Sledovať
spolahliva s.r.o.
ZDRAVIM, POTREBUJEM PORADIT AK MA NIEKTO SKUSENOST S FY
GASTRONE S.R.O. SKALICA. MAME OD NICH PONUKU NA UZATVORENIE
BALKONOV V B.J. A POTREBUJEME SI OVERIT SERIOZNOST TEJTO FIRMY,
NAKOLKO POZADUJU ZALOHU, DAKUJEM
GASTRONE S.R.O. SKALICA. MAME OD NICH PONUKU NA UZATVORENIE
BALKONOV V B.J. A POTREBUJEME SI OVERIT SERIOZNOST TEJTO FIRMY,
NAKOLKO POZADUJU ZALOHU, DAKUJEM
No celkom ťa nechápem, čo tým básnik myslel? Očividne sa ťa problém s firmou GASTRONE netýka, pretože keby sa ťa týkal, tak by si tam s prepáčením , také drísty nedával, príspevok maximálne o ničom. Keby si dal zálohu 700 EUR, tak by si sa vyjadroval trocha ináč a ver mi, Buraj je človek na správnom mieste, oklame ťa tak, že ani ti nepríde, že ta oklamal.
Dobrý deň, chcem sa aj ja zapojiť do diskusie. Aj ja som jedna z tých podvedených. 27. marca 2OlO som dala tejto firme zálohu 3OO eur na presklenie balkona. Po prečítaní Vaších príspevkov mi prešiel mráz po chrbte, lebo moja skúsenosť s touto firmou je úplne rovnaka.(neseriozná, nedôverihodná...). po zaplatení zálohy ma viac nekontaktovali, vždy im musim volať ja, neusťále posúvajú termin dodania a aj tak stále nemám balkon hotovy.
Rada by som sa aj ja pripojila ak by sa podavala nejaka sťažnosť na SOI, prípadne by sme sa mohli postarať o medializáciu tohto prípadu.
Rada by som sa aj ja pripojila ak by sa podavala nejaka sťažnosť na SOI, prípadne by sme sa mohli postarať o medializáciu tohto prípadu.
Zo SOI mám reakciu: SOI nie je oprávnená donútiť podnikateľa, aby dokončil nevykonané práce, nakoľko ide o*občiansko-právny spor.Ale existuje zákon č.147/2001 o klamlivej reklame ktorý SOI podľa tohto zákona musí dozorovať.A reklama Balkona.eu v tomto prípade klamlivá je:montáž do 7 sedem dní.V tomto zmysle treba podávať podnet na SOI.
Dodnes nevyriešená záhada... ...viac
Pochváliť
Ja by som si radsej daval pozor na to aby dana firma nedala trestne oznamenie za poskodzovanie dobreho mena spolocnosti a ohovaranie. Aj tlk by si vsimol, ze sa na porade zaregistrovala jedna a ta ista osoba pod viacerymi nickmi aby napisala na tuto firmu, ze je nespolahliva a podobne - a nakoniec vysvitne, ze forma je spolahliva a ze jej konkurencia riadne zavidi. Lebo s cistej nahody mate vsetci rovnaku registracnu IP, s cistej nahody mate vsetci 4 prispevky a s cistej nahody ste vsetci zaregistrovany v auguste tohoto roku.
Je mozne ze sa mylim ak tomu tak je prepacte.
Ja len mimo temy, ze furt sa tu kope domna kopnem si aj ja
Je mozne ze sa mylim ak tomu tak je prepacte.
Ja len mimo temy, ze furt sa tu kope domna kopnem si aj ja
No je logicke, ze chces drzat stranu zdanlivo akoze chudakovi co sa nevie branit. Nepotrebujes balkon alebo terasu? Zavolaj si fy Gastrone, daj im cim vyssiu zalohu (to ma Buraj rad). No a potom vitaj u nas v klube. Potom Ti napisem ze sa Ti asi sniva a chces poskodit Buraja ked chces poriadnu pracu, alebo naspat svoje peniaze.
