0

odhlásenie zamestnávateľa zo SP

prosím Vás zamestnávateľ je szčo a prepúšťa všetkých zamestnancov. Vypísala som RLFO a RL zamestnávateľa - ja ho chcem odhlásiť zo SP len ako zamestnávateľa ako szčo zostáva aj nadalej. je treba v tom RLzamestnávatela niečo konktréne uviesť aby ho neodhlásili uplne zo SP?
Usporiadat
jacekova jacekova

jacekova je offline (nepripojený) jacekova

volám sa Katarína
Pochváliť
vypíš RL zamestnávateľa a tým ho odhlásiš len ako zamestnávateľa

na to, aby ho odhlásili ako SZČO zo SP by bolo treba vypísať RL FO a zaškrtnúť SZČO odhláška
3 0
Gong Gong

Gong je offline (nepripojený) Gong

:-)
Pochváliť
Zamestnávateľ PO - mala 1 zamestnanca, s kt. ukončila PP. Zamestnanca odhlásime na RLFO. A keďže zamestnávateľa nebude mať žiadnych zamestnancov, môžem ho ako zamestnávateľa odhlásiť zo ZP A SP? Spoločnosť sa bude likvidovať.
0 0
jacekova jacekova

jacekova je offline (nepripojený) jacekova

volám sa Katarína
Pochváliť
Gong Pozri príspevok
Zamestnávateľ PO - mala 1 zamestnanca, s kt. ukončila PP. Zamestnanca odhlásime na RLFO. A keďže zamestnávateľa nebude mať žiadnych zamestnancov, môžem ho ako zamestnávateľa odhlásiť zo ZP A SP? Spoločnosť sa bude likvidovať.
samozrejme ho treba odhlásiť. na RLFO zamestnávateľ zo SP a potom aj zo ZP
0 0
Gong Gong

Gong je offline (nepripojený) Gong

:-)
Pochváliť
a prosím Vás netreba pred odhlásením zamestnávateľs zo SP a ZP podať žiadosť, či máme všetko v poriadku, a nič im nedlžíme, oni nám potom pošlú nejaký list, že je sro ako zamestnávateľ odhlásená?
0 0
Mila123 Mila123

Mila123 je teraz online Mila123

Pochváliť
nie, nie je to potrebné....sadlo konto si vieš predsa pozrieť aj na ich web. stránke......
0 0
HEBA HEBA

HEBA je offline (nepripojený) HEBA

mám ekonomické vzdelanie, momentálne účtujem v JU ...viac
Pochváliť
Prosím vedeli by ste mi poradiť,ako sa odhlasuje zamestnávateľ zo SP cez elektronickú službu? Dá sa to vôbec? Ja som tam nenašla registračný list zamestnávateľa.
Za usmernenia vopred ďakujem. Elena
0 0
Mila123 Mila123

Mila123 je teraz online Mila123

Pochváliť
ZĽ sa nedá cez elektr. podateľňu odhlásiť.....iba ručne vyplniť RL ZĽ a odniesť ho do SP.....
0 0
HEBA HEBA

HEBA je offline (nepripojený) HEBA

mám ekonomické vzdelanie, momentálne účtujem v JU ...viac
Pochváliť
Ďakujem pekne za rýchlu odpoveď a prajem príjemný večer
0 0
VieraPopluharova VieraPopluharova

VieraPopluharova je offline (nepripojený) VieraPopluharova

Pochváliť
Pekný deň,

možno budem vyzerať ako pako, no doteraz na našej pobočke SP ak sme odhlásili všetkých zamestnancov a plánovali sme prijať cca o mesiac napr. jedného, som bola informovaná, že netreba zamestnávateľa odhlasovať, i keď my je jasné, že zákon o SP vraví, že áno, teraz mám jedneho klienta, ktorý prepustil zamestnanca , nakoľko hrubo porušil prac. disciplínu a plánuje prijať ďalšieho. Zamestnanca sme odhlásili k 20.5. a dnes prišla výzva odhlásiť i zamestnávateľa, to znamená, že ak nastane viac takýchto prípadov behom roka, to budeme pokaždé prihlasovať zamestnávateľa i odhlasovať? Nie je to trošku byrokracia?
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

žena, manželka, mama, babina ...viac
Pochváliť
VieraPopluharova Pozri príspevok
Pekný deň,

možno budem vyzerať ako pako, no doteraz na našej pobočke SP ak sme odhlásili všetkých zamestnancov a plánovali sme prijať cca o mesiac napr. jedného, som bola informovaná, že netreba zamestnávateľa odhlasovať, i keď my je jasné, že zákon o SP vraví, že áno, teraz mám jedneho klienta, ktorý prepustil zamestnanca , nakoľko hrubo porušil prac. disciplínu a plánuje prijať ďalšieho. Zamestnanca sme odhlásili k 20.5. a dnes prišla výzva odhlásiť i zamestnávateľa, to znamená, že ak nastane viac takýchto prípadov behom roka, to budeme pokaždé prihlasovať zamestnávateľa i odhlasovať? Nie je to trošku byrokracia?
Zamestnáv. neodhlasujte, nanajvýš oznámte, že so zamestnávaním nekončíte.
1 0

Pridať pochvalu

Zavrieť

Rubriky

Upraviť

Hlavné

Pozrite si čo prináša nová verzia Porady pozrieť neskôr viac nezobrazovať