Sledovať
Ako zariadit byt ?
Samuel
Hello,
Zháňam rady, tipy a triky ako zariadit byt, nech to spolu čo najlepšie ladí
Jediné o čo sa dá oprieť sú asi len parkety, kedže tie menené takmer určite nebudú. (Foto v prílohe, rovnaké sú v obývačke a aj v spálni).
Teraz asi vybrat farbu na stenu. Ale ako ? (Aby to ladilo s farbami parkiet?)
Akú farbu by ste tam vybrali a prečo ?
A potom ešte nábytok, ajéje.
/Ešte ma napadlo priložit foto ako to vyzerá teraz./
/parkety-stena v obývačke - strop v obývačke - stena v spálni/
Dík.
Zháňam rady, tipy a triky ako zariadit byt, nech to spolu čo najlepšie ladí

Jediné o čo sa dá oprieť sú asi len parkety, kedže tie menené takmer určite nebudú. (Foto v prílohe, rovnaké sú v obývačke a aj v spálni).
Teraz asi vybrat farbu na stenu. Ale ako ? (Aby to ladilo s farbami parkiet?)
Akú farbu by ste tam vybrali a prečo ?
A potom ešte nábytok, ajéje.
/Ešte ma napadlo priložit foto ako to vyzerá teraz./
/parkety-stena v obývačke - strop v obývačke - stena v spálni/
Dík.
Samuel
Pochváliť
No to hej 
chdoba (je medzi vsetkym v strede) bude asi biela, tak isto ako kupelna, toaleta, a mozno aj kuchyna a mozno ma nieco zaujme v tej ponuke co ponuknu v predajni, nejake pekne farby...
// Cim viac recenzii, tym viac nazorov, jeden radi ze modra je OK, druhy ze moru nikdy (myslim rozny dizajneri po celom svete), asi ta "moda" alebo "je to in" koluje po svete vo vlnach, co je u nas "in" je niekde uz "out" a opacne
ja teda neviem ,ale celkom sa mi zapacili fotky modrej spalne, i ked neviem ako by to vyzeralo, ak by ine miestnosti boli napr (obyvacka slabo cokoladova)..
alebo proste dat do obyvacky slabo orandzovu a do spalne slabo hnedu ?
ale zase ci to nebude nudna kombinacia..
tak to uz na pisomke z fyziky, kde na ktoru som sa neucil som bol viac rozhodnejsi...
//// OK tak farby su
bude to take len slabsie s nadychom (teraz som zabudol aka to bola, ale nieco pomaroncovo-broskynova do obyvacky.. nejaka slaba lemonova do kuchyne a chodby, a bleda hneda do spalne..)
som zvedavy co z toho bude..
velmi zvedavy.. uvidim koncom tyzdna 
ozaj, este jedna malickost, je taka slabo zlto-orange farba na radiator lepsia ako snehovo biela ? udajne ta biela sa velmi lahko a rychlo zaspini..
a aku farbu na zarubne? to este nemam rozmyslene.. ale asi nieco co nebude kricat medzi tymi co tam uz su..
.. ach, a teraz obyvacku zariadit, spalnu, vyber spravneho nabytku teda da riadne zabrat
mate nejake dobre skusenosti kde maju take drevene, trosku masivne (solidne vyzerajuce), ale zaroven stylovo-moderne kusy nabytku ? snazim sa pohladat taku nejaku super postel (200x140) a nieco pred a pod TV, a este skrinu do spalne na oblecenie 
to ked budem brat kazdy kus z ineho obchodu, bude to extremne chaoticke asi
jedine nejak naozaj starostlivo povyberat

chdoba (je medzi vsetkym v strede) bude asi biela, tak isto ako kupelna, toaleta, a mozno aj kuchyna a mozno ma nieco zaujme v tej ponuke co ponuknu v predajni, nejake pekne farby...
// Cim viac recenzii, tym viac nazorov, jeden radi ze modra je OK, druhy ze moru nikdy (myslim rozny dizajneri po celom svete), asi ta "moda" alebo "je to in" koluje po svete vo vlnach, co je u nas "in" je niekde uz "out" a opacne

ja teda neviem ,ale celkom sa mi zapacili fotky modrej spalne, i ked neviem ako by to vyzeralo, ak by ine miestnosti boli napr (obyvacka slabo cokoladova)..
alebo proste dat do obyvacky slabo orandzovu a do spalne slabo hnedu ?