Tu neni ziadna konkurencia, neviem akych tlkov myslis a co si si vsimol a spocital. Iste je, ze sa niektori spamatali, ked sa to tu v auguste objavilo. Ked uz to Burajko zacal prehanat, tak je logicke ze sa zacne aj niekto branit - hladat spolocneho menovatela - tym sa stala Gastrone s.r.o. Nenechame si len tak brnkat od toho smrada po nose. Kludne moze podat aj 10 oznameni, svoje meno si este viac zahnoji, pretoze on je ten panko co chodi po Slovensku, vybera zalohy, neplni terminy, nerobi robotu a peniaze nevrati. Tak na taketo dobre meno sa uz valia trestne oznamenia, ale z nasej strany. Byt na jeho mieste uz davno cuvnem a rozmyslam ako sa s ludmi vysporiadat aby vyviazol na sude so zdravou kozou. Len Buraj nema pud sebazachovy, jedine co mu ide je klamanie ludi a vyberanie zaloh.
Stale mas pocit, ze sme jeho konkurencia? Sme tu na to, aby sme sa branili a mozem Ta uistit, ze nikto znas tu nie je pod viacerimi nickami nech akokolvek dobre vidis. Pocet nickov tu sa urcite bude rovnat poctu trestnych oznameni, podani SOI a poctu sudnych zalob... Kto nezazil neuveritelne, tazko uveri - kym sa mu to nestane... (nezelam Ti to)
Tu neni ziadna konkurencia, neviem akych tlkov myslis a co si si vsimol a spocital. Iste je, ze sa niektori spamatali, ked sa to tu v auguste objavilo. Ked uz to Burajko zacal prehanat, tak je logicke ze sa zacne aj niekto branit - hladat spolocneho menovatela - tym sa stala Gastrone s.r.o. Nenechame si len tak brnkat od toho smrada po nose. Kludne moze podat aj 10 oznameni, svoje meno si este viac zahnoji, pretoze on je ten panko co chodi po Slovensku, vybera zalohy, neplni terminy, nerobi robotu a peniaze nevrati. Tak na taketo dobre meno sa uz valia trestne oznamenia, ale z nasej strany. Byt na jeho mieste uz davno cuvnem a rozmyslam ako sa s ludmi vysporiadat aby vyviazol na sude so zdravou kozou. Len Buraj nema pud sebazachovy, jedine co mu ide je klamanie ludi a vyberanie zaloh.
Stale mas pocit, ze sme jeho konkurencia? Sme tu na to, aby sme sa branili a mozem Ta uistit, ze nikto znas tu nie je pod viacerimi nickami nech akokolvek dobre vidis. Pocet nickov tu sa urcite bude rovnat poctu trestnych oznameni, podani SOI a poctu sudnych zalob... Kto nezazil neuveritelne, tazko uveri - kym sa mu to nestane... (nezelam Ti to)
Dodnes nevyriešená záhada... ...viac
Pochváliť
Tak sa cinte!!!!!! podajte TO chodte na SOI a podobne, a nie sa dohadujete ci mate skusenosti s firmou GASTRONE s.r.o. a ci este niekoho okradli. Cim dlhsie to budes / budete natahovat tym to horsie dopadne.
Alebo tu vladnu velke a reci male skutky?
Alebo tu vladnu velke a reci male skutky?
Však sa aj činíme, a to s tými tĺkmi si asi nemyslel vážne? Dobre si pozri, odkedy sme členmi, a tiež si myslím, že by si konkurencia dala takú námahu, aby poškodila toho druhého. Konkurencia koná tak, že svoje meno si získava svojou prácou. Zatiaľ nechcem udávať meno firmy, ale ja som oslovila konkurenciu zo Skalice sama , prišli, zamerali a čakali, kým Gastrone dodrží mnou daný posledný termín. A keďže nedodržali, už sa mi moje zádverie robí a od pána Burajka si budem súdne vymáhať zálohu, ktorú sa ani neunúva vrátiť. Šesť mesiacov nebol schopný nič spraviť. Gastrone by asi ťažko dávala trestné oznámenie za poškodzovanie dobrého mena firmy, nakoľko ona dobré meno nemá. A ty na rozdiel od nás nevieš, kto Buraj je, že už jednu firmu zlikvidoval, platil na SOI pokutu a dlhuje aj Sociálnej poisťovni.Nemal si s nimi dočinenia. Ani nedokážem spočítať termíny, ktoré mi dávali a nikdy ich nedodržali. A určite sa jedného dňa o tejto firme dočítaš aj v novinách a potom pochopíš, že žiadna konkurencia, ale podvedení zákazníci.
