce nech ma odsúdi, ale pokúsam sa pomôct.
Prírodny ukaz :)
Pochváliť Dúfam, že na tej druhej ruke to ešte nebude karcinóm, pretože samotný spinalióm vzniká zriedkavo primárne na zdravej koži, ale naopak častejšie sa vyvíja na koži chronicky poškodenej, dlhodobým pôsobením slnečného žiarenia. Predchádza mu aktinická keratóza, to je vlastne predstupeň spinaliómu. Veľmi držím palce a daj vedieť ako ste so starkou dopadli. Zajtra, keď budem zapaľovať tú štvrtú sviečku na adventnom venci budem na vás myslieť, aj na všetkých v tejto téme.
na kontrolu ideme uz dnes,lebo starka sa cely vikend stazovala,ze ju to boli a svrbi a stale to ma dost skarede,tak som dnes volala do ambulancie a ukecala som sestricku aby nas zobrala uz dnes.Takze o 11,20 sme objednane na kontrolu,hoci starka sa branila,ze naco s nou pojdem aj ja,ze ona si to na tej druhej ruke aj tak vybrat neda a uplne ma dorazilo skonstatovanie,ze ak prezije vianoce,tak si to da vybrat po novom roku
.Po jednej strane ju chapem,lebo potom uz bude mat bolave obidve ruky,ale na druhej strane sa mi uplne prieci nic s tym nerobit,tak dufam,ze sa mi ju podari presvedcit aby necakala -ak je to to iste co mala aj na pravej. Uvidime .......potom napisem ako sme dopadli......
Pochváliť
Tak sme boli na tej kontrole a doktorka mi povedala zhruba to iste co ste mi napisali,ze to bolo pekne ohranicene a vybrali to cele,takze by to malo byt v poriadku.Na tej druhej ruke to pozerala a povedala,ze si nie je celkom ista ci je to to iste,takze to bude kontrolovat a po sviatkoch mame prist,aby videla ako sa to vyvija.Starka sa celkom ukludnila,tak som velmi rada.Vsetkym vam este raz velmi pekne dakujem za podporu a prajem vam vsetkym krasne a pohodove sviatky.
Tak sme boli na tej kontrole a doktorka mi povedala zhruba to iste co ste mi napisali,ze to bolo pekne ohranicene a vybrali to cele,takze by to malo byt v poriadku.Na tej druhej ruke to pozerala a povedala,ze si nie je celkom ista ci je to to iste,takze to bude kontrolovat a po sviatkoch mame prist,aby videla ako sa to vyvija.Starka sa celkom ukludnila,tak som velmi rada.Vsetkym vam este raz velmi pekne dakujem za podporu a prajem vam vsetkym krasne a pohodove sviatky. 

Pozdravuj starkú, povedz, že i rok, dva, tri...chcem počuť Tvoje chvály na jej čerstvo napečený bryndzovník ! Verím, že si ešte dlho požije, môj starý otec sa dožil bez mesiaca 99. Krásne, milostiplné Vianoce želám Tebe, starkej, Vierke Popluhárovej /zakladateľke tejto témy/, a všetkým poraďákom, ktorí napriek všetkému, zostávajú predsa len ľudmi !!!
, ale zo srdca
:Teplo a vôňa domova,
láskavé slová,
spoločné spomienky,
neha a pochopenie,
to sú Vianoce...

Pokojné prežitie vianočných sviatkov a nový rok 2011 štedrý k našim potrebám i prianiam ... želám všetkým prispievateľom i priaznivcom tejto témičky!

Zimama
Pochváliť Magno, teším sa ! 

Pozdravuj starkú, povedz, že i rok, dva, tri...chcem počuť Tvoje chvály na jej čerstvo napečený bryndzovník ! Verím, že si ešte dlho požije, môj starý otec sa dožil bez mesiaca 99. Krásne, milostiplné Vianoce želám Tebe, starkej, Vierke Popluhárovej /zakladateľke tejto témy/, a všetkým poraďákom, ktorí napriek všetkému, zostávajú predsa len ľudmi !!!

presne to je na Porade uzasne........hoci sa tu osobne pozna malokto,napriek tomu si tu ludia dokazu pomahat a poradit ci uz v mensich alebo vacsich problemoch a clovek na to hlavne nie je sam
este raz vsetkym dakujem prajem krasne sviatky 
to ZIMAMA : dakujem
dovoľte, aby som sa v mene všetkých, ktorí do tejto témy prispievajú, alebo i len ak prebehnú očami poďakovala "Zimame" za krásne blahoželanie , ale hlavne zato, že si spomenula i na nás , ktorí tieto sviatky pokoja a šťastia vnímame trošku inak, možno smutnejšie, možno zatrpknutejšie, ale vďaka takýmto ľuďom sa nám darí bojovať.
Ak dovolíte teraz by som sa ešte poďakovala všetkým poraďačkam a poraďakom, ktorí si taktiež na nás spomenuli, či už formou osobnej ss, alebo cez verejnu komunikáciu, nakoľko mňa osobne Ste všetci veľmi potešili.
V čase , keď som patrila medzi tzv. zdravých mi prichádzalo množstvo sms, alebo meilov, no v tomto roku si spomenula na mňa len moja rodina a moja druhá rodina porada - jej členovia.
Všetkým Vám patrí moja vďaka a uznanie, za ľudskosť a pochopenie.
Vaša V.

Pomaly sa rozlúčime s rokom 2010 – čokoľvek nám dal, nás v konečnom dôsledku môže obohatiť a posilniť, pretože nezáleží ani tak na tom, čo sa nám stane, ale ako to prijmeme a „spracujeme“...
Do nového roku 2011 nám všetkým želám, aby sme si zachovali úsmev na tvári i v duši a ľahký a pevný krok do práce i do zábavy...!
Zimama
žena, manželka, mama, babina ...viac
Pochváliť 
Pomaly sa rozlúčime s rokom 2010 – čokoľvek nám dal, nás v konečnom dôsledku môže obohatiť a posilniť, pretože nezáleží ani tak na tom, čo sa nám stane, ale ako to prijmeme a „spracujeme“...
Do nového roku 2011 nám všetkým želám, aby sme si zachovali úsmev na tvári i v duši a ľahký a pevný krok do práce i do zábavy...!
Zimama

Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.