ale zase ci to nebude nudna kombinacia..
tak to uz na pisomke z fyziky, kde na ktoru som sa neucil som bol viac rozhodnejsi...
//// OK tak farby su

bude to take len slabsie s nadychom (teraz som zabudol aka to bola, ale nieco pomaroncovo-broskynova do obyvacky.. nejaka slaba lemonova do kuchyne a chodby, a bleda hneda do spalne..)
som zvedavy co z toho bude..
velmi zvedavy.. uvidim koncom tyzdna 
ozaj, este jedna malickost, je taka slabo zlto-orange farba na radiator lepsia ako snehovo biela ? udajne ta biela sa velmi lahko a rychlo zaspini..
a aku farbu na zarubne? to este nemam rozmyslene.. ale asi nieco co nebude kricat medzi tymi co tam uz su..
.. ach, a teraz obyvacku zariadit, spalnu, vyber spravneho nabytku teda da riadne zabrat
mate nejake dobre skusenosti kde maju take drevene, trosku masivne (solidne vyzerajuce), ale zaroven stylovo-moderne kusy nabytku ? snazim sa pohladat taku nejaku super postel (200x140) a nieco pred a pod TV, a este skrinu do spalne na oblecenie 
to ked budem brat kazdy kus z ineho obchodu, bude to extremne chaoticke asi
jedine nejak naozaj starostlivo povyberat
Preto existuje vzorkovník odtieńov RAL.
lenže to je tiež priklad extremneho melancholickeho temperamentu.
Samuel
Pochváliť
Neviete nehodou kde ponukaju slusne spalne?
Myslim skor taky set, 140x200 postel + nejaka rol-dor skrina, vo svetlom odtieni. ale nech je ta skrina 50, maximalne 55cm. cize nech ma efektine ulozny priestor 45cm, myslim ze tie 60-70cm skrine su zbytocne hebeda. (zlozene tricko/pulover taku hlbko podla mna nepotrebuju). komodu myslim ze zatial nepotrebujem, ale mozno niekedy v buducnosti takmer urcite ano.
Pozrel som desiatky stranok, ale nikde nic
Myslim skor taky set, 140x200 postel + nejaka rol-dor skrina, vo svetlom odtieni. ale nech je ta skrina 50, maximalne 55cm. cize nech ma efektine ulozny priestor 45cm, myslim ze tie 60-70cm skrine su zbytocne hebeda. (zlozene tricko/pulover taku hlbko podla mna nepotrebuju). komodu myslim ze zatial nepotrebujem, ale mozno niekedy v buducnosti takmer urcite ano.
Pozrel som desiatky stranok, ale nikde nic
Samuel
Pochváliť
To je tiez pravda..
Rozmyslam, ze mozno bud tuto :
http://www.sconto.sk/sk/produkty/spa...aco-4120369-xx
Alebo tuto spalnu:
http://www.sconto.sk/sk/produkty/spa...ano-4130435-xx
To bude tazke rozhodovanie
Alebo tuto spalnu:
To je tiez pravda..
Alebo tuto spalnu:
Alebo tuto spalnu:

Samuel
Pochváliť
Zaujimavy nazor..
Ja by som tam mal len jeden maly problem, a to ze ta spalna ma tusim 340cm, cize minus 220cm postel a zostane mi uz len 120cm, a tam 65cm skrina a na chodenie bude mozno 60cm, preto sa obavam dveri
To s tym prachom je teda dost zle
Hlavne ak som alergik na prach (ale kaslem na to clekom
)
Hold, potom by som tie skrine musel casto utierat od prachu, ze ?
Ten prach je tam zrejme preto, ze tie posuvne maju medzeru medzi skrinou a posuv.dverami ? Maju este nejaku inu nevyhodu oproti klasik.dveram ?
Ja by som tam mal len jeden maly problem, a to ze ta spalna ma tusim 340cm, cize minus 220cm postel a zostane mi uz len 120cm, a tam 65cm skrina a na chodenie bude mozno 60cm, preto sa obavam dveri

)Hold, potom by som tie skrine musel casto utierat od prachu, ze ?
Ten prach je tam zrejme preto, ze tie posuvne maju medzeru medzi skrinou a posuv.dverami ? Maju este nejaku inu nevyhodu oproti klasik.dveram ?
Zaujimavy nazor..
)
Hold, potom by som tie skrine musel casto utierat od prachu, ze ?

)Hold, potom by som tie skrine musel casto utierat od prachu, ze ?
Ale veľmi tomu neverím. Nie skrine budeš utierať, ale budeš častejšie prať alebo dať čistiť ich obsah.