Dobrý večer Vážený,
Pánovy anonimnému filesdat ktorý výrazným spôsobom poškodzuje spoločnosť GASTRONE s.r.o som napísal príspevky vám všetkým ktorý sa cítite poškodený na tu jeho frašku gastrone.workpress.com no ide len o to že on to musí ešte odsuhlasiť ako administrátor a anonimny majiteľ a až potom to môže uverejniť na stranke, kedže som tam napísal pravdu ktorá sa mu nemusí páčiť je dosť pravdepodobne že to tam nezverejní celé alebo len niektoré časti.
Chcem sa spýtať keď pán filesdat sa cíti tak poškodený prečo nekonná súdnou cestou alebo neoslový orgánny činne v trestnom konaní?
Keď sa cíti poškodený prečo nevystúpy z annonymyty a nevyzve ma aby sme riešili veci konkrétne?
Viete preco? Ja Vám poviem preco, lebo len tára pretoze pán filesdat ma gastrone.workpress.com registrovanu v Americkom Dallase pod anonymnym nikom lebo si je dobre vedomi ze pokial by takuto stranku zalozil v SR tak hrozi mu za to trestny cin ohovaranie prostrednictvom masmedii vysia sadzba odnatia slobody 1 az 5 rokov.O odskodnom v obciansko sudnom konani ani nehovorim.
Pan filesdat podla znakov jeho prace nechce v skutocnosti nikomu pomoct, chce len poskodit nasej firme dobre meno aby tim ktory jeho klamstvam a osocovaniu uveria mohol odporucit svoju preferovanu firmu na zasklievanie balkonov ktora za nim stoji abude mu davat tucne provizie.
Ked sa hraje v tejto jeho fraske na pana zachrancu ludstva preco nasu spolocnost nikde a nikdy nevyzval aby sme sa k niecomu vyjadrili??
Viete preco, lebo sa boji, a boji sa preto ze argumenty ktore uvadza na stranke gastrone.workpress.com su absolutne demagogisticke a zavadzajuce, dalej sa boji a jedna vzdy anonymne preto ze vie ze toto cele co zacal proti spolocnosti GASTRONE s.r.o. je protizakonne, nepravdive, zavadzajuce a v rozpore naviac s registracnymi pravidlami porada.sk takze nez bude v prvom rade nieco pisat tym svojim myslitelskym rozumom mal by si najprv precitat navod na obsluhu teda registracne pravidla.
S toho aj vypliva pan filesdat že za osočovanie a ohovaranie mojej osoby nasej spolocnosti GASTRONE s.r.o. ktoré ste tu vykonali prostrednictvom porada.sk podnikneme vsetky pravne kroky veduce k tomu aby sme zistily vasu totoznost a nasledne oslovime organy cinne v trestnom konani aby zacali konat.
Vy si asi neuvedomujete pan filedat ktorych trestnych cinov ste sa tu dopustili, podla vasich skutkov pomoct treba vam, ani 12rocny si toto nedovoli napisat nakolko si je vedomi ze sa dopusta vaznejsim sposobom trestneho cinu.
Pan filesdat rieste si prosim vase komplexi niekde inde a pokial mate niaky problem navstivte ma osobne a alebo viete kde nas mate kontaktovat, rad vam pomozem aj lekarskou starostlivostou.
ODKAZ PRE NASICH ZAKAZNIKOV
- nasa obchodna skupina za 7 rokov ma 3500 spokojnych zakaznikov, ktorych mena a telefonne cisla vam vieme poskytnut. / kontakt na webe /.
- zamestnavame do 15 ludi - sme jedna z najvascich firiem na Slovensku.
- disponujeme najmodernejsou technologiou - pridte sa osobne presvedcit do nasich vyrobnych priestorov
- AKO NAJLEPSIE ZISTIT REFERENCIE FIRMY - oslov te znameho v danom meste alebo blizkom okoli ktory uz vami hladany vyrobok ma, a nech vam povie svoj nazor.
Nasa obchodna skupina vdaka dlhorocnej posobnosti na uzemi Slovenska, a vykonannym cca 3500 montazam, dosiahla v kazdom meste minimalne 10 zakaznikov takze si mozte ako potencionalny zakaznik kedykolvek overit nase referencie priamo vo vasom meste ako niake nezmysli podpisane anonymom na niakej anonimnej ilegalnej stranke.
Naša spoločnosť pevne verí že zákazníci spoločnosti GASTRONE s.r.o. zostanu aj nadalej nasimi vernymi zakaznikmi, a ze kazdy problém alebo nezhodu dokazeme spolocne vyriesit. V pripade akehokolvek nedostatku ma kontaktujte ako riaditela spolocnosti tel. cislo na mna je uvedene na nasej webovej stranke, inak vam ho poskytne kazdy nas zamestnanec aj na inych telefonnych cislach uvedenych na www nasej spolocnosti.
Vzhladom k faktu ze nasa spolocnost obsluzi mesacne cca 50-60 klientov, je nam velmi luto ked vznikne situacia ze 2 alebo 3 zakaznici nadobudnu dojem nespokojnosti. Kontaktujte te ma prosim a vykonam vsetko preto aby vasa pripadna nespokojnost bola co najskorej vyriesena.
S uctou
Slavomír Buraj
riaditel spolocnosti
Pánovy anonimnému filesdat ktorý výrazným spôsobom poškodzuje spoločnosť GASTRONE s.r.o som napísal príspevky vám všetkým ktorý sa cítite poškodený na tu jeho frašku gastrone.workpress.com no ide len o to že on to musí ešte odsuhlasiť ako administrátor a anonimny majiteľ a až potom to môže uverejniť na stranke, kedže som tam napísal pravdu ktorá sa mu nemusí páčiť je dosť pravdepodobne že to tam nezverejní celé alebo len niektoré časti.
Chcem sa spýtať keď pán filesdat sa cíti tak poškodený prečo nekonná súdnou cestou alebo neoslový orgánny činne v trestnom konaní?
Keď sa cíti poškodený prečo nevystúpy z annonymyty a nevyzve ma aby sme riešili veci konkrétne?
Viete preco? Ja Vám poviem preco, lebo len tára pretoze pán filesdat ma gastrone.workpress.com registrovanu v Americkom Dallase pod anonymnym nikom lebo si je dobre vedomi ze pokial by takuto stranku zalozil v SR tak hrozi mu za to trestny cin ohovaranie prostrednictvom masmedii vysia sadzba odnatia slobody 1 az 5 rokov.O odskodnom v obciansko sudnom konani ani nehovorim.
Pan filesdat podla znakov jeho prace nechce v skutocnosti nikomu pomoct, chce len poskodit nasej firme dobre meno aby tim ktory jeho klamstvam a osocovaniu uveria mohol odporucit svoju preferovanu firmu na zasklievanie balkonov ktora za nim stoji abude mu davat tucne provizie.
Ked sa hraje v tejto jeho fraske na pana zachrancu ludstva preco nasu spolocnost nikde a nikdy nevyzval aby sme sa k niecomu vyjadrili??
Viete preco, lebo sa boji, a boji sa preto ze argumenty ktore uvadza na stranke gastrone.workpress.com su absolutne demagogisticke a zavadzajuce, dalej sa boji a jedna vzdy anonymne preto ze vie ze toto cele co zacal proti spolocnosti GASTRONE s.r.o. je protizakonne, nepravdive, zavadzajuce a v rozpore naviac s registracnymi pravidlami porada.sk takze nez bude v prvom rade nieco pisat tym svojim myslitelskym rozumom mal by si najprv precitat navod na obsluhu teda registracne pravidla.
S toho aj vypliva pan filesdat že za osočovanie a ohovaranie mojej osoby nasej spolocnosti GASTRONE s.r.o. ktoré ste tu vykonali prostrednictvom porada.sk podnikneme vsetky pravne kroky veduce k tomu aby sme zistily vasu totoznost a nasledne oslovime organy cinne v trestnom konani aby zacali konat.
Vy si asi neuvedomujete pan filedat ktorych trestnych cinov ste sa tu dopustili, podla vasich skutkov pomoct treba vam, ani 12rocny si toto nedovoli napisat nakolko si je vedomi ze sa dopusta vaznejsim sposobom trestneho cinu.
Pan filesdat rieste si prosim vase komplexi niekde inde a pokial mate niaky problem navstivte ma osobne a alebo viete kde nas mate kontaktovat, rad vam pomozem aj lekarskou starostlivostou.
ODKAZ PRE NASICH ZAKAZNIKOV
- nasa obchodna skupina za 7 rokov ma 3500 spokojnych zakaznikov, ktorych mena a telefonne cisla vam vieme poskytnut. / kontakt na webe /.
- zamestnavame do 15 ludi - sme jedna z najvascich firiem na Slovensku.
- disponujeme najmodernejsou technologiou - pridte sa osobne presvedcit do nasich vyrobnych priestorov
- AKO NAJLEPSIE ZISTIT REFERENCIE FIRMY - oslov te znameho v danom meste alebo blizkom okoli ktory uz vami hladany vyrobok ma, a nech vam povie svoj nazor.
Nasa obchodna skupina vdaka dlhorocnej posobnosti na uzemi Slovenska, a vykonannym cca 3500 montazam, dosiahla v kazdom meste minimalne 10 zakaznikov takze si mozte ako potencionalny zakaznik kedykolvek overit nase referencie priamo vo vasom meste ako niake nezmysli podpisane anonymom na niakej anonimnej ilegalnej stranke.
Naša spoločnosť pevne verí že zákazníci spoločnosti GASTRONE s.r.o. zostanu aj nadalej nasimi vernymi zakaznikmi, a ze kazdy problém alebo nezhodu dokazeme spolocne vyriesit. V pripade akehokolvek nedostatku ma kontaktujte ako riaditela spolocnosti tel. cislo na mna je uvedene na nasej webovej stranke, inak vam ho poskytne kazdy nas zamestnanec aj na inych telefonnych cislach uvedenych na www nasej spolocnosti.
Vzhladom k faktu ze nasa spolocnost obsluzi mesacne cca 50-60 klientov, je nam velmi luto ked vznikne situacia ze 2 alebo 3 zakaznici nadobudnu dojem nespokojnosti. Kontaktujte te ma prosim a vykonam vsetko preto aby vasa pripadna nespokojnost bola co najskorej vyriesena.
S uctou
Slavomír Buraj
riaditel spolocnosti
No trafena hus zagagala. Neviem s cim vsetkym ma tu spajate. Vy sa tu ohradzujete - ako Vam len niekto skodi ked na vas poukazuje a vidite - vadi vam to. Mne zasa vadi, ze si neviete stat za svojou robotou, zmluvou, ze beriete vysoke zalohy od zakaznikov (aj odo mna) a ostane za vami hrobove ticho cele mesiace. Ked niekto na vas ukaze prstom, tak zly je on a vy si chybu nepripustite. Nereagujete, nekomunikujete, neospravedlnujete sa, nenavrhujete terminy, stale len vyhovorky a bezduche odklady ze zavolame vam a nezavolate atd atd..., urgencie, telefonaty, celé mesiace. Nereagujete ani na pisomne vyzvy. To su veci za ktorymi si stojim a zistilo sa tu, ze nie som sam. Co ine si ma clovek potom mysliet nez to, ze ho chcete podviest a ze robotu ste asi ani nemienili vykonat? To ja ta vasa serioznost, ktora je svata a nesmie sa jej nikto dotknut? Ked bude treba, budem si svoje naroky uplatnovat na sude voci vam, nemajte obavy, pretoze hovorim o vlastnych skusenostiach. Celym tymto som vas postuchol, pretoze vy urcite viete ako sa k zakaznikom chovate. Ja tu nehajim njake spolocnosti, mna to vobec nezaujima a neriesim konkurenciu, stranky ci co - nenavliekajte ma do svojich predsudkov. Mna zaujimaju len moje nie male peniaze, ktore som vam pred viac mesiacmi dal a doteraz som nevidel ani robotu ako som spominal vyssie a ani peniaze ste nevratili. A zasa sme na zaciatku a to je jedine o co mi ide - vazena Gastrone - o moje fin. prostriedky, ktore som vam zveril. Pokial sa zachovate korektne vy a vratite mi moje peniaze, ja s tym nemam problem aby som sa ospravedlnil a svoje prispevky zmazal. Vobec tu nemusime prat spinave pradlo a vobec neviem preco by som sa hned mal s vami vlacit po sudoch. Ja chcem len to co mi patri a mame obaja pokoj. Aj touto verejnou cestou som vam to chcel dat na vedomie, pretoze cestou vasich telefonatov a vasej firmy ma nechcete vypocut a dohodnut sa na mojej pohladavke. Dovtedy trvam na vasej neserioznosti, pretoze neklamem a pisem tu pravdu... Vam logicky neostava nic ine, len ze najlepsia obrana je utok a teraz bit a bit . Ako som spominal, existuje aj ina cesta
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
taketo veci sa neriesia na porade ale niekde inde!!